Mesin Pendingin Aliran Counter

Pedaran pondok:

Mesin Pendingin Aliran Counter mangrupikeun generasi anyar pakakas panyejukan ku mékanisme tiis anu unik. Angin anu tiis sareng bahan uap anu luhur ngalakukeun gerakan tibalik pikeun ngahontal panyamaran sacara bertahap sareng seragam.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pendingin Aliran Counter?

Generasi anyar Mesin Pendingin Aliran Counter ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang, suhu bahan saatosna teu langkung luhur tibatan suhu kamar 5 ℃, tingkat présipitasi henteu kirang ti 3,8%, kanggo produksi pelet bermutu tinggi, manjangan waktos panyimpenan pelet sareng ningkatkeun manpaat ékonomi ngagaduhan peranan anu penting. Mangrupikeun modél anu seueur dianggo di luar negeri sareng mangrupikeun gaganti canggih tina alat-alat pendinginan tradisional.

Prinsip Gawe Mesin Pendingin Aliran Counter

Nalika partikel tina mesin pengeringan ngalangkungan Mesin Pendingin Aliran Counter, aranjeunna kontak sareng hawa sakurilingna. Salami suasanana jenuh, éta bakal nyandak cai tina permukaan partikel. Cai di jero partikelna dipindahkeun kana permukaanna liwat kapiler tina granula pupuk teras dibawa kabawa nguap, janten butiran pupuk didinginkan. Dina waktos anu sasarengan, panas nyerep ku hawa, anu ningkatkeun kapasitas mawa cai. Hawa teras-terasan dikaluarkeun ku kipas kanggo nyabut panas sareng beueus butiran pupuk dina adem.

Aplikasi Mesin Pendingin Aliran Counter

Utamana dipaké pikeun niiskeun bahan granular suhu luhur saatos granulasi. Mesinna ngagaduhan mékanisme anu unik. Hawa tiis sareng suhu luhur sareng bahan kalembaban anu luhur ngalih kana arah anu sabalikna, sahingga bahan-bahanna laun disejukkeun ti luhur dugi ka handap, nyingkahan retakan permukaan bahan-bahan anu disababkeun ku cooler vertikal umum kusabab tiis ngadadak.

Kauntungan tina Mesin Alur Pendingin Counter

The Mesin Pendingin Aliran Counter boga pangaruh tiis anu saé, tingkat luhur otomatisasi, noise low, operasi saderhana, sareng perawatan anu handap. Mangrupikeun modél anu seueur dianggo di luar nagari sareng mangrupikeun peralatan pendinginan anu langkung canggih.

  Kaunggulan:

 【1】 Suhu partikel anu tiis henteu langkung luhur tibatan +3 ℃ ~ +5 ℃ suhu kamar; présipitasi = 3,5%;

 【2】 Éta ngagaduhan fungsi anu unik pikeun ngaleupaskeun pelet otomatis nalika mareuman;

 【3】 Seragam tiis sareng tingkat handap naksir;

 【4】 Struktur saderhana, biaya operasi lemah sareng padamelan ruang alit;

Témbok Mesin Pendingin Aliran Kontra

Pilihan Modél Mesin Aliran Pendingin Counter

Modél

NL 1.5

NL 2.5

NL 4.0

NL 5.0

NL 6.0

NL8.0

Kapasitas (t / h)

3

5

10

12

15

20

Jilid tiis (m)

1.5

2.5

4

5

6

8

Kakuatan (Kw)

0,75 + 0,37

0,75 + 0,37

1,5 + 0,55

1,5 + 0,55

1,5 + 0,55

1,5 + 0,55

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Rubber Belt Conveyor Machine

      Mesin Conveyor Sabuk Karét

      Bubuka Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét? Mesin Konveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng ngabongkar barang-barang di darat sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé. Karét Sabuk Conveyor Mesin ogé cocog pikeun ...

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...

    • Double Screw Extruding Granulator

      Ganda Screw Extruding Granulator

      Perkenalan Naon Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin? Mesin granulasi Extrusion Double-Screw mangrupikeun téknologi granulasi énggal béda ti granulasi tradisional, anu tiasa dianggo sacara umum dina pakan, pupuk sareng industri sanés. Granulasi mangrupikeun prosés anu penting hususna pikeun bubuk garing bubuk. Ieu n ...

    • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator

      Pupuk Organik & Sanyawa Anyar Anyar ...

      Pambuka Naon anu Anyar Tipe Organis & Senyawa Pupuk Granulator? Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar & Senyawa Anyar mangrupikeun peralatan granulasi anu biasa dianggo dina produksi pupuk majemuk, pupuk organik, pupuk biologis, pupuk pelepasan anu dikontrol, sareng sajabina Cocog sareng tiis skala ageung sareng ...

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Perkenalan Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...