Granulator pupuk

  • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator Machine

    Mesin Granulator Pupuk Tipe Organik & Senyawa Anyar

    The Tipe Anyar Organik & NPK Senyawa Pupuk Granulator M.achine mangrupikeun jenis mesin pikeun ngolah bahan baku bubuk kana butiran, cocog pikeun produk eusi nitrogén tinggi sapertos pupuk majemuk organik sareng henteu organik.

  • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator

    Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator

    The Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator ngagunakeun pinuh kakuatan gaya aerodinamika dihasilkeun ku gaya aduk mékanis gancang-gancang dina silinder pikeun nyieun bahan halus campuran kontinyu, granulasi, spheroidization, ékstrusi, tabrakan, kompak jeung nguatkeun, tungtungna jadi granul.

  • Disc Organic & Compound Fertilizer Granulator

    Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

    The Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator Mesin (ogé katelah plat bola) ngadopsi struktur busur sirkular sadayana, sareng tingkat granulasi tiasa ngahontal langkung ti 93%. 

  • Rotary Drum Compound Fertilizer Granulator

    Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator

    Rotary Drum Granulator (ogé katelah drum balling, pelletizer rotary atanapi rotator granulator) mangrupikeun alat anu cukup populér anu tiasa ngolah sababaraha bahan baku. Parabotna ilaharna dianggo pikeun produksi pupuk majemuk sacara ageung kalayan tiis, panas, konsentrasi tinggi sareng konsentrasi rendah. Mesin boga kaunggulan bola tinggi ngabentuk kakuatan, kualitas penampilan anu saé, résistansi korosi, konsumsi énergi lemah sareng umur panjang. Kakuatan alit, henteu aya tilu pembuangan limbah, operasi stabil, pangropéa anu merenah, tata perenah prosés anu wajar, téknologi canggih, biaya produksi murah. Gula Rotary Senyawa Pupuk Granulator digunakeun nalika aglomerasi - prosés réaksi kimia diperyogikeun.

  • Flat-die Extrusion granulator

    Granulator Extrusion datar-maot

    The Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin utamina dianggo pikeun granulasi pupuk, butiran anu diolah ku mesin gaduh permukaan anu rata sareng bersih, karasa sedeng, parobihan suhu rendah nalika prosés, sareng tiasa ngajaga nutrisi bahan baku anu saé pisan.

  • Roll Extrusion Compound Fertilizer Granulator

    Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

    Anu henteu garing Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator ngagaduhan daya adaptasi tinggi kana bahan baku, tiasa ngahasilkeun 2,5mm dugi ka 20mm butiran sareng kakuatan granulna saé, tiasa ngahasilkeun rupa-rupa konsentrasi sareng jinis (kalebet pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnét, sareng sajabana) pupuk majemuk.

  • Double Screw Extruding Granulator

    Ganda Screw Extruding Granulator

    Mesin Screw Extruding Granulator Ganda ngagaduhan kaunggulan kinerja anu dipercaya, tingkat ngabentuk granula anu luhur, adaptasi lega pikeun bahan, suhu damel anu rendah sareng henteu aya ruksakna nutrisi bahan. Hal ieu seueur dianggo dina pelet pakan, pupuk sareng industri sanés.

  • New Type Organic Fertilizer Granulator

    Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

    Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar digunakeun pikeun ngébréhkeun partikel bentuk bola langsung ku ngagunakeun sagala jinis zat organik saatos fermentasi sareng naksir.