Mesin Palapis Pupuk Rotary

Pedaran pondok:

Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine nyaéta alat pikeun palapis pelét kalayan bubuk khusus atanapi cairan. Prosés palapis sacara épéktip tiasa nyegah caking pupuk sareng ngajaga gizi dina pupuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pelapis Rotary Granular?

Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating mesin dirancang khusus dina struktur internal numutkeun sarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis sacara épéktip tiasa nyegah panyumputan pupuk sareng ngahontal épék pelepasan lambat. Aci nyetir disetir ku reducer sedengkeun motor utama nyetir sabuk sareng katrol, anu kembar-gear dipasang sareng cincin gir ageung dina kendang sareng muter dina arah tukang. Dahar tina inlet sareng kaluar tina outlet saatos nyampur gendang pikeun ngahontal produksi anu teras-terasan.

1

Struktur Mesin Pelapis Rotary Granular

Mesin tiasa dibagi kana opat bagian:

a. Bagian kurung: bagian kurung kaasup kurung payun sareng kurung tukang, anu dipasang dina pondasi anu pakait sareng dianggo ngadukung sakabeh kendang pikeun posisi sareng puteran. Kurung diwangun ku dasar kurung, pigura roda pendukung sareng roda dukungan. Jangkungna sareng Angle mesin tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun jarak antara dua roda pendukung dina kurung payun sareng tukang nalika dipasang.

b. Bagian transmisi: bagian transmisi nyayogikeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun sakumna mesin. Komponénna kalebet bingkai transmisi, motor, sabuk segitiga, réduksi sareng transmisi gear sareng sajabana, Hubungan antara reducer sareng gear tiasa ngagunakeun langsung atanapi kopling numutkeun ukuran beban nyetir.

c. Gendang: kendang mangrupikeun bagian anu tiasa dianggo dina saluruh mesin. Aya sabuk roller pikeun ngadukung sareng cincin gir kanggo ngirimkeun bagian luar kendang, sareng baffle dilas dina jero pikeun ngabimbing bahan-bahan anu ngalir lalaunan sareng nutupan rata.

d. Bagian palapis: Lapisan sareng bubuk atanapi agén palapis.

Fitur Mesin Granular Pupuk Rotary Coating

(1) Téhnologi nyemprot bubuk atanapi téknologi palapis cair parantos ngajantenkeun mesin palapis ieu ngabantosan pikeun nyegah pupuk sanyawa tina pembekuan.

(2) mainframe ngadopsi pinding polipropilén atanapi pelapis lapisan stainless steel tahan asam.

(3) Numutkeun ka sarat téknologi khusus, mesin palapis rotary ieu didesain sareng struktur batin khusus, janten alat anu épéktip sareng khusus pikeun pupuk majemuk.

Pidéo Granular Puter Rotary Coating Mesin Pidéo Video

Pilihan Modél Pelapis Rotary Granular Pupuk

modél

Diaméterna (mm)

Panjang (mm)

Diménsi saatos dipasang (mm)

Laju (r / mnt)

Kakuatan (kw)

YZBM-10400

1000

4000

4100 × 1600 × 2100

14

5.5

YZBM-12600

1200

6000

6100 × 1800 × 2300

13

7.5

YZBM-15600

1500

6000

6100 × 2100 × 2600

12

11

YZBM-18800

1800

8000

8100 × 2400 × 2900

12

15

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Vertical Fertilizer Mixer

      Adun pupuk nangtung

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Vertikal? Mesin Campuran Pupuk Vertikal mangrupikeun perlengkapan campuran anu teu tiasa diperyogikeun dina prosés produksi pupuk. Éta diwangun ku nyampur silinder, pigura, motor, panurun, panangan rotary, aduk spade, cleaner scraper, sareng sajabana, motor sareng mékanisme transmisi disetél dina mixi ...

    • Hot-air Stove

      Kompor hawa panas

      Perkenalan Naon Kompor Panas-hawa? Kompor Panas-hawa nganggo bahan bakar pikeun langsung ngaduruk, ngabentuk blast panas ngalangkungan perawatan pemurnian tinggi, sareng langsung ngontak bahan pikeun panasan sareng pangeringan atanapi pembakaran. Éta parantos janten produk ngagentos sumber panas listrik sareng sumber panas kakuatan uap tradisional di seueur industri. ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...

    • Disc Mixer Machine

      Mesin Mixer Disc

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Disc? Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, bungkus gearbox sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina ...

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..