Pupuk Screener

  • Rotary Drum Sieving Machine

    Mesin Sieving Drum Rotary

    The Mesin Sieving Drum Rotary mangrupikeun parangkat umum dina produksi pupuk majemuk, utamina dianggo pikeun misahkeun bahan anu dipulangkeun sareng produk réngsé, ogé sadar kana klasifikasi produk akhir, sareng bahkan mengklasifikasikan produk akhir. 

  • Linear Vibrating Screener

    Screener Geter Linear

    The Screener Geter Linear ngagunakeun sumber geter anu kuat tina motor geter, bahan na aya dina layar sareng maju dina garis lempeng.