Mesin Mixer Disc

Pedaran pondok:

Ieu Mesin Campuran Pupuk Disc utamina dianggo pikeun bahan pergaulan tanpa masalah iteuk ku cara nganggo lapisan polipropilénan sareng bahan stainless steel, éta ngagaduhan ciri struktur kompak, gampang operasi, aduk seragam, ngabongkar momotanana anu merenah sareng ngalaksanakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Campur Pupuk Disc?

The Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, rangkep girboks sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina kendang, sareng panangan campuran parantos pageuh nyambung kana tutup silinder. Hiji tungtung aci aduk nyambung ka tutup silinder ngaliwat silinder, sareng aci aduk didorong. Panutup silinder diputer, sahingga nyetir panangan aduk supados muter, sareng mékanisme transmisi anu ngadorong aci aduk tina mékanisme transmisi opat tahap.

 

Modél

Aduk mesin

Laju muter

 

Kakuatan

 

Kapasitas produksi

Inci penguasa luar

L × W × H

 

Beurat

Diameter

Jangkungna témbok

 

mm

mm

r / mnt

kw

t / jam

mm

kg

YZJBPS-1600

1600

400

12

5.5

3-5

1612 × 1612 × 1368

1200

YZJBPS-1800

1800

400

10.5

7.5

4-6

1900 × 1812 × 1368

1400

YZJBPS-2200

2200

500

10.5

11

6-10

2300 × 2216 × 1503

1668

YZJBPS-2500

2500

550

9

15

10-16

2600 × 2516 × 1653

2050

1

Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Campuran Disc?

Mesin Campuran Pupuk Cakram / Panci utamina dianggo ngahasilkeun campuran bahan baku pupuk. Adun aduk rata sareng muter sareng bahan campuran bakal ditransfer langsung tina alat-alat anu ngalantarankeun prosés produksi salajengna.

Larapna Mesin Pupuk Aduk Disc

The Mesin Campuran Pupuk Disc tiasa nyampur sadaya bahan baku dina mixer pikeun ngahontal bahan anu rata sareng merata. Éta ogé tiasa dianggo salaku alat campuran sareng tuangeun dina garis produksi pupuk sadayana.

Kauntungannana Mesin Pupuk Aduk Disc

Anu utama Mesin Campuran Pupuk Disc awakna dijejeran ku papan polipropilén atanapi bahan stainless steel, janten henteu gampang nempel sareng tahan tahan. Reducer roda jarum cycloid ngagaduhan ciri struktur kompak, gampang operasi, aduk seragam, sareng kaluaran anu merenah.

(1) umur panjang, hemat tanaga sareng hemat daya.

(2) Ukuran alit sareng gancang aduk gancang.

(3) Kontinyu ngaleupaskeun pikeun minuhan sarat produksi anu teras-terasan tina sadaya lini produksi.

Disk Pupuk Adun Pidéo Pidéo

Pamilihan Modél Campur Pupuk Cakram

 

mm

mm

r / mnt

kw

t / jam

mm

kg

YZJBPS-1600

1600

400

12

5.5

3-5

1612 × 1612 × 1368

1200

YZJBPS-1800

1800

400

10.5

7.5

4-6

1900 × 1812 × 1368

1400

YZJBPS-2200

2200

500

10.5

11

6-10

2300 × 2216 × 1503

1668

YZJBPS-2500

2500

550

9

15

10-16

2600 × 2516 × 1653

2050

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cyclone Powder Dust Collector

      Sikker Bubuk Siklon Siklon

      Bubuka Naon siklik Debu Bubuk Kolektor? Siklon Bubuk Debu Kolektor mangrupikeun jinis alat panyabutan lebu. Kolektor lebu ngagaduhan kamampuan koléksi anu langkung luhur pikeun lebu kalayan gravitasi khusus anu langkung ageung sareng partikel anu langkung kandel. Numutkeun kana konsentrasi lebu, kandel partikel lebu tiasa dianggo salaku debu primér ...

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...

    • Pulverized Coal Burner

      Diduruk Batubara Batubara

      Perkenalan Naon Pembakaran Batubara Terubus? Pulverized Coal Burner cocog pikeun manaskeun sababaraha tungku anil, tungku ledakan panas, tungku puteran, tungku cangkang casting presisi, tungku peleburan, tungku tuang sareng tungku pemanasan anu sanés. Mangrupikeun produk idéal pikeun hemat énergi sareng lingkungan ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...