20 000 ton Garis Produksi Pupuk Organik

Pedaran pondok 

Pupuk organik mangrupikeun pupuk anu didamel tina ternak sareng kandang hayam sareng limbah pepelakan ku férméntasi suhu luhur, anu efektif pisan pikeun paningkatan taneuh sareng nyerep pupuk. Pupuk organik tiasa didamel tina résidu métana, limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah kota. Runtah organik ieu kedah diolah deui sateuacan dirobih janten pupuk organik komersil anu nilai komérsial pikeun dijual.

Investasi pikeun ngarobah limbah kana kabeungharan leres-leres berharga.

Detil Produk

Garis produksi pupuk organik umumna dibagi kana pretreatment sareng granulasi.

Parabot utama dina tahap préparéntasi nyaéta mesin flip. Ayeuna, aya tilu dumper utama: dumper alur, dumper leumpang sareng dumper hidrolik. Aranjeunna ngagaduhan ciri anu béda sareng tiasa dipilih numutkeun kabutuhan anu saleresna.

Dina hal téknologi granulasi, urang ngagaduhan rupa-rupa granulator, sapertos granulator drum Rotary, granulator khusus kanggo pupuk organik anyar, granulator disk, granulator extrusion helix dobel, sareng sajabana. Aranjeunna tiasa nyumponan paménta pupuk organik anu ngahasilkeun tinggi sareng ramah lingkungan produksi.

Kami tujuan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan lini produksi anu langkung saé sareng langkung ramah lingkungan, anu tiasa ngarakit lini produksi pupuk organik kalayan 20.000 ton, 30.000 ton, atanapi 50.000 ton atanapi langkung kapasitas produksi numutkeun paménta produksi anu saleresna.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2. Runtah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5. Sludge: sludge urban, sludge walungan, sludge filter, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Garis produksi pupuk organik utamina diwangun ku dumper, crusher, mixer, mesin granulasi, pengering, mesin pendingin, mesin skrining, bungkus, mesin kemasan otomatis sareng alat-alat sanésna.

1

Kauntungannana

  • Mangpaat lingkungan anu jelas

Lini produksi pupuk organik kalayan kaluaran taunan 20.000 ton, nyandak kotoran ternak salaku conto, volume pangobatan kotoran taunan tiasa ngahontal 80.000 méter kubik.

  • Pamulihan sumberdaya anu tiasa direalisasikeun

Candak ingon-ingon sareng kandang hayam salaku conto, kotoran taunan babi sacara digabungkeun sareng éksipién sanés tiasa ngahasilkeun 2.000 dugi 2.500 kilogram pupuk organik kualitas luhur, anu ngandung 11% dugi ka 12% zat organik (0,45% nitrogén, 0,19% fosfor pentaoxide, 0,6 % kalium klorida, jst), anu tiasa nyugemkeun hiji héktar. Paménta pupuk pikeun bahan lapangan sapanjang taun.

Partikel pupuk organik dihasilkeun dina lini produksi pupuk organik anu beunghar ku nitrogén, fosfor, kalium sareng zat gizi sanésna, kalayan kandungan langkung ti 6%. Eusi bahan organik na langkung ti 35%, anu langkung luhur tibatan standar nasional.

  • Mangpaat ékonomi anu lumayan

Garis produksi pupuk organik seueur dianggo di lahan pertanian, tangkal buah, penghijauan kebon, halaman luhur, pamutahiran taneuh sareng lapangan sanésna, anu tiasa nyumponan paménta pupuk organik di pasar lokal sareng sakitar, sareng ngahasilkeun kauntungan ékonomi anu saé.

111

Prinsip Gawe

1. Fermentasi

Fermentasi bahan baku organik biologis ngagaduhan peran anu penting pisan dina prosés produksi pupuk organik sadayana. Férméntasi lengkep mangrupikeun dasar pikeun produksi pupuk organik kualitas luhur. Pembuangan anu disebut di luhur ngagaduhan kaunggulan nyalira. Duanana alur sareng alur dumpers hidrolik tiasa ngahontal fermentasi lengkep kompos, sareng tiasa ngahontal stacking tinggi sareng fermentasi, kalayan kapasitas produksi anu hébat. Leumpang dumper sareng mesin flip hidrolik cocog pikeun sagala jinis bahan baku organik, anu tiasa dioperasikeun sacara bébas di jero sareng di luar pabrik, ningkatkeun pisan kecepatan fermentasi aérobik.

2. Ngabanting

Crusher bahan semi-baseuh dihasilkeun ku pabrik kami mangrupikeun jinis anyar crusher tunggal épisiensi tinggi, anu tiasa adaptasi pisan kana bahan organik kalayan kadar cai anu luhur. Crusher bahan semi-beueus seueur dianggo dina produksi pupuk organik, anu ngagaduhan pangaruh naksir anu hadé kana bahan baku baseuh sapertos kandang hayam sareng leueur. Coét éta pisan pondok siklus produksi pupuk organik sareng ngahémat biaya produksi.

3. Aduk

Saatos bahan baku ditumbuk, dicampur sareng bahan bantosan anu sanésna sareng diaduk rata kanggo ngadamel granulasi. Campuran horisontal sumbu-ganda biasana dianggo pikeun pra-hidrasi sareng pergaulan bahan bubuk. Sabeulah spiral gaduh sababaraha sudut. Paduli bentuk, ukuran sareng kapadetan sabeulah éta, bahan baku tiasa dicampurkeun gancang sareng merata.

4. Granulasi

Prosés granulasi mangrupikeun bagian inti tina garis produksi pupuk organik. Granulator pupuk organik énggal ngahontal granulasi seragam berkualitas tinggi ngalangkungan aduk, tabrakan, mosaik, sphericalization, granulasi sareng prosés padet, sareng purity organik na tiasa dugi ka 100%.

5. Garing sareng tiis

Mesin pengering terus-terusan ngompa sumber panas dina kompor hawa panas dina posisi irung kana buntut mesin ngalangkungan kipas dipasang dina buntut mesin, janten bahan na tiasa kontak pinuh sareng hawa panas sareng ngirangan cai eusi partikel.

Roller cooler niiskeun partikel dina suhu anu tangtu saatos garing. Nalika ngirangan suhu partikel, eusi cai partikelna tiasa dikirangan deui, sareng sakitar 3% cai tiasa dicabut ngalangkungan prosés pendinginan.

6. Nyaring

Saatos didinginkan, masih aya zat bubuk dina produk partikel anu parantos réngsé. Sadaya bubuk sareng partikel anu henteu mumpuni tiasa diayak nganggo ayakan roller. Teras, éta diangkut tina conveyor sabuk ka blénder sareng diaduk kanggo ngadamel granulasi. Partikel ageung henteu ngagaduhan kualifikasi kedah ditumbuk sateuacan granulasi. Produk réngsé diangkut kana mesin palapis pupuk organik.

7. Bungkusan

Ieu mangrupikeun prosés produksi terakhir. Mesin bungkusan kuantitatif sapinuhna anu dihasilkeun ku perusahaan kami mangrupikeun mesin kemasan otomatis anu dirancang khusus sareng didamel pikeun partikel anu benten bentukna. Sistem kendali timbangan na nyumponan sarat tahan lebu sareng tahan cai, sareng tiasa ogé ngonpigurasikeun kotak bahan numutkeun sarat konsumén. Cocog pikeun bungkusan masif bahan massal, éta sacara otomatis tiasa beurat, ngirimkeun sareng ngégél kantong.