Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator

Pedaran pondok:

The Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator ngagunakeun pinuh kakuatan gaya aerodinamika dihasilkeun ku gaya aduk mékanis gancang-gancang dina silinder pikeun nyieun bahan halus campuran kontinyu, granulasi, spheroidization, ékstrusi, tabrakan, kompak jeung nguatkeun, tungtungna jadi granul.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator?

The Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator mangrupikeun parangkat granulasi anu biasa dianggo dina produksi pupuk majemuk, pupuk organik, pupuk biologis, pupuk pelepasan anu dikontrol, sareng sajabana. Cocog pikeun granulasi skala ageung sareng panas sareng pupuk majemuk konsentrasi sedeng, sedeng sareng handap ngahasilkeun.

Modeu kerja utama nyaéta granulasi baseuh granulasi. Ngaliwatan cai kuantitatif atanapi uap, pupuk dasar diréaksikeun sacara kimiawi saatos dikondisikeun dina silinder. Dina kaayaan cairan anu parantos ditangtoskeun, rotasi silinder dianggo pikeun ngajantenkeun partikel bahan Ngasilkeun kakuatan naksir pikeun aglomerat janten bal.  

Naon anu dianggo granulator pupuk sanyawa énggal?

Ieu Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator mangrupikeun produk anu dipaténkeun énggal dikembangkeun ku perusahaan urang sareng Lembaga Pananian Mesin Pertanian. Mesinna sanés ngan ukur tiasa ngagulung rupa-rupa bahan organik, utamina pikeun bahan serat anu sesah didamel ku alat-alat konvensional, sapertos jarami pepelakan, résidu anggur, résidu supa, résidu ubar, tai sato sareng sajabina. Granulasi tiasa dilakukeun saatos fermentasi, sareng éta ogé tiasa kahontal pangaruh anu langkung saé tina pembuatan sisikian kana asam sareng lumpur kotamadya.

Fitur Granit Pupuk Organik & Senyawa Anyar

Tingkat formasi balna dugi ka 70%, kakuatan balna luhur, aya sajumlah alit bahan balik, ukuran bahan balikna leutik, sareng peletna tiasa di granulasi deui.

Baris Produksi Granulasi Tipe Organik & Senyawa Anyar Di dieu urang tiasa nyayogikeun anjeun

10.000-300.000 ton / taun lini produksi pupuk majemuk NPK 
10.000-300.000 ton / taun lini produksi pupuk organik 
10.000-300.000 ton / lini produksi pupuk campuran blending
10.000-300.000 ton / taun prosés Amonia-asam, lini produksi pupuk sanyawa dumasar Urea
10.000-200.000 ton / taun kandang sato, limbah tuangeun, sludge sareng peralatan limbah organik sareng peralatan granulasi sanés

Tampilan Anyar Organik & Sanyawa Pupuk Granulator Pidéo Video

Pilihan Modél Organik & Senyawa Pupuk Anyar Anyar

Modél

Modél bantalan

Kakuatan (KW)

Ukuran Sakabéh (mm)

FHZ1205

22318/6318

30 / 5.5

6700 × 1800 × 1900

FHZ1506

1318/6318

30 / 7.5

7500 × 2100 × 2200

FHZ1807

22222/22222

45/11

8800 × 2300 × 2400

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Industrial High Temperature Induced Draft Fan

      Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Kipas Draf Induksi Suhu Tinggi Industrial? • Énergi sareng kakuatan: Pembangkit listrik termal, pembangkit listrik pembakaran sampah, pembangkit listrik bahan bakar Biomassa, alat pamulihan limbah industri. • Peleburan logam: Niup hawa tina bubuk bubuk mineral (mesin Sinter), produksi kokon tungku (Furna ...

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Perkenalan Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...