LIPI Lift

Pedaran pondok:

LIPI Lift utamina dianggo pikeun transportasi vertikal bahan butiran

sapertos kacang, manisan, buah garing, sangu, sareng sajabana Éta didesain nganggo waja stainless

pangwangunan sanitasi, konfigurasi awét, angkat luhurna sareng kapasitas pangiriman anu ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu LIPI Lift dipaké?

Lift LIPI tiasa ngadamel sababaraha bahan, sareng ku sabab éta dianggo dina seueur industri sareng aplikasi anu béda, sanaos umumna, éta henteu cocog pikeun bahan baseuh, caket, atanapi bahan anu stringy atanapi condong mat atanapi aglomerat. Éta sering dipendakan di pembangkit listrik, pepelakan pupuk, pabrik bubur & kertas, sareng fasilitas produksi baja. 

Fitur Pedaran

Séri ieu LIPI LIPI dikembangkeun sacara mandiri ku Yizheng sareng mangrupikeun pamasangan anu tetep utamina dianggo pikeun ngirimkeun kontinyu tina bahan bubuk atanapi bahan butiran. Alat-alatna nyaéta struktur langsung, desain kompak, kinerja panyegelan anu saé, gampang dipasang sareng pamaliharaan, ngamungkinkeun tuangeun bahan positip sareng terbalik, ogé konfigurasi prosés sareng perenah anu fleksibel.

Elevator séri séri ieu sayogi dina kopling drive langsung, sprocket driven atanapi gear reducer drive, nganteurkeun struktur anu lempeng sareng gampang diatur. Jangkungna instalasi nyaéta opsional, tapi lift jangkungna maksimum henteu saluareun 40m.

Kauntungan tina LIPI Lift

* 90-gelar ngirimkeun

* Bagian kontak stainless steel

* Alat kaamanan-henteu ngaleungitkeun émbér

* Eureun otomatis & mimitian kontrol sénsor kalayan ngeusian tina corong atanapi kana skala

* Gampang dioperasikeun & gampang dibersihkeun

* Caster pikeun gampang diposisikan

* Jembar pilihan kaasup indéks, feeder, sampul, sababaraha lokasi debit, jst.

Témbok Lift Émbér Lift

Pamilihan Modél Lift Ember

Modél

YZSSDT-160

YZSSDT-250

YZSSDT-350

YZSSDT-160

S

Q

S

Q

S

Q

S

Q

Ngalebetkeun Kamampuh (m³ / h)

8.0

3.1

21.6

11.8

42

25

69.5

45

Volume Hopper (L)

1.1

0,65

63.2

2.6

7.8

7.0

15

14.5

Pitch (mm)

300

300

400

400

500

500

640

640

Sabuk Lebar

200

300

400

500

Kacepetan Pindah Hopper (m / s)

1.0

1.25

1.25

1.25

Kecepatan Puteran Transmisi (r / mnt)

47.5

47.5

47.5

47.5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Counter Flow Cooling Machine

      Mesin Pendingin Aliran Counter

      Perkenalan Naon Mesin Pendingin Aliran Counter? Generasi anyar Counter Flow Cooling Machine ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang, suhu bahan saatos pendinginan henteu langkung luhur dibanding suhu kamar 5 ℃, tingkat présipitasi henteu kirang ti 3,8%, kanggo produksi pelet kualitas luhur, manjangan stora ...

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi énggal Mesin Screw Double Composting Turner ningkat gerakan sumbu dobel tibalik, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling seueur dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...