Bubuka garis produksi pupuk organik

Pedaran pondok 

Turner Tipe Kompor Alur Mesin nyaéta mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Bagian damel tina mesin turner kompos ngadopsi transmisi roller anu maju, anu tiasa diangkat sareng henteu tiasa diangkat. Jinis anu tiasa diangkat biasana dianggo dina skenario padamelan kalayan lébar lébar henteu langkung ti 5 méter sareng bojong jero henteu langkung ti 1.3 méter.

Detil Produk

Desain prosés sareng pabrik garis produksi pupuk organik urang sadayana. Alat lini produksi utamina kalebet mixer dua sumbu, granulator pupuk organik énggal, pengering roller, cooler roller, mesin ayakan roller, crusher ranté nangtung, conveyor sabuk, mesin kemasan otomatis sareng alat bantu sanésna.

Pupuk organik tiasa didamel tina résidu métana, limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah kota. Runtah organik ieu kedah diolah deui sateuacan dirobih janten pupuk organik komersil anu nilai komérsial pikeun dijual. Investasi pikeun ngarobah limbah kana kabeungharan leres-leres berharga.

Garis produksi pupuk organik cocog pikeun:

- Pembuatan pupuk organik tai kotoran

- Pembuatan pupuk organik dung sapi

- Pabrik pupuk organik kandang babi

- Pabrik hayam sareng bebek pupuk organik pupuk

- Pabrik pupuk organik domba kandang

- Pabrik pupuk organik saatos pangobatan limbah kotoran kota .。

Larapna Mesin Alur Jenis Komposting Turner

1. Hal ieu digunakeun dina operasi fermentasi sareng panyabutan cai dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, pabrik limbah lumpur, kebon kebon sareng kebon supa.

2. Cocog sareng fermentasi aérobik, éta tiasa dianggo sasarengan sareng ruang fermentasi surya, bak fermentasi sareng shifters.

3. Produk anu diala tina fermentasi aérobik suhu luhur tiasa dianggo pikeun paningkatan taneuh, penghijauan kebon, panutup TPA, jst.

Faktor konci pikeun Ngontrol Kadewasaan Kompos

1. Peraturan babandingan karbon-nitrogén (C / N)
C / N anu cocog pikeun dékomposisi zat organik ku mikroorganisme umum nyaéta sakitar 25: 1.

2. Kadali cai
Saringan cai kompos dina produksi saleresna sacara umum dikawasa dina 50% ~ 65%.

3. Kontrol ventilasi kompos
Pasokan oksigén ventilasi mangrupikeun hal anu penting pikeun kasuksésan kompos. Umumna dipercaya yén oksigén dina tihang cocog pikeun 8% ~ 18%.

4. Kontrol suhu
Suhu mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana kalancaranana mikroorganisme kompos. Suhu fermentasi kompos suhu luhur nyaéta 50-65 derajat C, anu mangrupikeun padika anu paling sering dianggo ayeuna.

5. Kadali kaasinan asam (PH)
PH mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana tumuhna mikroorganisme. PH tina campuran kompos kedah 6-9.

6. Kadali bau
Ayeuna, langkung seueur mikroorganisme anu dianggo pikeun déodorisasi.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

1, kandang sato: kandang hayam, kandang babi, kandang domba, kandang sapi, kandang kuda, kandang kelenci, jsb.

2. Runtah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5. Sludge: sludge urban, sludge walungan, sludge filter, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Prosés produksi dasar pupuk organik kalebet: grinding bahan baku → fermentasi → campuran bahan (campuran sareng bahan organik-anorganik anu sanés, NPK≥4%, bahan organik ≥30%) → granulasi → bungkus. Catetan: lini produksi ieu kanggo rujukan hungkul.

1

Kauntungannana

Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun sistem lini produksi pupuk organik lengkep, tapi ogé nyayogikeun hiji alat dina prosés numutkeun kabutuhan anu saleresna.

1. Garis produksi pupuk organik ngadopsi téknologi produksi canggih, anu tiasa ngalengkepan produksi pupuk organik dina hiji waktos.

2. Ngadopsi granulator khusus anyar anu dipaténkeun pikeun pupuk organik, kalayan tingkat granulasi tinggi sareng kakuatan partikel tinggi.

3. Bahan baku anu dihasilkeun pupuk organik tiasa janten limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah doméstik perkotaan, sareng bahan baku anu lega adaptasi.

4. kinerja stabil, résistansi korosi, tahan maké, konsumsi énergi low, umur panjang jasa, pangropéa merenah tur operasi, jsb.

5. Efisiensi tinggi, manpaat ékonomi anu saé, bahan sakedik sareng régulator.

6. Konfigurasi lini produksi sareng kaluaran tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.

111

Prinsip Gawe

Parabot produksi pupuk organik kalebet peralatan fermentasi, mixer dua sumbu, mesin granulasi pupuk organik énggal, mesin pengering roller, cooler drum, mesin skrining drum, silo, mesin kemasan otomatis, crusher ranté nangtung, conveyor sabuk, jst.

Prosés produksi pupuk organik:

1) prosés fermentasi

Dumper tipe garing mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu paling sering dianggo. Tumpukan alur diwangun ku tank fermentasi, jalur leumpang, sistem kakuatan, alat perpindahan sareng sistem multi-lot. Bagian anu digulingkeun disetir ku roller anu maju. Flipper hidrolik tiasa naék sareng turun sacara bébas.

2) prosés granulasi

Jinis anyar granulator pupuk organik seueur dianggo dina granulasi pupuk organik. Mangrupikeun granulator khusus kanggo bahan baku sapertos kotoran sato, buahan buruk, kulit, sayuran atah, pupuk hejo, pupuk laut, pupuk pertanian, tilu limbah, mikroorganisme sareng bahan limbah organik sanesna. Éta ngagaduhan kaunggulan tingkat granulasi tinggi, operasi stabil, alat awét sareng umur panjang, sareng mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun ngahasilkeun pupuk organik. Perumahan mesin ieu ngadopsi pipa seamless, anu langkung awét sareng henteu cacad. Ditambahkeun sareng desain dok kaamanan, operasi mesin langkung stabil. Kakuatan komprési granulator pupuk organik énggal langkung luhur tibatan gran cakram sareng drum granulator. Ukuran partikelna tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Granulator paling cocog pikeun granulasi langsung limbah organik saatos fermentasi, nyimpen prosés pangeringan sareng ngirangan pisan biaya produksi.

3) prosés garing sareng tiis

Kandungan uap partikel saatos granulasi ku granulator tinggi, janten éta kedah garing pikeun minuhan standar eusi cai. Alat pengering biasana dianggo pikeun garing partikel kalayan asor anu tangtu sareng ukuran partikel dina produksi pupuk majemuk pupuk organik. Suhu partikel saatos garingna rada luhur, sareng éta kedah disejukkeun pikeun nyegah pupuk tina gumpalan. Cooler digunakeun pikeun partikel pendinginan saatos garing sareng dianggo gabungan sareng pengering rotary, anu tiasa ningkatkeun efisiensi pendinginan, ngirangan intensitas tenaga kerja, ningkatkeun hasil, teras ngaleungitkeun kalembaban partikel sareng ngirangan suhu pupuk.

4) prosés panyaringan

Dina produksi, pikeun mastikeun keseragaman produk réngsé, partikel-partikelna kedah diayak sateuacan dibungkus. Mesin ayakan roller mangrupikeun alat ayakan umum dina prosés produksi pupuk majemuk sareng pupuk organik. Hal ieu dipaké pikeun misahkeun produk réngsé sareng agrégat anu henteu saluyu sareng salajengna ngahontal klasifikasi produk réngsé.

5) prosés bungkusan

Saatos mesin bungkus diaktipkeun, feeder gravitasi mimiti dioperasikeun, dimuat bahan kana Hopper timbangan, teras lebetkeun kana kantong ngalangkungan hopper timbangan. Nalika beurat ngahontal nilai standar, feeder gravitasi lirén ngalir. Operator nyandak bahan anu di rangkep atanapi nempatkeun kantong bungkus dina conveyor sabuk kana mesin jahit.