Turner Tipe Kompor Alur

Pedaran pondok:

Turner Tipe Kompor Alur Mesin digunakeun dina férméntasi limbah organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, limbah sludge, leutak saringan pepelakan gula, sampah sareng serbuk gerombolan jerami. Hal ieu seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik sareng pepelakan pupuk majemuk pikeun fermentasi aérobik.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur?  

Turner Tipe Kompor Alur Mesin nyaéta mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Bagian damel tina mesin turner kompos ngadopsi transmisi roller anu maju, anu tiasa diangkat sareng henteu tiasa diangkat. Jinis anu tiasa diangkat biasana dianggo dina skenario padamelan kalayan lébar lébar henteu langkung ti 5 méter sareng bojong jero henteu langkung ti 1.3 méter.

1
2
3

Naon anu dianggo ku Groove Type Compost Turner?

(1) Turner kompos jinis alur dipaké pikeun fermentasi limbah organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, pangsit lumpur, leutak saringan pepelakan gula, tuang kuéh dross sareng serbuk gergajian jarami.

(2) Hurungkeun sareng aduk bahan dina bak fermentasi teras ngalihkeun deui pikeun muterkeun pangaruh péngkolan gancang sareng bahkan diaduk, supados ngahontal kontak lengkep antara bahan sareng hawa, janten pangaruh fermentasi bahan langkung saé.

(3) Turner kompos jinis alur nyaéta alat inti tina kompos dinamis aérobik. Éta mangrupikeun produk mainstream anu mangaruhan kana trend pangwangunan industri kompos.

Pentingna Turner kompos jinis alur tina peranna dina produksi kompos:

1. Fungsi pergaulan tina bahan anu bénten
Dina produksi pupuk, sababaraha bahan bantu kedah ditambihan pikeun nyaluyukeun babandingan karbon-nitrogén, pH sareng eusi cai tina bahan baku. Bahan baku utama sareng asesoris anu sakitar ditumpukkeun, tujuan campuran seragam bahan anu béda tiasa dihontal nalika dibalikkeun.

2. Konsiliasi suhu tihang bahan baku.
Sajumlah ageung hawa seger tiasa dibawa sareng dihubungi sapinuhna sareng bahan baku dina tumpukan pergaulan, anu tiasa ngabantosan mikroorganisme aérobik pikeun aktip ngahasilkeun panas férméntasi sareng ningkatkeun suhu tihang, sareng suhu tumpukan tiasa tiis ku ngeusian teras-terasan seger. hawa. Janten ngabentuk kaayaan silih berganti suhu-suhu-suhu-suhu sedeng, sareng sababaraha bakteri mikroba anu nguntungkeun tumuh sareng baranahan gancang dina periode suhu.

3. Ningkatkeun perméabilitas tumpukan bahan baku.
The turner tipe kompos alur tiasa ngolah bahan kana potongan anu langkung alit, ngajantenkeun tihang bahan kandel sareng kompak, mengembang sareng elastis, ngabentuk porositas anu cocog antara bahan-bahanna.

4. Saluyukeun Uap tina tihang bahan baku.
Kandungan Uap anu cocog tina fermentasi bahan baku nyaéta sakitar 55%. Dina férméntasi operasi péngkolan, réaksi biokimia aktif mikroorganisme aérobik bakal ngahasilkeun Uap anyar, sareng konsumsi bahan baku ku mikroorganisme anu ngonsumsi oksigén ogé bakal nyababkeun cai kaleungitan pamawa sareng bebas. Ku alatan éta, ku prosés pembuahan, cai bakal dikirangan dina waktosna. Salaku tambahan kana évaporasi anu dibentuk ku konduksi panas, bahan baku ngarobahna bakal ngawangun émisi uap cai wajib.

Larapna Mesin Alur Jenis Komposting Turner

1. Hal ieu digunakeun dina operasi fermentasi sareng panyabutan cai dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, pabrik limbah lumpur, kebon kebon sareng kebon supa.

2. Cocog sareng fermentasi aérobik, éta tiasa dianggo sasarengan sareng ruang fermentasi surya, bak fermentasi sareng shifters.

3. Produk anu diala tina fermentasi aérobik suhu luhur tiasa dianggo pikeun paningkatan taneuh, penghijauan kebon, panutup TPA, jst.

Faktor konci pikeun Ngontrol Kadewasaan Kompos

1. Peraturan babandingan karbon-nitrogén (C / N)
C / N anu cocog pikeun dékomposisi zat organik ku mikroorganisme umum nyaéta sakitar 25: 1.

2. Kadali cai
Saringan cai kompos dina produksi saleresna sacara umum dikawasa dina 50% ~ 65%.

3. Kontrol ventilasi kompos
Pasokan oksigén ventilasi mangrupikeun hal anu penting pikeun kasuksésan kompos. Umumna dipercaya yén oksigén dina tihang cocog pikeun 8% ~ 18%.

4. Kontrol suhu
Suhu mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana kalancaranana mikroorganisme kompos. Suhu fermentasi kompos suhu luhur nyaéta 50-65 derajat C, anu mangrupikeun padika anu paling sering dianggo ayeuna.

5. Kadali kaasinan asam (PH)
PH mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana tumuhna mikroorganisme. PH tina campuran kompos kedah 6-9.

6. Kadali bau
Ayeuna, langkung seueur mikroorganisme anu dianggo pikeun déodorisasi.

Kauntungan Mesin Alur Tipe Composting Turner

(1) Tangki fermentasi tiasa dikaluarkeun sacara kontinyu atanapi sacara ageung.
(2) Efisiensi tinggi, operasi lemes, kuat sareng awét.

Téma Alur Kompost Tampilan Mesin Turner Video

Pilihan Modél Turner Composting Turner Alur

Modél

Panjang (mm)

Kakuatan (KW)

Kacepetan Leumpang (m / mnt)

Kapasitas (m3 / h)

FDJ3000

3000

15 + 0,75

1

150

FDJ4000

4000

18,5 + 0,75

1

200

FDJ5000

5000

22 + 2.2

1

300

FDJ6000

6000

30 + 3

1

450


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...