Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

Pedaran pondok:

Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar digunakeun pikeun ngébréhkeun partikel bentuk bola langsung ku ngagunakeun sagala jinis zat organik saatos fermentasi sareng naksir. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar?

Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar loba dipaké dina granulasi pupuk organik. Jinis anyar granulator pupuk organik, ogé katelah mesin granulasi agitasi baseuh sareng mesin granulasi agitasi internal, mangrupikeun granulator pupuk organik énggal anu énggal dikembangkeun ku perusahaan urang. Mesinna sanés ngan ukur tiasa ngagulung rupa-rupa bahan organik, utamina pikeun bahan serat kasar anu sesah didamel ku alat-alat konvensional, sapertos jarami pepelakan, résidu anggur, résidu supa, résidu narkoba, tai sato sareng sajabina. Granulasi tiasa dilakukeun saatos fermentasi, sareng éta ogé tiasa kahontal pangaruh anu langkung saé tina pembuatan sisikian kana asam sareng lumpur kotamadya. 

Dimana tiasa nyandak pupuk organik?

Pupuk Organik Komérsial:

a) Runtah industri: sapertos bijil sulingan, sisikian cuka, résidu singkong, résidu gula, résidu furfural, jst.

b) lumpur kotamadya: sapertos lumpur walungan, lumpur solokan, sareng sajabana produksi bahan baku pupuk organik sareng klasifikasi basis pasokan: keusik silikon, résidu supa, résidu kelp, résidu asam phosphocitric, résidu singkong, leutak protéin, résidu glukuronida, asam amino humic asam, résidu minyak, lebu jukut, bubuk cangkang, sasarengan dioperasikeun, bubuk cangkang kacang, jst.

Pupuk Bio-Organik:

a) Runtah tatanén: sapertos jarami, tuang kécap, tuangeun kapas, jst.

b) Ternak sareng kandang hayam: sapertos kandang hayam, sapi, domba sareng kandang kuda, kandang kelenci;

c) Runtah rumah tangga: sapertos sampah dapur; 

Prinsip Gawe Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

The granulator pupuk organik jinis anyar ngagunakeun gaya aduk mékanis tina rotasi gancang-gancang sareng aerodinamika hasilna pikeun terus-terusan nyampur, granulate, spherical, padet sareng prosés bubuk bubuk sanés dina mesin, pikeun ngahontal granulasi. Bentuk partikelna buleud, ukuran partikel umumna antara 1,5 sareng 4 mm, sareng ukuran partikel 2 ~ 4,5mm nyaéta -90%. Diaméter partikel tiasa leres diluyukeun ku campuran bahan sareng speed spindle. Biasana, langkung handap jumlah pergaulan, langkung saé speed rotasi, partikelna langkung alit, sareng partikelna langkung ageung.

Fitur Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

Butiran produk nyaéta bal buleud.

Eusi organikna tiasa luhur dugi ka 100%, ngajantenkeun granulasi organik murni.

Partikel bahan organik tiasa tumuh dina kakuatan anu tangtu, henteu kedah nambihan binder. nalika granulasi.

Granul produk massy, ​​éta tiasa ayak langsung saatos granulasi pikeun ngirangan tanaga. konsumsi pangeringan.

Saatos organik fermentasi henteu kedah garing, Uap tina bahan baku tiasa lebet. 20% -40%.

Téknologi Organisasi Pupuk Granulasi Baris

Dina raraga nyumponan kabutuhan pupuk organik ageung, WE Zhengzhou Yizheng Heavy Machines Co., Ltd.  ahli ngararancang sareng ngadamel lini produksi pupuk organik sareng mesin anu pas pikeun bahan organik anu béda-béda, anu parantos janten pamimpin di lapangan di Cina. 

Kaluaran Tahunan Tutuwuhan Pupuk Organik Anu Ukuranana Leutik (300 Dinten Pakaryan)

10.000 ton / taun

20.000 ton / taun

30.000 ton / taun

1,4 ton / jam

2,8 ton / jam

4,2 ton / jam

Kaluaran Tahunan Tutuwuhan Pupuk Organik Sedeng-Ukuran 

50.000 ton / taun 60.000 ton / taun 70.000 ton / taun 80.000 ton / taun 90.000 ton / taun 100.000 ton / taun
6,9 ton / jam 8,3 ton / jam 9,7 ton / jam 11 ton / jam 12,5 ton / jam 13,8 ton / jam

Kaluaran Tahunan Tutuwuhan Pupuk Organik ageung      

  150.000 ton / taun  200.000 ton / taun  250,000 ton / taun   300.000 ton / taun
  20,8 ton / jam 27,7 ton / jam 34,7 ton / jam   41,6 ton / jam


Bébas tina larangan musiman sareng biaya overhead anu rendah fermentasi aerobik

"Ngarobih runtah kana harta karun", henteu aya perlakuan anu salah, pangobatan henteu bahaya

Ssiklus produksi hort pupuk organik

Soperasi imple jeung manajemén merenah 

111

Prosés Gawe Garis Produksi Pupuk Organik

  • Prosés fermentasi: 

Fermentasi mangrupikeun prosés dasar produksi. Uap, suhu sareng waktos kedah dikontrol ketat. Kompos turner mangrupikeun mesin pupuk organik anu digunakeun pikeun ngagancangkeun fermentasi mikro-organisme sareng ningkatkeun kualitas kompos.

  • Prosés naksir: 

Bahan lump kedah ditumbuk saatos prosés fermentasi. Hésé pikeun ngajantenkeun masalah éta janten granul sacara manual. Ku cara kieu, perlu ngagunakeun pamupuk pupuk. Kami ngarékoméndasikeun konsumén pikeun milih bahan beueus tinggi mesin crusher, sabab tiasa naksir bahan semi-baseuh sareng efisiensi naksir tinggi.

  • Prosés granulasi: 

Mangrupikeun prosés produksi anu penting dina sadaya garis produksi. Numutkeun sarat anu béda, nutrisi tiasa ditambih. Partikel bulat diolah, ngahémat seueur énergi. Ku alatan éta, milih mesin pupuk organik anu pas penting pisan. Granulator pupuk organik jinis anyar mangrupikeun mesin anu paling cocog.

  • Prosés garing:

Saatos granulasi, butiran peryogi dieringkeun. Uap pupuk organik diréduksi janten 10% -40%. Mesin dring drum Rotary mangrupikeun alat pikeun ngirangan kalembaban partikel, anu tiasa dilakukeun pikeun produksi pupuk organik.

  • Prosés tiis:

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas, partikel kedah janten tiis saatos garing ku bantosan mesin pendingin kendang rotary.

  • Prosés Screening:

Aya pupuk organik anu henteu mumpuni nalika produksi. Éta peryogi mesin skrining pupuk drum Rotary pikeun misahkeun barang anu ditolak tina bahan baku.

  • Prosés Pangemasan:

Mesin bungkus pupuk dianggo kanggo ngarangkep pupuk olahan. Kami tiasa ngagunakeun mesin pengepakan pikeun ngarangkep sareng ngempelkeun partikel. Éta tiasa ngahontal produk bungkus sacara otomatis sareng éfisién.

Pidéo Organik Pupuk Granulator Tipe Anyar Anyar

Pilihan Modél Pupuk Granulator Tipe Anyar Anyar 

Modél spésifikasi granulator nyaéta 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500 sareng spésifikasi anu sanésna, anu ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan saleresna.

Modél

Ukuran Granule (mm)

Kakuatan (kw)

Kecondongan (°)

Diménsi (L × W × H) (mm)

 

YZZLYJ-400

1 ~ 5

22

1.5

3500 × 1000 × 800

YZZLYJ -600

1 ~ 5

37

1.5

4200 × 1600 × 1100

YZZLYJ -800

1 ~ 5

55

1.5

4200 × 1800 × 1300

YZZLYJ -1000

1 ~ 5

75

1.5

4600 × 2200 × 1600

YZZLYJ -1200

1 ~ 5

90

1.5

4700 × 2300 × 1600

YZZLYJ -1500

1 ~ 5

110

1.5

5400 × 2700 × 1900


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Counter Flow Cooling Machine

      Mesin Pendingin Aliran Counter

      Perkenalan Naon Mesin Pendingin Aliran Counter? Generasi anyar Counter Flow Cooling Machine ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang, suhu bahan saatos pendinginan henteu langkung luhur dibanding suhu kamar 5 ℃, tingkat présipitasi henteu kirang ti 3,8%, kanggo produksi pelet kualitas luhur, manjangan stora ...

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Perkenalan Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...

    • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

      Rotary Tunggal Silinder Mesin garing dina Subur ...

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Silinder Tunggal? Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary mangrupikeun mesin manufaktur skala ageung anu dianggo pikeun garing partikel pupuk ngawangun dina industri pupuk. Éta mangrupikeun salah sahiji alat konci. Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary nyaéta ngagaringkeun partikel pupuk organik sareng ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Disc Mixer Machine

      Mesin Mixer Disc

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Disc? Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, bungkus gearbox sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina ...

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...