Rotary Mesin Silinder Tunggal Silinder dina Ngolah Pupuk

Pedaran pondok:

Rotary Tunggal Silinder Mesin garing loba dipaké pikeun bahan garing di industri sapertos semén, tambang, konstruksi, kimia, kadaharan, pupuk majemuk, jst. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pangeringan Silinder Tunggal?

The Rotary Tunggal Silinder Mesin garing nyaéta mesin manufaktur skala ageung anu digunakeun pikeun ngagaring partikel pupuk ngawangun dina industri pupuk. Éta mangrupikeun salah sahiji alat konci. TheRotary Tunggal Silinder Mesin garing nyaéta garing partikel pupuk organik kalayan kadar cai 50% ~ 55% saatos granulasi kana kadar cai ≦ 30% kanggo minuhan standar pupuk organik. Nalika dianggo pikeun panyimpenan jangka panjang atanapi salaku bahan baku pikeun ngolah langkung lanjut, kadar uapna kedah ≦ 13%.

1

Naon anu dimangpaatkeun ku Mesin Rotary Silinder Tunggal?

Rotary Tunggal Silinder Mesin garing loba digunakeun pikeun ngeringkeun batu kapur slag, bubuk batubara, slag, liat, sareng sajabana Mesin Pangeringan ogé tiasa dianggo dina bahan bangunan, metalurgi, kimia, sareng industri semén. 

Prinsip Gawé Rotary Tunggal Silinder Mesin drying

Bahan dikirim ka hopper tina Rotary Tunggal Silinder Mesin garing ku conveyor sabuk atanapi LIPI Lift. Tong dipasang sareng lamping kana garis horizontal. Bahan ngalebetkeun laras tina sisi anu langkung luhur, sareng hawa panas asup kana laras tina sisi handap, bahan sareng campuran hawa panas babarengan. Bahan angkat ka sisi handap ku gravitasi nalika tong diputer. Angkat dina sisi jero bahan angkat tong luhur sareng ka handap pikeun ngajantenkeun bahan sareng hawa panas campuran lengkep. Janten efisiensi pangeringan ningkat.

Naon fitur Mesin Rotary Single Silinder Drying?

* Struktur anu wajar, pabrikan anu saé, produksi ageung, konsumsi rendah, ekonomis sareng lingkungan, jst.
* Struktur internal khusus Mesin Pengering Rotary mastikeun bahan baseuh anu henteu bakal ngahalangan sareng nempelkeun Mesin Pangeringan.
* Mesin drying Rotary tiasa nolak suhu luhur sahingga tiasa garing bahanna gancang sareng gaduh kapasitas anu ageung.
* Mesin drying Rotary gampang dioperasikeun sareng dijaga.
* Mesin drying Rotary tiasa nganggo batubara, minyak, gas, biomassa salaku bahan bakar. 

Témbongkeun Rotary Single Silinder Drying Machine Video

Pilihan Modél Mesin Pangatusan Silinder Tunggal

Ieu séri Rotary Tunggal Silinder Mesin garing gaduh sababaraha modél, anu tiasa dipilih numutkeun kaluaran anu saleresna, atanapi disesuaikan.

Parameter téknis utama dipidangkeun dina tabel ieu:

Modél

Diaméterna (mm)

Panjang (mm)

Diménsi (mm)

Laju (r / mnt)

Motor

 

Kakuatan (kw)

YZHG-0880

800

8000

9000 × 1700 × 2400

6

Y132S-4

5.5

YZHG-10100

1000

10000

11000 × 1600 × 2700

5

Y132M-4

7.5

YZHG-12120

1200

12000

13000 × 2900 × 3000

4.5

Y132M-4

7.5

YZHG-15150

1500

15000

16500 × 3400 × 3500

4.5

Y160L-4

15

YZHG-18180

1800

18000

19600 × 3300 × 4000

4.5

Y225M-6

30

YZHG-20200

2000

20000

21600 × 3650 × 4400

4.3

Y250M-6

37

YZHG-22220

2200

22000

23800 × 3800 × 4800

4

Y250M-6

37

YZHG-24240

2400

24000

26000 × 4000 × 5200

4

Y280S-6

45


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Disc Mixer Machine

      Mesin Mixer Disc

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Disc? Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, bungkus gearbox sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Perkenalan Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Counter Flow Cooling Machine

      Mesin Pendingin Aliran Counter

      Perkenalan Naon Mesin Pendingin Aliran Counter? Generasi anyar Counter Flow Cooling Machine ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang, suhu bahan saatos pendinginan henteu langkung luhur dibanding suhu kamar 5 ℃, tingkat présipitasi henteu kirang ti 3,8%, kanggo produksi pelet kualitas luhur, manjangan stora ...