Tentang Kami

YiZheng Heavy Machines Co., Ltd.

YiZheng Heavy Machines Co., Ltd. perenahna di taman industri kulon Zhengzhou, propinsi Henan, ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran téknologi perlindungan lingkungan tatanén, panilitian sareng pamekaran sareng produksi peralatan daur ulang limbah, pupuk BB sét peralatan lengkep, alat-alat pupuk organik, peralatan produksi garis pupuk organik panilitian sareng pamekaran sareng produksi. Kami gaduh kapasitas panilitian sareng pamekaran anu kuat sareng kakuatan manufaktur. Pikeun nyayogikeun palanggan sareng desain prosés, alat pupuk organik manufaktur, pamasangan, tés, ngadukung jasa komprehensif sa-stop.

YiZheng Heavy Machines Co., Ltd. salawasna nyandak pasar salaku yayasan, narékahan pikeun pamekaran ku inovasi, narékahan pikeun kasalametan ku kualitas, nyandak kualitas layanan purna jual salaku kareueus, saatos 20 taun pangembangan kontinyu, laun ngalir kana jalan manajemén modéren anu langkung ilmiah, institusionalisasi, standarisasi.

Poto Tim

Team photo1
Team photo2
Team photo3
Team photo6
Team photo7
Team photo8

Grup rékayasa profesional kami bakal siap-siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan.