Mesin Pendingin Drum Rotary

Pedaran pondok:

Mesin cooler drum Rotary nyaéta kanggo didesain sareng dianggo dina lini produksi pupuk organik atanapi lini produksi pupuk majemuk NPK kanggo ngarengsekeun prosés pembuatan pupuk. ThePélét Pélét Mesin Tiis biasana nuturkeun prosés pangeringan pikeun ngirangan Uap sareng ningkatkeun kakuatan partikel bari ngirangan suhu partikel.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pendingan Pélét Cooling?

The Pélét Pélét Mesin Tiis dirancang pikeun ngirangan polusi hawa tiis sareng ningkatkeun lingkungan damel. Pamakéan mesin cool drum pikeun nyingkat prosés pembuatan pupuk. Nyocogkeun sareng mesin pengeringan tiasa ningkatkeun tingkat pendinginan, henteu ngan ukur ngirangan intensitas tanaga gawé, tapi ogé ngaleungitkeun langkung seueur uap sareng ngirangan suhu butiran pupuk. The mesin cooler Rotary ogé tiasa dianggo pikeun nyéhatkeun bahan bubuk sareng granular sanés. Alat na gaduh struktur kompak, épisiensi pendinginan tinggi, kinerja dipercaya jeung adaptability kuat.

1

Prinsip Gawe Mesin Pellets Cooler Pupuk

Pélét Pélét Mesin Tiis nyoko kana cara tukeur pemanasan pikeun bahan tiis. Éta dilengkepan jangjang besi tua spiral dilas payuneun tabung sareng piring angkat dina tungtung cilinder, sareng sistem pipa bantu kedah dipasang sasarengan sareng mesin pendingin. Nalika silinder diputer terus-terusan, pelat angkat internal teras-terasan angkat granul pupuk luhur sareng ka handap pikeun kontak pinuh sareng hawa tiis pikeun tukeur panas. Pupuk butiran bakal diturunkeun ka 40 ° C sateuacan dileupaskeun. 

Fitur tina Pupuk Pellets Cooler Machine

1. silinder tina Pélét Pélét Mesin Tiismangrupikeun tabung spiral anu kandel 14mm anu kabentuk integral, anu ngagaduhan kaunggulan tina konsentrasi tinggi sareng operasi stabil tina waja. Kandelna piring angkat nyaéta 5mm.
2. Gir ring, roller sabuk idler sareng bracket sadayana casting baja.
3. Pilih parameter operasi anu wajar pikeun nyaimbangkeun "pakan sareng angin", sahingga tiasa ningkatkeun efisiensi tukeur anu Pélét Pélét Mesin Tiis sareng ngirangan konsumsi énergi 30-50%.
4. Silinder ngadopsi tabung spiral, sareng pabrik baja langsung ngagunakeun piring anu sami pikeun ngelas kana bobbin pikeun nyegah deformasi dina tahap salajengna; transportasi anu merenah dibagi kana dua bagian, sareng sambungan flange panengah sareng pengurangan diri pangolahan emas mastikeun integrasi anu ketat.

Pélét Pélét Cooler Mesin Pidéo Video

Pélét Pélét Cooler Mesin Modél Pilihan

Aya seueur jinis Pélét Pélét Mesin Tiis, anu tiasa dipilih numutkeun kabutuhan anu saleresna, atanapi disesuaikan. Parameter téknis utama dipidangkeun dina tabel ieu:

Modél

Diameter

(mm)

Panjangna

(mm)

Diménsi (mm)

Laju

(r / mnt)

Motor

 

Kakuatan (kw)

YZLQ-0880

800

8000

9000 × 1700 × 2400

6

Y132S-4

5.5

YZLQ-10100

1000

10000

11000 × 1600 × 2700

5

Y132M-4

7.5

YZLQ-12120

1200

12000

13000 × 2900 × 3000

4.5

Y132M-4

7.5

YZLQ-15150

1500

15000

16500 × 3400 × 3500

4.5

Y160L-4

15

YZLQ-18180

1800

18000

19600 × 3300 × 4000

4.5

Y225M-6

30

YZLQ-20200

2000

20000

21600 × 3650 × 4400

4.3

Y250M-6

37

YZLQ-22220

2200

22000

23800 × 3800 × 4800

4

Y250M-6

37

YZLQ-24240

2400

24000

26000 × 4000 × 5200

4

Y280S-6

45

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Rubber Belt Conveyor Machine

      Mesin Conveyor Sabuk Karét

      Bubuka Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét? Mesin Konveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng ngabongkar barang-barang di darat sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé. Karét Sabuk Conveyor Mesin ogé cocog pikeun ...

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Disc Organic & Compound Fertilizer Granulator

      Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

      Bubuka Naon ari Disc / Pan Organic & Compound Fertilizer Granulator? Rangkaian cakram granulasi ieu dilengkepan ku tilu cangkem pelepasan, mempermudah produksi kontinyu, ngirangan intensitas tanaga kerja sareng ningkatkeun épisiénsi tanaga gawé. Perédit sareng motor nganggo sabuk drive anu fleksibel pikeun ngamimitian lancar, ngalambatkeun pangaruhna pikeun ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...