30.000 ton lini produksi pupuk organik

Pedaran pondok 

Garis produksi taunan 30,000 ton pupuk organik nyaéta ngarobah sadaya jinis limbah organik janten pupuk organik ngalangkungan prosés anu béda. Pabrik pupuk biologis ngan ukur henteu tiasa ngarobah kandang hayam sareng limbah janten harta karun, ngahasilkeun kauntungan ékonomi, tapi ogé ngirangan polusi lingkungan sareng ngahasilkeun manpaat lingkungan. Bentuk partikelna tiasa silindris atanapi bola, anu gampang diangkut sareng dianggo. Alatna tiasa dipilih numutkeun kabutuhan saleresna.

Detil Produk

Kami nyayogikeun desain prosés sareng ngadamel lini produksi granulasi panyangga énggal pikeun pupuk organik. Alat lini produksi utamina kalebet hopper sareng feeder, mesin granulasi panyangga énggal, mesin pengering, mesin ayakan roller, kerekan ember, conveyor sabuk, mesin bungkus sareng alat bantu sanésna.

Pupuk organik tiasa didamel tina résidu métana, limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah kota. Runtah organik ieu kedah diolah deui sateuacan dirobih janten pupuk organik komersil anu nilai komérsial pikeun dijual. Investasi pikeun ngarobah limbah kana kabeungharan leres-leres berharga.

Sumberdaya bahan baku organik beunghar

Bahan baku pupuk organik beunghar sumberdaya, anu utamina dibagi kana katégori ieu. Bahan anu bénten-bénten tiasa digabungkeun sareng alat produksi anu béda:

1. Kotoran sato: sapertos hayam, babi, bebek, sapi, domba, kuda, kelenci, sareng sajabina, résidu sato, sapertos lauk lauk, tepung tulang, bulu, bulu, kandang ulat sutra, kolam biogas, jst.

2. Runtah tatanén: jarami pepelakan, rotan, tepung kedele, tuang rapeseed, tepung kapas, siki melon tepung, bubuk ragi, résidu supa, jst.

3. limbah industri: bubur anggur, résidu cuka, résidu singkong, leutak saringan, résidu ubar, terak bulu, sareng sajabana

4. Lumpur kotamadya: leutak walungan, lumpur, leutak solokan, leutak laut, leutak danau, asam humat, turf, lignite, sludge, fly ash, jst.

5. Sampah rumah tangga: limbah dapur, jst.

6. Diksi atanapi ekstrak: sari rumput laut, sari lauk, jst.

1
2

Bagan aliran garis produksi

1

Kauntungannana

1. Bahan semi-baseuh crusher dianggo pikeun ngajantenkeun langkung adaptasi sareng eusi Uap tina bahan baku.

2. Mesin palapis partikel ngajantenkeun ukuran partikel buleud seragam, permukaanna rata, sareng kakuatanna luhur. Cocog pikeun ngahubungkeun sareng sagala rupa granulator.

3. Garis produksi sadayana dihubungkeun ku conveyor sabuk sareng alat-alat pendukung sanés.

4. struktur kompak, kinerja stabil, operasi merenah tur pamaliharaan.

5. Alat tiasa dipilih numutkeun kabutuhan saleresna.

111

Prinsip Gawe

Prosésna kalebet peralatan fermentasi, mixer, mesin granulasi, pengering, cooler, mesin ayakan roller, silo, mesin bungkus otomatis, crusher vertikal, conveyor sabuk, sareng sajabana prosés produksi dasar tina pupuk organik sadayana kalebet: grinding bahan baku → fermentasi → pergaulan bahan (campuran sareng bahan organik-anorganik sanés, NPK≥4%, bahan organik ≥30%) → granulasi → bungkus. Catetan: lini produksi ieu kanggo rujukan hungkul.

1. Drum dumper

Prosés fermentasi sacara lengkep nguraikeun limbah organik kana fermentasi sareng asak. Colokkeun anu béda sapertos dumpers leumpang, dumpers dobel-helix, colokan alur, dumpers hidrolik alur sareng dumpers dilacak anu dihasilkeun ku perusahaan urang tiasa dipilih numutkeun bahan baku kompos, tempat sareng produk.

2. mesin naksir

Bahan baku fermentasi lebet kana coét ranté nangtung, anu tiasa naksir bahan baku kalayan kadar cai kirang tina 30%. Ukuran partikel tiasa ngahontal 20-30 pesenan, anu nyumponan sarat granulasi.

3. Adun horisontal

Saatos naksir, tambahkeun bahan bantu numutkeun rumus sareng gaul rata dina blénder. Adun horisontal gaduh dua pilihan: mixer uniaxial sareng mixer sumbu ganda.

4. granulator pupuk organik énggal

Tingkat granulasi anu mumpuni pikeun mesin saluhur 90%, anu cocog pikeun sababaraha rupa rumus anu béda. Kakuatan komprési partikel langkung luhur tibatan granulasi disk sareng granulasi kendang, sareng tingkat bulat ageung kirang ti 15%.

5. Buang lémparan

Mesin buleudan tiasa ngalereskeun sareng kageulisan partikel granulasi saatos granulasi. Saatos extruding granulasi atanapi disk granulasi prosés, saatos ngalungkeun pembulatan, partikel pupuk tiasa seragam dina ukuran, bunderan anu akurat, caang sareng lemes dina permukaan, kakuatan partikel anu ageung, sareng ngahasilkeun séksi pupuk saluhur 98%.

6. Garing sareng tiis

Mesin pengering terus-terusan ngompa sumber panas dina kompor hawa panas dina posisi irung kana buntut mesin ngalangkungan kipas dipasang dina buntut mesin, janten bahan na tiasa kontak pinuh sareng hawa panas sareng ngirangan cai eusi partikel.

Roller cooler niiskeun partikel dina suhu anu tangtu saatos garing, sareng ngirangan kandungan cai partikel deui bari ngirangan suhu partikel.

7. Roller ayakan

Ieu utamina dianggo pikeun misahkeun produk réngsé tina bahan didaur. Saatos ayakan, partikel anu mumpuni dieusian kana mesin palapis, sareng partikel anu henteu minuhan sarat dieusian kana crusher ranté nangtung pikeun regrainate, sahingga ngahontal klasifikasi produk sareng klasifikasi seragam produk réngsé. Mesin ngadopsi layar gabungan, anu gampang dijaga sareng diganti. Struktur na saderhana, gampang dioperasikeun sareng lancar. Mantep, éta mangrupikeun alat anu peryogi pisan dina produksi pupuk.

8. bungkusan mesin:

Lapisan partikel anu mumpuni ngalangkungan mesin palapis puteran henteu ngan ukur ngajantenkeun partikelna éndah, tapi ogé ningkatkeun karasa partikelna. Mesin palapis puteran ngadopsi téknologi penyemprotan bahan cair khusus sareng téknologi nyemprot bubuk padet pikeun sacara efektif nyegah blok partikel pupuk.

9. mesin bungkusan otomatis:

Saatos partikelna dilapis, éta dibungkus ku mesin bungkus. Mesin bungkus ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, ngahijikeun timbangan, jahitan, bungkus sareng transportasi, anu sadar bungkusan kuantitatif gancang sareng ngajantenkeun prosés bungkusan langkung épisién sareng akurat.

10. conveyor sabuk:

Conveyor maénkeun peran anu penting pisan dina prosés produksi, sabab éta nyambungkeun bagian anu béda tina sadaya garis produksi. Dina lini produksi pupuk majemuk ieu, kami milih pikeun nyayogikeun anjeun conveyor sabuk. Dibandingkeun sareng jinis konveyor anu sanés, conveyor sabuk gaduh cakupan anu ageung, ngajantenkeun prosés produksi anjeun langkung épisién sareng ekonomis.