Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

Pedaran pondok:

The Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun generasi anyar pakakas pergaulan anu dikembangkeun ku perusahaan urang. Produk ieu mangrupikeun alat pergaulan anyar anu tiasa ngawujudkeun operasi kontinyu sareng susukan kontinyu sareng pembuangan. Éta pisan umum dina prosés pangumpulan seueur garis produksi pupuk bubuk sareng jalur produksi pupuk granular. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda?

Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun perlengkapan pergaulan anu éfisién, beuki lami tank utama, pangaruh pergaulanna langkung saé. Bahan baku utami sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku conveyor sabuk kana prosés granulasi pikeun granulasi. The Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda ngadopsi struktur rotor novél pikeun naksir bahan ageung bari diaduk, supados ngahontal tujuan anu langkung campuran seragam. Mesin gaduh struktur ci, sealing alus, penampilan geulis tur operasi merenah tur pamaliharaan. 

Naon anu dianggo pikeun Mixer Pupuk Ganda Ganda?

Aya dua sumbu hélik simétris diputer sacara sinkron dina awak utama dina Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda, sareng sumbu hélikis dilengkepan ku agul-agul pulp counter-rotating. Bilah pulp bakal ngahurungkeun bahan sapanjang sirkulasi aksial sareng radial dina Sudut anu tangtu, sahingga bahanna tiasa gancang sareng rata. Inlet umpan mesin disayogikeun ku baffle anu teu tahan lebu, anu sacara efektif tiasa nyegah generasi kabut cai. Area kontak antara agul-agul bubur aya hubungan sareng bahan-bahanna pikeun nyampurna langkung rata. TheMesin Campuran Pupuk Ganda Ganda tiasa merata asor bahan bubuk nalika aduk éta. Kriteria matéri anu beueus sanés lebu garing atanapi cai anu ngucur. Aduk anu lembab nempatkeun pondasi pikeun prosés transportasi sareng granulasi saterasna.

Aplikasi Mesin Campuran Pupuk Ganda

The Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda cocog pikeun nyampur langkung ti dua jinis pupuk, primal aditif, pakan majemuk, pakan konsentrat, pakan prampu aditif, jst.

Kaunggulan Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

(1) kinerja stabil pisan. 

(2) kapasitas aduk ageung.

(3) Produksi kontinyu.

(4) noise handap.

(5) Gampang pikeun pamasangan sareng perawatan.

Tampilan Ganda Pupuk Mesin Campuran Pidéo

Pilihan Modél Mesin Pupuk Campur Ganda

Modél

Modél bantalan

Kakuatan

Ukuran Sakabéh

YZJBSZ-80

UCP215

11KW

4000 × 1300 × 800

YZJBSZ-100

UCFU220

22KW

5500 × 1800 × 1100

YZJBSZ-120

UCFU217

22KW

5200 × 1900 × 1300

YZJBSZ-150

UCFU220

30KW

5700 × 2300 × 1400

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • Hot-air Stove

      Kompor hawa panas

      Perkenalan Naon Kompor Panas-hawa? Kompor Panas-hawa nganggo bahan bakar pikeun langsung ngaduruk, ngabentuk blast panas ngalangkungan perawatan pemurnian tinggi, sareng langsung ngontak bahan pikeun panasan sareng pangeringan atanapi pembakaran. Éta parantos janten produk ngagentos sumber panas listrik sareng sumber panas kakuatan uap tradisional di seueur industri. ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...

    • Roll Extrusion Compound Fertilizer Granulator

      Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

      Pambuka Naon Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator? Mesin Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator mangrupikeun mesin granulasi garing sareng alat granulasi bébas anu henteu canggih. Éta ngagaduhan kaunggulan téknologi canggih, desain wajar, struktur kompak, kabaruan sareng kagunaan, ko ...

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Perkenalan Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...