Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

Pedaran pondok:

Pupuk Organik Mesin Polishing Babak dipaké pikeun prosés nyusun rupa-rupa pupuk organik sareng pupuk bio-organik saatos granulasi. Éta tiasa sacara bébas dicocogkeun sareng granulator pupuk organik énggal, granulator pencét die datar sareng granulator ring die. Mesin ngabentuk ieu tiasa dipilih dua atanapi tilu cakram tingkat. Saatos granula digosok, produk bérés bérés sareng bérés dileupaskeun tina kaluaranana.  


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pérak Pupuk Organik?

Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk majemuk sareng sajabina.

Mesin polishing pupuk organik mangrupikeun alat polishing sirkular dumasar pupuk organik sareng granulator pupuk majemuk. Éta ngajantenkeun partikel silinder ngagulung kana bola, sareng teu gaduh bahan pamulangan, laju ngabentuk bola tinggi, kakuatan anu saé, penampilan anu saé sareng tiasa dilakukeun kuat. Mangrupikeun alat anu cocog pikeun pupuk organik (biologi) pikeun ngawangun partikel bola. 

Larapna Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

1. pupuk granulasi bio-organik anu ngajantenkeun peat, lignite, lumpur pupuk organik, jarami salaku bahan baku
2. Pupuk granulasi organik anu ngajantenkeun kandang hayam salaku bahan baku
3. Pupuk kek anu ngajantenkeun kécap kécap salaku bahan baku
4. Campuran pakan anu ngajantenkeun jagong, kacang, tepung jukut salaku bahan baku
5. Bio-feed anu ngajantenkeun jarami pepelakan salaku bahan baku

Kauntungan tina Pupuk Organik Mesin Poles Babak

1. Kaluaran tinggi. Éta tiasa fléksibel digarap ku hiji atanapi sababaraha granulator dina waktos anu sami dina prosés, ngabéréskeun kakurangan yén granulator kedah dilengkepan ku mesin palapis.
2. Mesin diwangun ku dua atanapi langkung silinder polishing kalayan teratur, bahanna bakal kaluar saatos sababaraha kali digosok, produk bérés gaduh ukuran seragam, kapadetan konsisten sareng penampilan anu saé, sareng tingkat pembentukna dugi ka 95%. 
3. Éta ngagaduhan struktur saderhana, aman sareng dipercaya. 
4. Operasi gampang sareng perawatan. 
5. Adaptasi anu kuat, éta tiasa dianggo dina sagala rupa lingkungan.
6. Konsumsi listrik rendah, biaya produksi murah sareng kauntungan ekonomi tinggi.

Pupuk Organik Puter Polishing Mesin Pidéo Video

Pupuk Organik Puter Polishing Mesin Modél Pilihan

Modél

YZPY-800

YZPY-1000

YZPY-1200

Kakuatan (KW)

8

11

11

Diaméter Disc (mm)

800

1000

1200

Ukuran Bentuk (mm)

1700 × 850 × 1400

2100 × 1100 × 1400

2600 × 1300 × 1500

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...