Jarami & kai Crusher

Pedaran pondok:

The Jarami & kai Crusher mangrupikeun jenis produksi peralatan bubuk bubuk anyar, éta tiasa ngadamel jarami, kai sareng bahan baku sanés sakali diolah janten chip kai, kalayan kirang investasi, konsumsi énergi rendah, produktivitas tinggi, manpaat ékonomi anu saé, gampang dianggo pangropéa.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Straw & Wood Crusher?

The Jarami & kai Crusher dina dasar nyerep kauntungan tina seueur jinis penghancur sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngamangpaatkeun pinuh prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling.

Naon anu dianggo shredder kai jarami?

The Jarami & kai Crusher tiasa dianggo kanggo meresihan awi, dahan, babakan, daun, potongan, kerok, sekam padi, serbuk gergaji, tongkol jagong, jarami, kapas, sareng sajabina, sareng ogé langkung lega diaplikasikeun dina ngadamel kertas, jamur anu tiasa didahar, areng mékanisme, papan partikel, habuk papan, papan kapadetan tinggi, papan serat sedeng sareng produksi industri sanés.

Prinsip Gawe

The Jarami & kai Crusher dipikanyaho salaku crusher scrap multi-fungsi sapertos crusher kai, crusher dahan alit, crusher port ganda. Éta ngahijikeun kaunggulan tina palu kai paluér sareng pemotong kai cakram. Hiji palabuan tuangeun tuang kai, palabuhan tuangeun sanésna nyoco dahan, bahan limbah papan sareng sajabina. Éta ngolah bahan baku anu diaméterna kirang ti 250mm kana ukuran gergaji dina 1-40mm.

Fitur Mesin Jarami & Kai Crusher

(1) Éta ngagaduhan investasi anu lemah, konsumsi énergi anu handap, produktivitas tinggi, manpaat ékonomi anu saé, sareng panggunaan sareng perawatan anu merenah

(2) Multi-fungsi Jarami & kai Crusher kalayan efisiensi produksi tinggi, panggunaan saderhana, pangropéa anu merenah sareng jajaran tuang lega

(3) The Jarami & kai Crusher tiasa dianggo salaku mesin pendukung pikeun ngolah sareng produksi bahan budaya jamur anu tiasa didahar sareng persiapan produksi industri pabrik kertas, pepelakan serat, pepelakan partikel, sareng pepelakan MDF.

(4) The Jarami & kai Crusher ngagabungkeun kaunggulan mesin palu kai tipe palu sareng mesin péso kayu péso-disk.

(5) Motor listrik / motor opsional opsional numutkeun kabutuhan anu saleresna;

(6) Roda opsional ningkatna sareng nyayogikeun desain anu khusus.

Tampilan Jarami & Kai Crusher

Pilihan Modél Jerami & Kai Crusher

Parameter jarami & kai Crusher

Modél

500 Jenis

600 Jenis

800 Jenis

1000 Jenis

Diaméter puteran sirah cutter (mm)

500

600

800

1000

Jumlah pemotong smashing (potongan)

12

24

32

48

Jumlah wilah motong (leungeun)

4

4

4

4

Ukuran inlet datar

500x350

600x350

800x350

1000x450

Kecepatan spindle (rev / mnt)

2600

2600

2400

2000

Kakuatan (kw)

15

22

37

55

Kapasitas (t / h)

0.6

1.5

2.0-2.5

3.5--4.5

Catetan: Daya mesin solar mobile tiasa didamel sesuai sareng kabutuhan anu sabenerna.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Bucket Elevator

      LIPI Lift

      Bubuka Naon anu LIPI Lift dipaké? Lift ember tiasa ngadamel sababaraha bahan, sareng sabab éta dianggo di seueur industri sareng aplikasi anu béda, sanaos umumna, éta henteu cocog pikeun bahan baseuh, caket, atanapi bahan anu stringy atanapi condong mat atanapi ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling seueur dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Pulverized Coal Burner

      Diduruk Batubara Batubara

      Perkenalan Naon Pembakaran Batubara Terubus? Pulverized Coal Burner cocog pikeun manaskeun sababaraha tungku anil, tungku ledakan panas, tungku puteran, tungku cangkang casting presisi, tungku peleburan, tungku tuang sareng tungku pemanasan anu sanés. Mangrupikeun produk idéal pikeun hemat énergi sareng lingkungan ...

    • Semi-wet Organic Fertilizer Material Using Crusher

      Bahan Pupuk Organik Siki baseuh Nganggo Crusher

      Bubuka Naon Mesin Ngabubuk Bahan Semi-baseuh? Mesin Semi-wet Material Crushing Machine mangrupikeun peralatan naksir profesional pikeun bahan anu kalembaban sareng multi serat. Mesin Uap Pupuk Beueus Tinggi nyoko kana rotors dua tahap, éta hartosna parantos luhur sareng ka handap ngarobih dua tahap. Nalika bahan baku na fe ...

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..