50.000 ton garis pamekaran pupuk organik

Pedaran pondok 

Pikeun ngembangkeun tatanén héjo, urang kedahna ngajawab heula masalah polusi taneuh. Masalah umum dina taneuh nyaéta: pemadatan taneuh, henteu saimbangna babandingan nutrisi mineral, eusi zat organik rendah, hasil ngarautan deet, asam taneuh, salinisasi taneuh, polusi taneuh, sareng sajabana Pikeun adaptasi taneuh kana pertumbuhan akar pepelakan, sipat fisik taneuh kedah ditingkatkeun. Ngaronjatkeun eusi bahan organik tina taneuh, sahingga aya langkung seueur pelet sareng kirang unsur ngabahayakeun dina taneuh.

Kami nyayogikeun desain prosés sareng ngadamel sérét lengkep garis produksi pupuk organik. Pupuk organik tiasa didamel tina résidu métana, limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah kota. Runtah organik ieu kedah diolah deui sateuacan dirobih janten pupuk organik komersil anu nilai komérsial pikeun dijual. Investasi pikeun ngarobah limbah kana kabeungharan leres-leres patut.

Detil Produk

Garis produksi pupuk organik énggal kalayan kaluaran taunan 50.000 ton seueur dianggo dina produksi pupuk organik sareng limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas, lumpur sareng limbah perkotaan salaku bahan baku organik. Garis produksi sadayana henteu ngan ukur tiasa ngarobih runtah organik anu béda kana pupuk organik, tapi ogé nyayogikeun manpaat lingkungan sareng ékonomi anu saé.

Peralatan lini produksi pupuk organik utamina kalebet hopper sareng feeder, drum granulator, pengering, mesin ayakan roller, kerekan ember, conveyor belt, mesin kemasan sareng alat bantu sanésna.

 Bahan baku anu seueur dianggo

Garis produksi pupuk énggal tiasa dilarapkeun kana sagala rupa bahan organik, utamina jarami, résidu minuman keras, résidu baktéri, minyak résidu, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng bahan sanés anu henteu gampang dibendung. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangobatan asam humat sareng kokotor limbah.

Ieu mangrupikeun klasifikasi bahan baku dina lini produksi pupuk organik:

1. Runtah tatanén: jarami, résidu kacang, slag katun, dedak béas, jst.

2. Kandang sato: campuran kandang jangjangan sareng kandang sato, sapertos panti jagal, limbah ti pasar lauk, sapi, babi, domba, hayam, bebek, soang, emih embe sareng tai.

3. limbah industri: résidu minuman keras, résidu cuka, résidu singkong, résidu gula, résidu furfural, jst.

4. Runtah rumah tangga: limbah tuangeun, akar sareng daun sayuran, jst.

5. Tilelep: lumpur tina walungan, solokan, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Garis produksi pupuk organik diwangun ku dumper, mixer, crusher, granulator, pengering, cooler, mesin kemasan, jst.

1

Kauntungannana

Garis produksi pupuk organik anyar ngagaduhan karakteristik kinerja stabil, efisiensi tinggi, pangropéa anu merenah sareng umur jasa anu panjang.

1. Ragam ieu henteu ngan cocog pikeun pupuk organik, tapi ogé pikeun pupuk organik biologis anu nambihan baktéri fungsional.

2. Diaméter pupuk tiasa diluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén. Sagala jinis granulator pupuk dihasilkeun di pabrik urang kalebet: granulator pupuk organik anyar, granulator disk, granulator cetakan datar, granulator drum, sareng sajabana Pilih granulator anu béda pikeun ngahasilkeun partikel anu béda-béda bentukna.

3. Dipaké sacara lega. Éta tiasa ngubaran bahan baku anu sanés, sapertos limbah sato, limbah tatanén, limbah fermentasi, sareng sajabina. Sadaya bahan baku organik ieu tiasa diolah janten sakumpulan pupuk organik komersial granular.

4. Otomatisasi tinggi sareng akurasi tinggi. Sistem bahan sareng mesin bungkus dikawasa ku komputer sareng otomatis.

5. kualitas luhur, kinerja stabil, operasi merenah, gelar automation tinggi na umur panjang jasa. Kami nyandak pinuh ku pangalaman pangguna nalika ngarancang sareng ngadamel mesin pupuk.

Jasa nilai-tambah:

1. pabrik kami tiasa ngabantosan nyayogikeun perencanaan garis yayasan anu leres saatos pesenan peralatan pelanggan dikonfirmasi.

2. Perusahaan ketat sasuai sareng standar téknis anu aya hubunganana.

3. Nguji numutkeun peraturan anu cocog pikeun tés alat.

4. inspeksi ketat sateuacan produk daun pabrik.

111

Prinsip Gawe

1. Kompos
Daur ingon ingon-ingon sareng unggas sareng bahan baku sanésna langsung dilebetkeun kana daérah fermentasi. Saatos hiji férméntasi sareng sepuh sekundér sareng susun, bau ternak sareng kandang unggas dileungitkeun. Bakteri fermentasi tiasa ditambihan dina tahap ieu pikeun nguraikeun serat kasar di jerona sahingga ukuran ukuran partikel tina naksir tiasa nyumponan sarat granularitas produksi granulasi. Suhu bahan baku kedah dikawasa sacara ketat nalika fermentasi pikeun nyegah suhu anu kaleuleuwihi sareng ngahambat kagiatan mikroorganisme sareng énzim. Mesin flip leumpang sareng mesin flip hidrolik seueur dianggo dina flip, pergaulan sareng percepatan fermentasi tumpukan.

2. Pupuk Crusher
Prosés naksir bahan férméntasi anu ngarengsekeun sepuh sékundér sareng prosés susun tiasa dianggo ku konsumén pikeun milih bahan penghancur semi-baseuh, anu adaptasi sareng eusi Uap tina bahan baku dina rupa-rupa.

3. Aduk
Saatos naksir bahan baku, tambahkeun nutrisi anu sanés atanapi bahan bantu numutkeun rumus na, sareng anggo campuran anu horisontal atanapi nangtung nalika prosés aduk ngagaur bahan baku sareng aditif rata.

4. Pangeringan
Sateuacan granulasi, upami Uap tina bahan baku ngaleuwihan 25%, kalayan kalembaban sareng ukuran partikel anu tangtu, cai kedahna kirang ti 25% upami alat pengering kendang dianggo kanggo garing.

5. Granulasi
Mesin granule pupuk organik énggal dianggo pikeun ngébréhkeun bahan baku kana bal pikeun ngajaga aktivitas mikroba. Tingkat salamet mikroorganisme nganggo granulator ieu langkung ti 90%.

6. Ngeringkeun
Kandungan Uap partikel granulasi sakitar 15% dugi ka 20%, anu umumna ngaleuwihan udagan. Peryogi mesin pengeringan pikeun mempermudah transportasi sareng neundeun pupuk.

7. Asik
Produk anu dikeringkeun lebet kana cooler ngalangkungan conveyor sabuk. Cooler ngadopsi produk pendingin hawa-hawa pikeun ngaleungitkeun sapinuhna résidu panas, bari ngirangan ngirangan eusi cai partikelna.

8. Nyaring
Kami nyayogikeun mesin ayakan kendang kualitas luhur sareng kinerja tinggi pikeun ngahontal klasifikasi bahan didaur sareng produk bérés. Bahan daur ulang dipulangkeun ka penghancur kanggo pamrosésan salajengna, sareng produk réngsé dikirimkeun ka mesin palapis pupuk atanapi langsung ka mesin bungkusan otomatis.

9. Pakét
Produk bérés asup kana mesin bungkus ngalangkungan conveyor sabuk. Ngalaksanakeun bungkusan kuantitatif sareng otomatis produk réngsé. Mesin bungkus ngagaduhan kisaran kuantitatif sareng akurasi tinggi. Éta digabungkeun sareng mesin jahit conveyor kalayan countertop anu tiasa diangkat. Hiji mesin serbaguna sareng éfisién. Minuhan sarat bungkusan sareng lingkungan panggunaan pikeun barang anu béda-béda.