Tanggung jawab sosial

Pangwangunan anu ramah lingkungan sareng berkelanjutan
Industri beurat Yizheng mangrupikeun ahli dina alat produksi pupuk organik sareng alat produksi pupuk majemuk. Dimana waé ayana, perusahaan ngajadikeun "ngahargaan nilai sosial tradisional sareng tradisi" aturan kahijina.
Nalika ngalaksanakeun bisnis global sareng ngudag pertumbuhan kauntungan, yizheng teras-terasan nempatkeun panyalindungan lingkungan ti mimiti sareng damel babarengan pikeun pamekaran ékonomi global anu berkelanjutan.

Urang bakal nyandak amal dugi ka tungtungna
Kalayan raos tanggung jawab sosial anu kuat, industri beurat Yizheng nyandak filantropi salaku tujuan sanés perusahaan. Perbuatan nyumbangkeun sakola sareng ngabantosan jalma miskin sadayana nyarioskeun carita Yizheng.
Ti saprak 2010, Yizheng parantos nyumbangkeun sakola ka langkung ti 20 murangkalih di dua kampung lokal di Afrika, salian ti masihan artos unggal taun pikeun nyayogikeun kulawargana.