Diduruk Batubara Batubara

Pedaran pondok:

Diduruk Batubara Batubara mangrupikeun jinis peralatan pemanasan tungku énggal, kalayan kaunggulan tingkat pemanfaatan panas tinggi, hemat énergi sareng ngajaga lingkungan. Éta cocog pikeun sagala jinis tungku pemanasan.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Burner Batubara Pulverized?

The Diduruk Batubara Batubara cocog pikeun manaskeun sagala rupa tungku anil, tungku ledakan panas, tungku puteran, tungku cangkang casting presisi, tungku peleburan, tungku tuang sareng tungku pemanasan anu sanés. Mangrupikeun produk idéal pikeun hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, éta ditampi ku palanggan.

Fitur Pulverized Coal Burner

1. Ngadopsi struktur anyar, ngarobih mékanisme burner tradisional, panggunaan eksklusif pembakar pembakaran puteran pikeun ngarengsekeun pembakaran tradisional anu gampang kabeungkeut-beungkeutan, teu tiasa kaduruk sadayana jst.

2. Suhu seuneu anu tinggi, hemat énergi sareng lengkep ngaduruk.

3. Ngadopsi bahan eksklusif tina firebrick kinerja tinggi, manjangkeun umur jasa

4. Biaya produksi murah, ngan ukur 1/3 pembakar minyak.

5. Kalayan otomatisitas tinggi, merenah pikeun ngendalikeun suhu agrégat, ngaleupaskeun agrégat ngalangkungan kendang campuran garing.

7. Paranti ngukur suhu port balik sinyal ka changer frekuensi mesin batubara, ngarobih suhu agrégat ngalangkungan changer frékuénsi sacara otomatis ngatur volume batubara.

Naon kaunggulan Pulverized Coal Burner?

The Diduruk Batubara Batubara ngagaduhan struktur pituduh suplai hawa multi-tahap sareng multi-nozel anu dirancang khusus, anu tiasa ngahasilkeun hawa suhu luhur dina waktos anu singget, kalayan pembakaran anu aman, pemanfaatan panas tinggi, haseup sareng ngaleungitkeun debu, efisiensi tinggi, hemat énergi sareng kaunggulan anu sanés:

 (1) Waktos padumukan batu bara ditumbuk dina zona suhu luhur Diduruk Batubara Batubara panjang, janten efisiensi pembakaranna tinggi, sareng flue langsung dieusian ku haseup hideung, tapi haseup bodas nguap

 (2) Jenis ieu Diduruk Batubara Batubara ngagaduhan waktos naékna suhu anu langkung pondok nalika manaskeun, épisiénsi termal tinggi, sarat kualitas batubara anu handap, panerapan jinis batubara, sareng kauntungan ékonomi anu luhur

 (3) The Diduruk Batubara Batubara gampang hurung, gancang panas, sareng épisiénsi gawé jelas ningkat

 (4) Suplai hawa internal sareng input batubara tina Diduruk Batubara Batubara tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun, sareng suhu tungku sareng panjang seuneu tiasa diluyukeun dina waktos anu singget pikeun nyumponan kabutuhan anu saleresna.

 (5) Suhu internal tina Diduruk Batubara Batubara nyaéta saragam, rohangan manaskeun ageung, terak henteu nempel kana permukaan.

Tembongkeun Pidéo Batubara Batubara Tembus

Pilihan Modél Batubara Batubara Pulverized

Modél

(Konsumsi batubara)

Diaméter luar (mm)

Diaméterna batin (mm)

Babasan

YZMFR-S1000kg

780

618

Beusi sténless

YZMFR-1000kg

1040

800

Firebrick

YZMFR-S2000kg

900

700

Beusi sténless

YZMFR-2000kg

1376

1136

Firebrick

YZMFR-S3000kg

1000

790

Beusi sténless

YZMFR-3000kg

1500

1250

Firebrick

YZMFR-S4000kg

1080

870

Beusi sténless

YZMFR-4000kg

1550

1300

Firebrick

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Disc Mixer Machine

      Mesin Mixer Disc

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Disc? Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, bungkus gearbox sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Roll Extrusion Compound Fertilizer Granulator

      Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

      Pambuka Naon Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator? Mesin Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator mangrupikeun mesin granulasi garing sareng alat granulasi bébas anu henteu canggih. Éta ngagaduhan kaunggulan téknologi canggih, desain wajar, struktur kompak, kabaruan sareng kagunaan, ko ...

    • Semi-wet Organic Fertilizer Material Using Crusher

      Bahan Pupuk Organik Siki baseuh Nganggo Crusher

      Bubuka Naon Mesin Ngabubuk Bahan Semi-baseuh? Mesin Semi-wet Material Crushing Machine mangrupikeun peralatan naksir profesional pikeun bahan anu kalembaban sareng multi serat. Mesin Uap Pupuk Beueus Tinggi nyoko kana rotors dua tahap, éta hartosna parantos luhur sareng ka handap ngarobih dua tahap. Nalika bahan baku na fe ...