Mesin Sieving Drum Rotary

Pedaran pondok:

The Mesin Sieving Drum Rotary mangrupikeun parangkat umum dina produksi pupuk majemuk, utamina dianggo pikeun misahkeun bahan anu dipulangkeun sareng produk réngsé, ogé sadar kana klasifikasi produk akhir, sareng bahkan mengklasifikasikan produk akhir. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Rotary Drum Sieving Machine?

Mesin Sieving Drum Rotary utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pamulangan, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk jadi (bubuk atanapi granula) tiasa diklasifikasikeun sami. 

Mangrupikeun mangrupikeun jinis peralatan khusus pikeun nyaring-bahan khusus. Hal ieu loba dipaké dina nyaring sagala rupa bahan padet anu granularitasna kirang ti 300mm. Éta gaduh efisiensi tinggi, low noise, sajumlah leutik lebu, umur panjang, kirang perawatan, gampang dirawat sareng seueur fitur sanésna. Kapasitas skrining nyaéta 60 ton / jam ~ 1000 ton / jam. Mangrupikeun alat anu ideal dina prosés produksi pupuk organik sareng pupuk majemuk.

Prinsip Gawe

Anu mupus diri Mesin Sieving Drum Rotary ngalakukeun rotasi anu wajar tina silinder pipisahan pusat peralatan ngalangkungan sistem penebusan jinis girboks. Silinder pipisahan tengah mangrupikeun layar anu diwangun ku sababaraha cincin baja datar annular. Silinder pipisahan tengah dipasang sareng pesawat ground. Dina kaayaan anu condong, bahan na lebet kana silinder tina tungtung luhur silinder pamisah tengah nalika prosés damel. Salami rotasi silinder pipisahan, bahan anu hadé dipisahkeun ti luhur ka handap ngaliwatan interval layar anu diwangun tina waja datar annular, sareng bahan kasar dipisahkeun tina tungtung handap silinder pipisahan sareng bakal diangkut kana mesin crusher. Alat r ieu disayogikeun ku mékanisme beberesih otomatis jinis piring. Salami prosés pamisahan, awak layar teras-terasan "disisir" ku mékanisme beberesih ngalangkungan gerakan relatif mekanisme pembersih sareng awak ayakan, supados awak ayakan teras-terasan dibersihkeun sapanjang prosés damel. Éta moal mangaruhan épisiénsi skrining kusabab ngablokkeun layar.

Karakteristik Kinerja Mesin Rotary Drum Sieving

1. Éfisiénsi saringan tinggi. Kusabab pakakasna ngagaduhan mékanisme beberesih piring, éta henteu tiasa pernah meungpeuk layar, sahingga ningkatkeun épisiénsi skrining peralatan.

2. Lingkungan damel anu saé. Mékanisme saringan sadayana dirancang dina panutup lebu anu disegel, sacara lengkep ngaleungitkeun fenomena ngapung lebu dina panyaringan sareng ningkatkeun lingkungan damel.

3. Low noise tina alat-alatna. Nalika dioperasikeun, noise anu dihasilkeun ku bahan sareng layar puter sacara lengkep diisolasi ku tutup debu anu disegel, anu ngirangan noise peralatan.

4. Pangropéa anu merenah. Parabot ieu ngégél jandéla panénjoan alat dina kadua sisi tutup debu, sareng staf tiasa niténan operasi pakakas iraha waé nalika digawé.

5. Hirup jasa panjang. Layar alat ieu diwangun ku sababaraha waja datar annular, sareng daérah peuntas na jauh langkung ageung tibatan layar salintang perintang layar layar pamisahan anu sanés.

Pidéo Rotary Drum Sieving Mesin Pidéo

Pilihan Modél Mesin Sieving Drum Rotary

Modél

Diaméterna (mm)

Panjang (mm)

Kacepetan Puteran (r / mnt)

Kecondongan (°)

Kakuatan (KW)

Ukuran Sakabéh (mm)

YZGS-1030

1000

3000

22

2-2.5

3

3500 × 1300 × 2100

YZGS-1240

1200

4000

17

2-2.5

3

4500 × 1500 × 2200

YZGS-1560

1500

5000

14

2-2.5

5.5

6000 × 1700 × 2300

YZGS-1860

1800

6000

13

2-2.5

7.5

6700 × 2100 × 2500

YZGS-2070

2000

7000

11

2-2.5

11

7700 × 2400 × 2700


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator Machine

      Pupuk Organik & Sanyawa Anyar Anyar ...

      Bubuka Naon Tipe Bahan Organis & Senyawa Pupuk Granulator Anyar? Mesin Granulator Tipe Organik & Senyawa Anyar Ngamangpaatkeun kakuatan aerodinamika anu dihasilkeun ku gaya aduk mékanis puter-speed tinggi dina silinder pikeun nyiptakeun bahan campuran anu kontinyu, granulasi, spheroidization, ...

    • Disc Organic & Compound Fertilizer Granulator

      Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

      Bubuka Naon ari Disc / Pan Organic & Compound Fertilizer Granulator? Rangkaian cakram granulasi ieu dilengkepan ku tilu cangkem pelepasan, mempermudah produksi kontinyu, ngirangan intensitas tanaga kerja sareng ningkatkeun épisiénsi tanaga gawé. Perédit sareng motor nganggo sabuk drive anu fleksibel pikeun ngamimitian lancar, ngalambatkeun pangaruhna pikeun ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Rubber Belt Conveyor Machine

      Mesin Conveyor Sabuk Karét

      Bubuka Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét? Mesin Konveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng ngabongkar barang-barang di darat sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé. Karét Sabuk Conveyor Mesin ogé cocog pikeun ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...