Jalur Produksi Pupuk Sanyawa

Pedaran pondok 

Kami gaduh pangalaman lengkep dina lini produksi pupuk majemuk. Kami henteu ngan ukur museurkeun kana unggal tautan prosés dina prosés produksi, tapi ogé teras-terasan ngartos rinci prosés unggal lini produksi sareng lancar ngahontal interlinking. Kami nyayogikeun solusi lini produksi anu saluyu sareng kabutuhan pelanggan anu saleresna.

Prosés produksi lengkep mangrupikeun kaunggulan utami kerjasama anjeun sareng Yuzheng Heavy Industries. Kami nyayogikeun desain prosés sareng ngadamel sérét lengkep garis produksi granulasi kendang.

Detil Produk

Pupuk kompléks mangrupikeun pupuk majemuk anu ngandung nitrogén, fosfor sareng kalium, anu dicampur numutkeun proporsi tertentu tina pupuk tunggal sareng disintésis ku réaksi kimia. Kandungan gizina seragam sareng ukuran partikelna sami. Garis produksi pupuk sanyawa ngagaduhan adaptasi anu lega sareng granulasi sababaraha bahan baku pupuk majemuk.

Pupuk majemuk ngagaduhan ciri granulasi seragam, warna cerah, kualitas stabil, sareng gampang dibubarkeun kanggo diserep ku pepelakan. Khususna, relatif aman pikeun siki melak pupuk. Cocog pikeun sagala jinis taneuh sareng gandum, jagong, melon sareng buah, kacang, sayuran, kacang, kembang, tangkal buah sareng pepelakan anu sanés. Éta cocog pikeun pupuk dasar, pupuk, pupuk ngudag, pupuk sareng irigasi.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk kalebet urea, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha lempung sareng pangeusi sanés. Rupa-rupa bahan organik ditambahan numutkeun kabutuhan taneuh:

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2, limbah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5, sludge: sludge urban, sludge walungan, filter sludge, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Garis produksi pupuk majemuk dilengkepan bahan anu dinamis, adun dua sumbu, granulator pupuk sanyawa anyar, crusher ranté nangtung, cooler drying drum, mesin ayakan drum, mesin palapis, kolektor debu, bungkusan otomatis mesin sareng alat bantu sanésna.

1

Kauntungannana

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan kalayan jalur produksi 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun.

1. Tingkat granulasi saluhur 70% kalayan mesin granulasi drum canggih.

2. Komponén konci nyoko kana bahan tahan-tahan sareng tahan korosi, sareng alat-alatna ngagaduhan umur jasa anu panjang.

3. Granulator drum Rotary dijejeran ku piring silikon atanapi stainless steel, sareng bahanna henteu gampang nempel dina témbok jero mesin.

4. operasi stabil, pangropéa merenah, efisiensi tinggi na konsumsi énergi low.

5. Anggo conveyor sabuk pikeun nyambungkeun sadaya garis produksi pikeun ngahontal produksi anu teras-terasan.

6. Anggo dua sét kamar panyabutan debu pikeun ngubaran gas buntut pikeun panangtayungan lingkungan.

7. Babagian kuli tina dua ayakan mastikeun yén ukuran partikelna seragam sareng kualitasna mumpuni.

8. Campuran seragam, pangeringan, pendinginan, palapis sareng prosés sanésna ngajantenkeun produk réngsé langkung unggul dina kualitas.

111

Prinsip Gawe

Aliran prosés lini produksi pupuk majemuk: bahan bahan baku → campuran bahan baku → granulasi → garing → panyiraman → saringan produk réngsé → fragméntasi partikel plastik → palapis → bungkus produk réngsé → panyimpenan. Catetan: lini produksi ieu kanggo rujukan hungkul.

Bahan baku:

Numutkeun paménta pasar sareng hasil tekad taneuh lokal, uréa, amonium nitrat, amonium klorida, amonium tiofosfat, amonium fosfat, diammonium fosfat, kalsium beurat, kalium klorida (kalium sulfat) sareng bahan baku sanés disebarkeun dina proporsi anu tangtu. Aditif, unsur tilas, sareng sajabana dianggo salaku bahan dina proporsi anu tangtu ngalangkungan timbangan sabuk. Numutkeun babandingan rumus, sadaya bahan bahan baku rata-rata dialirkeun tina sabuk kana mixer, prosés anu disebat premixes. Éta mastikeun akurasi formulasi sareng ngahontal bahan kontinyu anu éfisién.

1. Campur:

Bahan baku anu disiapkeun sapuratina dicampur sareng diaduk rata, peletakan pondasi pikeun pupuk granular anu épisiensi tinggi sareng kualitas luhur. Campuran horizontal atanapi mixer disk tiasa dianggo pikeun campuran sareng aduk anu seragam. 

2. Granulasi:

Bahan saatos pergaulan sareng naksir merata diangkut tina conveyor sabuk ka granulator pupuk sanyawa anu anyar. Kalayan rotasi kendang anu teras-terasan, bahan na ngabentuk gerakan ngagugulung sapanjang jalur anu tangtu. Dina tekenan ékstrusi anu dihasilkeun, bahanna dihijikeun deui kana partikel leutik sareng napel kana bubuk sakurilingna pikeun laun ngawangun bentuk bola anu mumpuni. Butiran.

3. butiran garing:

Bahan granulasi kedah garing sateuacan éta tiasa nyumponan sarat kontén eusi uap. Nalika alat pengeringan, piring angkat internal teras-terasan angkat sareng ngalungkeun partikel cetakan, janten bahan na tiasa kontak pinuh sareng hawa panas pikeun ngaluarkeun kalembaban tina éta, supados ngahontal tujuan pangeringan seragam. Éta ngadopsi sistem panyucian hawa anu mandiri pikeun séntral ngaluarkeun gas knalpot sareng ngahémat énergi sareng ngirangan konsumsi.

4. Pendingin granul:

Saatos partikel bahan garing, éta kedah dikirim ka anu langkung tiis pikeun didinginkan. Cooler disambungkeun ku conveyor sabuk ka alat pengering. Pendinginan tiasa ngaleungitkeun lebu, ningkatkeun efisiensi tiis sareng pemanfaatan énergi termal, sareng salajengna ngaleungitkeun Uap tina partikel.

5. Screening:

Saatos partikel bahanna didinginkan, sadaya partikel anu hadé sareng ageung diayak liwat saringan roller. Produk henteu saé anu disaring tina conveyor sabuk kana blénder diaduk sareng didamel ku bahan baku deui. Produk réngsé bakal diangkut kana mesin palapis pupuk majemuk.

6. Mening:

Hal ieu utamina dianggo pikeun nerapkeun pilem pelindung anu seragam dina permukaan partikel anu réngsé kuasi pikeun sacara efektif ningkatkeun umur rak partikel sareng ngajantenkeun partikel langkung lancar. Saatos palapis, éta mangrupikeun tautan terakhir dina prosés produksi - bungkus.

7. bungkusan:

Prosés ieu ngadopsi mesin bungkusan kuantitatif otomatis. Mesinna diwangun ku mesin beurat otomatis, sistem conveyor, mesin panyegelan, sareng sajabana anjeun ogé tiasa ngonpigurasi hoppers numutkeun sarat konsumén. Éta tiasa ngawujudkeun bungkusan kuantitatif bahan masal sapertos pupuk organik sareng pupuk majemuk.