Tangki Fermentasi nangtung

Pedaran pondok:

The Kompos nangtung Tangki Fermentasi ilaharna dianggo pikeun ngahurungkeun sareng nyampur limbah organik sapertos kandang sato, limbah sludge, leutak saringan pabrik gula, tuangeun goréng sareng serbuk baki jerami sareng limbah organik anu sanés kanggo fermentasi anaérobik. Mesin ieu seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pabrik pembuangan lumpur, perkebunan hortikultura, férméntasi dékomposisi spora ganda sareng ngaleupaskeun operasi cai.

Mesinna tiasa difermentasi salami 24 jam, kalebet area 10-30m2. Teu aya polusi ku nganut fermentasi katutup. Éta tiasa diluyukeun kana suhu 80-100 ℃ kanggo ngaleungitkeun hama sareng endogna sacara lengkep. Urang tiasa ngahasilkeun réaktor 5-50m3 kapasitas anu béda, bentuk bénten (horizontal atanapi vertikal) tank fermentasi. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Tangki Fermentasi Runtah Vertis & Kutu?

Runtah nangtung & Tangkuban Fermentasi Kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sistem ventilasi, sistem debit, sistem knalpot sareng déoda, panel sareng sistem kontrol éléktronik. Ternak sareng kandang jangjangan disarankeun pikeun nambihan sakedik eksipién sapertos jarami sareng inokulum mikroba numutkeun eusi uap sareng nilai panasna. Sistem dahar dilebetkeun kana réaktor silo, sareng najisna kaganggu ku agul impeller tina mékanisme nyetir pikeun ngabentuk kaayaan guligah anu teras-terasan dina silo. Dina waktos anu sasarengan, alat-alat aerasi sareng panerapan panas pakakasna nyayogikeun hawa panas garing pikeun agul impeller aerasi. Ruang udara panas anu seragam kabentuk di tukangeun sabeulah, anu kontak lengkep sareng bahan pikeun suplai oksigén sareng mindahkeun panas, dehumidifikasi sareng ventilasi. Hawa dikumpulkeun sareng diubaran tina handapeun silo ngalangkungan tumpukan. Suhu dina bak nalika férméntasi tiasa ngahontal 65-83 ° C, anu tiasa mastikeun dipaténkeun sagala rupa patogén. Kandungan uap tina bahan saatos fermentasi sakitar 35%, sareng produk akhir pupuk organik aman sareng henteu bahaya. Réaktor mangrupikeun katutup. Saatos bau dikumpulkeun ngalangkungan pipa luhur, éta dikumbah sareng didéororisasi ku panyemprot cai sareng dibereskeun kana standar. Mangrupikeun generasi anyar tank fermentasi pupuk organik anu cocog pikeun daérah anu sanés, dumasar kana alat-alat anu sami sareng ngalangkungan pamutahiran sareng pembaruan. Tingkat téknologi canggih sareng dipikaresep ku mayoritas pasar.

Tangki Fermentasi Runtah Vertikal & Sureureuh Anu Dianggo Kanggo Naon?

1. Alat-alat Tangki Fermentasi Runtah Vertis & Kandang bisa dipaké pikeun ngubaran kandang babi, kandang hayam, kandang ternak, kandang domba, limbah supa, limbah ubar Cina, jarami pepelakan sareng limbah organik sanés.

2. Éta ngan ukur peryogi 10 jam kanggo ngalengkepan prosés pangobatan anu henteu bahaya, anu ngagaduhan kaunggulan nutupan kirang (mesin fermentasi ngan ukur lébar tina 10-30 méter pasagi).

3. Mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun pemanfaatan sumberdaya bahan limbah pikeun perusahaan tatanén, pertanian sirkular, pertanian ékologis. 

4. Salaku tambahan, numutkeun sarat konsumén, urang tiasa ngarobih 50-150m3 kapasitas anu béda sareng bentuk anu béda (horisontal, nangtung) tina tank fermentasi. 

5. Dina prosés fermentasi, aerasi, pengendalian suhu, agitasi sareng deodorisasi tiasa dikontrol sacara otomatis. 

Runtah Vertikal & Fitur Tangki Fermentasi Kandang

1. Diberesihkeun CIP online sareng sterilisasi SIP (121 ° C / 0.1MPa);
2. Numutkeun sarat kabersihan, desain struktur pisan manusiawi sareng gampang dioperasikeun.
3. Babandingan anu cocog antara diaméter sareng jangkungna; numutkeun kabutuhan ngaropea alat pergaulan, janten hemat energi, aduk, pangaruh fermentasi saé.
4. Tangki batin ngagaduhan perlakuan polesan permukaan (kasarna Ra kirang ti 0,4 mm). Unggal outlet, kaca spion, liang jol jeung sajabana.

Kauntungannana Runtah nangtung & Sureureuh kandang Tanky

Desain nangtung nyandak rohangan anu leutik

Tutup atanapi ngégél férméntasi, henteu bau dina hawa

Lega pikeun panerapan runtah kota / kahirupan / kadaharan / kebon / kokotor

Pemanasan listrik pikeun mindahkeun minyak kalayan insulasi termal katun

Batin tiasa janten pelat stainless steel kalayan kandel 4-8mm

Kalayan jaket lapisan insulasi pikeun ningkatkeun suhu kompos

Kalayan kabinet listrik pikeun ngendalikeun suhu sacara otomatis

Gampang digunakeun sareng dijaga sareng tiasa ngahontal beberesih diri

Aci pergaulan dayung tiasa ngahontal bahan campuran sareng lengkep sareng campuran

Tampilan Ranté Piring Kompos Turner Mesin Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...