Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

Pedaran pondok:

The Crusher pupuk Chain nangtung mangrupikeun salah sahiji alat anu paling umum dina industri pupuk majemuk. Mesin ngadopsi kakuatan tinggi na maké-nolak ranté karbida sareng speed puteran sinkron, anu cocog pikeun naksir bahan baku sareng bahan balik.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung?

The Crusher pupuk Chain nangtung mangrupikeun salah sahiji alat penghancuran anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet ti port pakan sareng bertabrakan sareng ranté puteran gancang-gancang di perumahan. Saatos tabrakan, bahanna diperes sareng rusak, teras tabrakan sareng palu saatos nabrak tembok jero perumahan. Ku cara kieu, janten bubuk atanapi partikel handapeun 3mm anu dileupaskeun saatos sababaraha tabrakan.

Struktur Mesin Crusher Pupuk Ranté nangtung

Dina prosés naksir, éta Crusher pupuk Chain nangtung anggo laju sinkron tina pelat ranté karbida tahan-kakuatan tinggi, sareng rarancang anu wajar pikeun inlet sareng outlet, supados bahan réngsé dina bentuk seragam sareng tetep teu aya caket dina mesin. Jinis crusher ieu nyoko kana téknologi pangénggalna sareng waja kualitas luhur, desain optimasi sistem, janten ngahasilkeun ageung sareng réliabilitas anu luhur.  

Aplikasi Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

Séri LP Crusher pupuk Chain nangtung cocog pikeun naksir bahan ageung dina jalur produksi pupuk majemuk, tapi ogé seueur dianggo dina industri kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanés. 

Kaunggulan Mesin Pupuk Rantai nangtung nangtung

  • Crusher pupuk Chain nangtung nyaéta salah sahiji pabrik kandang horisontal pikeun ukuran tengah.
  • Crusher pupuk Chain nangtung gaduh struktur anu gampang, sareng halaman leutik, sareng perawatan gampang.
  • Crusher pupuk Chain nangtung Mesin gaduh pangaruh anu saé, operasi lemes, gampang beresih.
  • Éta musuh seueur bahan teu karasa.

Pidég Chain Pupuk Crusher Mesin Pidéo Video

Pamilihan Modél Mesin Pupuk Crusher nangtung

Modél

Ukuran Dahar Maksimum (mm)

Ukuran partikel hancur (mm)

Kakuatan Motor (KW)

Kapasitas Produksi (t / h)

YZFSLS-500

≤60

<0.7

11

1-3

YZFSLS-600

≤60

<0.7

15

3-5

YZFSLS-800

≤60

<0.7

18.5

5-8

YZFSLS-1000

≤60

<0.7

37

8 ~ 10

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

      Rotary Tunggal Silinder Mesin garing dina Subur ...

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Silinder Tunggal? Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary mangrupikeun mesin manufaktur skala ageung anu dianggo pikeun garing partikel pupuk ngawangun dina industri pupuk. Éta mangrupikeun salah sahiji alat konci. Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary nyaéta ngagaringkeun partikel pupuk organik sareng ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Linear Vibrating Screener

      Screener Geter Linear

      Bubuka Naon Mesin Screening Linear Vibrating? Screener Linear Vibrating (Linear Vibrating Screen) nganggo éksitasi motor geter salaku sumber geter pikeun ngajantenkeun bahanna oyag dina layar sareng maju dina garis lempeng. Bahan na lebet kana port tuang mesin skrining sacara merata tina ...

    • Counter Flow Cooling Machine

      Mesin Pendingin Aliran Counter

      Perkenalan Naon Mesin Pendingin Aliran Counter? Generasi anyar Counter Flow Cooling Machine ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang, suhu bahan saatos pendinginan henteu langkung luhur dibanding suhu kamar 5 ℃, tingkat présipitasi henteu kirang ti 3,8%, kanggo produksi pelet kualitas luhur, manjangan stora ...

    • Large Angle Vertical Sidewall Belt Conveyor

      Angle ageung nangtung nangtung Sidewall Sabuk Conveyor

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Conveyor Sabuk Besar Sudut nangtung nangtung? Conveyor Beubeur Angle Gedong Angle Ieu cocog pisan pikeun kisaran produk produk ngalir dina dahareun, pertanian, farmasi, kosmétik, industri kimia, sapertos makanan ringan, makanan beku, sayuran, buah, confectionary, bahan kimia sareng anu sanésna. ..