50.000 ton lini produksi pupuk majemuk

Pedaran pondok 

Pupuk majemuk, ogé katelah pupuk kimia, mangrupikeun pupuk anu ngandung dua atanapi tilu nutrisi nutrisi pepelakan, sapertos nitrogén, fosfor sareng kalium, disintésis ku réaksi kimia atanapi metode campuran; pupuk majemuk tiasa tipung atanapi butiran. Pupuk komposit ngandung bahan aktif anu luhur, gampang leyur dina cai, gancang terurai, sareng gampang diserep ku akar. Ku alatan éta, disebut "pupuk gancang-bertindak". Fungsina pikeun nyumponan paménta anu komprehensif sareng kasaimbangan rupa-rupa nutrisi dina kaayaan produksi anu béda.

Garis produksi taunan 50.000 ton pupuk majemuk mangrupikeun gabungan peralatan canggih. Biaya produksi henteu épisién. Garis produksi pupuk majemuk tiasa dianggo pikeun granulasi sababaraha bahan baku komposit. Akhirna, pupuk majemuk kalayan konsentrasi sareng formula anu bénten-bénten tiasa disiapkeun numutkeun kabutuhan anu saleresna, sacara efektif ngeusian gizi anu diperyogikeun ku pepelakan, sareng méréskeun kontradiksi antara paménta pepelakan sareng pasok tanaga.

Detil Produk

Jalur Produksi Pupuk Komposit utamina dianggo pikeun ngahasilkeun pupuk sanyawa tina formula anu béda sapertos kalium s nitrogén, fosfor kalium perfosfat, kalium klorida, granular sulfat, asam sulfat, amonium nitrat sareng pormulas anu sanés.

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan sareng alat produksi sareng solusi anu paling cocog pikeun kabutuhan kapasitas produksi anu béda sapertos 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun. Sét peralatan lengkep nyaéta kompak, wajar sareng ilmiah, kalayan operasi anu stabil, pangaruh hemat énergi anu saé, biaya perawatan murah sareng operasi anu merenah. Ieu mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun pabrik pupuk majemuk (pupuk campuran).

Garis produksi pupuk komposit tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk konsentrasi anu sedeng, sedeng sareng handap tina sagala rupa pepelakan. Sacara umum, pupuk majemuk ngandung sahenteuna dua atanapi tilu nutrisi (nitrogén, fosfor, kalium). Éta ngagaduhan ciri eusi nutrisi tinggi sareng sababaraha efek samping. Pupuk majemuk ngagaduhan peran penting dina pembuahan saimbang. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi pembuahan, tapi ogé ngamajukeun hasil panén anu stabil sareng luhur.

Aplikasi lini produksi pupuk majemuk:

1. prosés produksi urea dibungkus walirang.

2. prosés produksi anu béda tina pupuk sanyawa organik sareng henteu organik.

3. prosés pupuk asam.

4. prosés pupuk anorganik industri bubuk.

5. prosés produksi urea grained ageung.

6. Proses produksi pupuk matrik kanggo bibit.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik:

Bahan baku tina lini produksi pupuk majemuk nyaéta uréa, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium fosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha lempung sareng pangeusi sanés.

1) Pupuk nitrogén: amonium klorida, amonium sulfat, amonium thio, uréa, kalsium nitrat, jst.

2) Pupuk kalium: kalium sulfat, jukut sareng lebu, jst.

3) Pupuk fosfor: kalsium perphosfat, kalsium beurat perphosfat, kalsium magnesium sareng pupuk fosfat, bubuk bijih fosfat, jst.

11

Bagan aliran garis produksi

11

Kauntungannana

Garis produksi pupuk komposit granulasi kendang rotary utamina dianggo ngahasilkeun pupuk majemuk konsentrasi tinggi. Granulasi putaran disk tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun téknologi pupuk sanyawa konsentrasi tinggi sareng rendah, digabungkeun sareng téknologi pupuk majemuk anti-ramé, téknologi produksi pupuk sanyawa nitrogén tinggi, jst.

Garis produksi pupuk majemuk pabrik kami ngagaduhan ciri sapertos kieu:

Bahan baku seueur dianggo: pupuk majemuk tiasa dihasilkeun numutkeun sababaraha rumus sareng proporsi pupuk majemuk, sareng ogé cocog pikeun produksi pupuk majemuk organik sareng henteu organik.

Tingkat spherical minimum sareng ngahasilkeun biobacterium tinggi: prosés anyar tiasa ngahontal tingkat buleud langkung ti 90% dugi ka 95%, sareng téknologi pengeringan angin suhu handap tiasa ngajantenkeun baktéri mikroba ngahontal tingkat kasalametan langkung ti 90%. Produk bérés éndah dina tampilan na bahkan dina ukuran, 90% na mangrupikeun partikel kalayan ukuran partikel 2 dugi 4mm.

Prosés tanaga kerja fleksibel: prosés lini produksi pupuk majemuk tiasa disaluyukeun numutkeun bahan baku, rumus sareng situs na, atanapi prosés anu disesuaikan tiasa didesain numutkeun kabutuhan pelanggan anu saleresna.

Proporsi nutrisi produk réngsé stabil: ngaliwatan pangukuran otomatis bahan, pangukuran anu akurat pikeun sababaraha padet, cairan sareng bahan baku sanésna, ampir ngajaga stabilitas sareng efektivitas tiap gizi dina prosés.

111

Prinsip Gawe

Aliran prosés lini produksi pupuk komposit biasana tiasa dibagi kana: bahan bahan baku, pergaulan, naksir nodul, granulasi, saringan awal, garing partikel, partikel, saringan sékundér, lapisan partikel réngsé, sareng bungkus kuantitatif produk réngsé.

1. bahan bahan baku:

Numutkeun paménta pasar sareng hasil tekad taneuh lokal, uréa, amonium nitrat, amonium klorida, amonium tiofosfat, amonium fosfat, diammonium fosfat, kalsium beurat, kalium klorida (kalium sulfat) sareng bahan baku sanés disebarkeun dina proporsi anu tangtu. Aditif, unsur tilas, sareng sajabana dianggo salaku bahan dina proporsi anu tangtu ngalangkungan timbangan sabuk. Numutkeun babandingan rumus, sadaya bahan bahan baku rata-rata dialirkeun tina sabuk kana mixer, prosés anu disebat premixes. Éta mastikeun akurasi formulasi sareng ngahontal bahan kontinyu anu éfisién.

2. Campur:

Bahan baku anu disiapkeun sapuratina dicampur sareng diaduk rata, peletakan pondasi pikeun pupuk granular anu épisiensi tinggi sareng kualitas luhur. Campuran horizontal atanapi mixer disk tiasa dianggo pikeun campuran sareng aduk anu seragam.

3. naksir:

Gumpalan dina bahan ditumbuk saatos dicampur rata, anu merenah pikeun pamrosésan granulasi salajengna, utamina nganggo ranté crusher.

4. Granulasi:

Bahan saatos campuran rata sareng ditumbuk diangkut kana mesin granulasi ngalangkungan conveyor sabuk, anu mangrupikeun bagian inti tina garis produksi pupuk komposit. Pilihan granulator penting pisan. Pabrik urang ngahasilkeun disk granulator, drum granulator, roller extruder atanapi compound pupuk granulator.

5. Screening:

Partikelna ayakan, sareng partikel anu henteu kualifikasi dipulangkeun deui kana campuran luhur sareng link aduk pikeun prosés ulang. Sacara umum, mesin ayakan roller dipaké.

6. bungkusan:

Prosés ieu ngadopsi mesin bungkusan kuantitatif otomatis. Mesinna diwangun ku mesin beurat otomatis, sistem conveyor, mesin panyegelan, sareng sajabana anjeun ogé tiasa ngonpigurasi hoppers numutkeun sarat konsumén. Éta tiasa ngawujudkeun bungkusan kuantitatif bahan masal sapertos pupuk organik sareng pupuk majemuk, sareng parantos seueur dianggo di pabrik ngolah kadaharan sareng lini produksi industri.