Adun pupuk

  • Vertical Fertilizer Mixer

    Adun pupuk nangtung

    The Mesin Mixer Pupuk nangtung nyaéta alat-alat campuran sareng aduk dina garis produksi pupuk. Éta ngagaduhan kakuatan aduk anu kuat, anu épéktip tiasa ngabéréskeun masalah sapertos caket sareng aglomerasi.

  • Disc Mixer Machine

    Mesin Mixer Disc

    Ieu Mesin Campuran Pupuk Disc utamina dianggo pikeun bahan pergaulan tanpa masalah iteuk ku cara nganggo lapisan polipropilénan sareng bahan stainless steel, éta ngagaduhan ciri struktur kompak, gampang operasi, aduk seragam, ngabongkar momotanana anu merenah sareng ngalaksanakeun.

  • Horizontal Fertilizer Mixer

    Adun pupuk horisontal

    Mesin Mixer Pupuk Horisontal mangrupikeun alat campuran anu penting dina lini produksi pupuk. Éta dicirikeun dina épisiensi tinggi, tingkat luhur homogénitas, koefisien beban tinggi, konsumsi énergi lemah sareng polusi rendah.

  • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

    Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

    The Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun generasi anyar pakakas pergaulan anu dikembangkeun ku perusahaan urang. Produk ieu mangrupikeun alat pergaulan anyar anu tiasa ngawujudkeun operasi kontinyu sareng susukan kontinyu sareng pembuangan. Éta pisan umum dina prosés pangumpulan seueur garis produksi pupuk bubuk sareng jalur produksi pupuk granular. 

  • BB Fertilizer Mixer

    BB Pupuk Adun

    Mesin Campuran Pupuk BB digunakeun pikeun pinuh aduk sareng teras ngaleupaskeun bahan baku dina prosés produksi campuran pupuk. Parabotna mangrupikeun rarancang novél, pergaulan otomatis sareng bungkus, bahkan pergaulan, sareng tiasa dianggo kuat.