Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

Pedaran pondok:

Mesin Hopper Quantitative Double Hopper dilarapkeun kana bungkusan kuantitatif otomatis dina pabrik pupuk. Sistem timbangan mandiri kalayan akurasi beuratna tinggi sareng gancang gancang ku ngagunakeun sensor timbangan Toledo, prosés penimbangan sacara otomatis dikontrol ku komputer.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Bungkus Kuantitatif Ganda Hopper?

The Mesin Hopper Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan anjeun, kisaran beurat beurat paket nyaéta 5kg ~ 80kg Ngeusian kuantitatif sareng mesin skala bungkusan utamina diwangun ku opat bagian: beurat otomatis, ngalantarankeun alat, alat panyegelan kantong sareng kontrol komputer. Éta ngagaduhan ciri struktur anu wajar, penampilan anu saé, operasi anu stabil, hemat énergi sareng beurat anu beurat. Mesin utama ngadopsi propulsion spiral dual-frékuénsi, pangukuran dual-silinder, téknologi kontrol konversi frékuénsi digital canggih, téknologi ngolah sampel sareng téknologi anti gangguan pikeun ngahontal kompénsasi kasalahan otomatis sareng koréksi.

Desain khusus salaku Syarat Khusus anjeun

Bahan mesin opsional sakumaha paménta anjeun: Baja karbon, stainless steel lengkep 304 / 316L, atanapi bagian kontak bahan baku nyaéta stainless steel.

Fitur Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

1. spésifikasi rangkep tiasa diatur, operasi cukup saderhana dina kaayaan parobihan anu robih.
2. Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahan didamel tina 304 waja stainless.
3. total beurat paket sareng jumlah tas akumulasi tampilan.
4. Husus dirancang nyoco sareng ngukur, sakaligus bagging sareng unloading. Éta ngaheéat sapertilu tina waktos operasi, laju bungkus gancang, sareng presisi bungkusanna tinggi.
5. Ngagunakeun sensor impor, aktuator pneumatik diimpor, padamelan anu dipercaya sareng pangropéa saderhana. Akurasi pangukuran tambah atanapi dikurangan dua sarébu.
6. Jangkauan kuantitatif anu lega, presisi tinggi, sareng mesin jahit conveyor anu tiasa diangkat sareng diturunkeun dina méja, hiji mesin mangrupikeun multi-tujuan sareng épisiensi tinggi.

Témbok Video Mesin Pakét Quantitative Double Hopper

Pilihan Modél Mesin Pakét Quantitative Double Hopper

Modél

Timbangan (KG)

Akurasi bungkusan

Laju bungkusan

Nilai Indéks Mikroskopis (kg)

Lingkungan Gawe

Indéks

Per Waktos

Rata-rata

Timbangan Tunggal

Suhu

Kalembaban relatif

YZSBZ-50

25-50

<±0.2%

<±0.1%

<± 0,2%

<± 0,1%

300-400

0,01

-10 ~ 40 ° C

<95%

Modél Husus

≥100 Ngolah khusus numutkeun kabutuhan pangguna

  • Babasan
  • Mesin ngaput, cacah otomatis, motong serat infra red, mesin panyabutan ujung, anjeun tiasa milih numutkeun syarat pelanggan

  • Saméméhna:

    Teras:

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Tingali langkung seueur produk

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...