Adun pupuk nangtung

Pedaran pondok:

The Mesin Mixer Pupuk nangtung nyaéta alat-alat campuran sareng aduk dina garis produksi pupuk. Éta ngagaduhan kakuatan aduk anu kuat, anu épéktip tiasa ngabéréskeun masalah sapertos caket sareng aglomerasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Campuran Pupuk Vertikal?

Mesin Mixer Pupuk nangtung mangrupikeun perlengkapan campuran anu peryogi pisan dina prosés produksi pupuk. Éta diwangun ku campuran silinder, pigura, motor, panurun, panangan rotary, aduk spade, cleaner scraper, sareng sajabana, motor sareng mékanisme transmisi disetél dina silinder pergaulan. Mesin ieu ngadopsi reducer jarum cycloid pikeun ngajalankeun langsung, anu mastikeun produksi aman.

Naon anu dianggo pikeun Mesin Campuran Pupuk Vertikal?

Urang Mesin Mixer Pupuk nangtung salaku alat campuran anu peryogi pisan dina lini produksi pupuk. Éta ngajawab masalah yén jumlah cai anu ditambih dina prosés pergaulan sesah dikontrol, sareng ogé ngajawab masalah yén bahanna gampang dituturkeun sareng aglomerat kusabab kakuatan aduk alit tina pupuk campuran umum.

Larapna Mesin Pupuk Adun nangtung

Mesin Mixer Pupuk nangtung bakal nyampur bahan baku anu bénten-bénten pikeun ngahontal tujuan campuran seragam lengkep.

Kauntungan tina Mesin Pupuk Adun nangtung

(1) Kusabab rakitan cross-axis disambungkeun antara sekop aduk sareng panangan anu diputer, sareng rod narik atanapi sekrup diatur pikeun ngatur celah damel tina sekop aduk, fenomena jamming bahan heuras tiasa dasarna dileungitkeun pikeun ngirangan résistansi operasi sareng anggoan.

(2) Sudut antara permukaan anu dianggo sekop aduk sareng arah payun dina arah vertikal sareng horisontal anu tumpul, anu tiasa ningkatkeun pangaruh aduk sareng ningkatkeun kualitas campuran.

(3) Pelabuhan debit aya dina témbok sisi laras. Tong tiasa ngayunkeun sacara tibalik tibatan rak, sareng kerok tiasa disetél pikeun nyepetkeun debit sareng langkung tuntas.

(4) Éta saderhana sareng merenah pikeun dijaga.

Vertical Pupuk Mixer Mesin Pidéo Video

Pamilihan Modél Pupuk Adun Campur Pamilihan

Spésifikasi

YZJBQZ-500

YZJBQZ-750

YZJBQZ-1000

Kapasitas outlet

500L

750L

1000L

Kapasitas asupan

800L

1200L

1600L

Produktivitas

25-30 m3 / jam

≥35 m3 / jam

≥40 m3 / jam

Kacepetan aci

35r / mnt

27 r / mnt

27 r / mnt

Naékkeun laju corong

18m / mnt

18m / mnt

18m / mnt

Kakuatan aduk motor

18.5kw

30 kw

37 kw

mprove kakuatan motor

4,5-5,5 kw

7,5 kw

11 kw

Ukuran partikel maksimum agrégat

60-80mm

60-80mm

60-80mm

Ukuran bentuk (HxWxH)

2850x2700x5246mm

5138x4814x6388mm

5338x3300x6510mm

Beurat Unit sakabeh

4200kg

7156kg

8000kg

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Rotary Drum Cooling Machine

      Mesin Pendingin Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Pélét Pending Cooling? Mesin Pellets Cooling Machine dirancang pikeun ngirangan polusi hawa tiis sareng ningkatkeun lingkungan damel. Pamakéan mesin cool drum pikeun nyingkat prosés pembuatan pupuk. Cocog sareng mesin pengeringan tiasa ningkatkeun pisan ko ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...