Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

Pedaran pondok:

The Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator Mesin (ogé katelah plat bola) ngadopsi struktur busur sirkular sadayana, sareng tingkat granulasi tiasa ngahontal langkung ti 93%. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Disc / Pan Organic & Compound Fertilizer Granulator?

Ieu séri cakram granulasi dilengkepan tilu sungut ngabubarkeun, ngagampangkeun produksi teras-terasan, ngirangan intensitas tanaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi tanaga gawé. Perédit sareng motor nganggo sabuk drive anu fleksibel pikeun ngamimitian lancar, ngalambatkeun kakuatan pangaruh sareng ningkatkeun umur jasa pakakasna. Bagian handap pelat dikuatkeun ku pluralitas pelat waja sumorot, anu awét sareng henteu pernah cacad. Mangrupikeun alat anu idéal pikeun pupuk organik sareng pupuk majemuk, anu dirarancang kalayan kandel, beurat sareng basa anu kuat, janten teu ngagaduhan samberan jangkar sareng operasi lemes.

Darajat pan granulasi tiasa disaluyukeun tina 35 ° dugi ka 50 °. Panci muterkeun dina sudut anu tangtu kalayan horisontal disetir ku motor liwat reducer. Bubuk bakal naék sareng panci puteran dina gesekan antara bubuk sareng panci; di sisi anu sanésna, bubuk bakal murag kana gravitasi. Dina waktos anu sasarengan, bubuk didorong kana ujung panci kusabab kakuatan sentrifugal. Bahan bubuk ngagulung dina tilas tangtu dina tilu kakuatan ieu. Laun-laun janten ukuran anu diperyogikeun, teras dilimpudan ku ujung pan. Éta ngagaduhan kaunggulan tingkat granulasi tinggi, granule seragam, kakuatan tinggi, operasi gampang, pangropéa anu merenah, jst.

Kumaha Ngolah pupuk majemuk Ku Nganggo Disc Organic & Senyawa Pupuk Granulator

1. Bahan bahan baku: Urea, amonium nitrat, amonium klorida, amonium sulfat, amonium fosfat (monoammonium fosfat, diammonium fosfat, sareng whiting kasar, ca), kalium klorida, kalium sulfat sareng bahan baku sanésna cocog sareng proporsi (numutkeun kana paménta pasar sareng sakitar taneuh hasil tés).
2. Campuran bahan baku: Campuran bahan kedah dicampur pikeun ningkatkeun efisiensi pupuk seragam tina butiran.
3. Pengukuran bahan baku: Bahan baku saatos pergaulan ogé bakal dikirim ka granulator (granulator drum Rotary, atanapi granulator extrusion roll duanana tiasa dianggo di dieu).
4. Pangeringan granulasi: nempatkeun granulasi kana alat pengering, sareng kalembaban dina butiran bakal garing, sahingga kakuatan granulasi ningkat sareng langkung gampang disimpen.
5. Pendinginan granulasi: Saatos garing, suhu granulasi teuing tinggi sareng granulasi gampang ditumpuk. Nalika saatos didinginkan, gampang dibungkus pikeun ngahémat sareng ngangkut.
6. Klasifikasi partikel: partikel anu parantos disejukkeun bakal dipeunteun: partikel anu henteu kualifikasi bakal ditumbuk sareng didamel ulang, sareng produk anu mumpuni bakal diayak kaluar.
Pilem 7.Finished: Produk mumpuni dilapis pikeun ningkatkeun kacaangan sareng bunderan granul.
8. Pakét produk réngsé: Partikel anu parantos dibungkus pilem disimpen dina tempat anu di ventilasi. 

Fitur Mesin Disc / pan Organik & Senyawa Pupuk Granulator

1. efisiensi tinggi. Mesin granulasi sirkular ngadopsi struktur busur sirkular sadayana, tingkat granulasi tiasa ngahontal langkung ti 95%.
2. Bagian handap piring granulasi dikuatkeun ku sababaraha pelat waja radiasi, anu awét sareng henteu pernah cacad.
3. Plat Granulator dijejeran ku baja kaca kakuatan tinggi, anti korosi sareng awét.
4. Bahan baku gaduh panerapan anu lega. Éta tiasa dianggo pikeun granulasi sababaraha bahan baku, sapertos pupuk majemuk, ubar, industri kimia, pakan, batubara, metalurgi.
5. operasi dipercaya jeung béaya rendah. Kakuatan mesin leutik, sareng operasi tiasa dipercaya; teu aya pembuangan limbah salami prosés granulasi sacara gembleng, operasi stabil, sareng pangropéa merenah.

Disc / Pan Organic & Sanyawa Pupuk Granulator Pidéo Video

Pilihan Modél Disc / Pan Organik & Senyawa Pupuk Granulator

Modél

Diaméter Disc (mm)

Jangkungna ujung (mm)

Volume

(m³)

Kecepatan Rotor (r / mnt)

Kakuatan (kw)

Kapasitas (t / h)

YZZLYP-25

2500

500

2.5

13.6

7.5

1-1.5

YZZLYP-28

2800

600

3.7

13.6

11

1-2.5

YZZLYP-30

3000

600

4.2

13.6

11

2-3

YZZLYP-32

3200

600

4.8

13.6

11

2-3.5

YZZLYP-45

4500

600

6.1

12.28

37

10

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Industrial High Temperature Induced Draft Fan

      Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Kipas Draf Induksi Suhu Tinggi Industrial? • Énergi sareng kakuatan: Pembangkit listrik termal, pembangkit listrik pembakaran sampah, pembangkit listrik bahan bakar Biomassa, alat pamulihan limbah industri. • Peleburan logam: Niup hawa tina bubuk bubuk mineral (mesin Sinter), produksi kokon tungku (Furna ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Rubber Belt Conveyor Machine

      Mesin Conveyor Sabuk Karét

      Bubuka Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét? Mesin Konveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng ngabongkar barang-barang di darat sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé. Karét Sabuk Conveyor Mesin ogé cocog pikeun ...

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...