30.000 ton lini produksi pupuk majemuk

Pedaran pondok 

Garis produksi taunan 30,000 ton pupuk majemuk mangrupikeun gabungan peralatan canggih. Biaya produksi murah sareng efisiensi produksi tinggi. Garis produksi pupuk majemuk tiasa dianggo pikeun granulasi sababaraha bahan baku komposit. Akhirna, pupuk majemuk kalayan konsentrasi sareng formula anu bénten-bénten tiasa disiapkeun numutkeun kabutuhan anu saleresna, sacara efektif ngeusian gizi anu diperyogikeun ku pepelakan, sareng méréskeun kontradiksi antara paménta pepelakan sareng pasok tanaga.

Detil Produk

Dina taun-taun ayeuna, nagara parantos nyusun sareng ngaluarkeun serangkaian kawijakan preferensial pikeun ngadukung pamekaran industri pupuk organik. Beuki gedé paménta dahareun organik, beuki loba paménta. Ningkatkeun aplikasi pupuk organik henteu ngan ukur hakékat tiasa ngirangan panggunaan pupuk kimia, tapi ogé ningkatkeun kualitas pepelakan sareng daya saing pasar, sareng penting pisan pikeun pencegahan sareng kontrol polusi sumber non-titik tatanén sareng promosi pasokan tatanén reformasi struktural sisi. Dina waktos ayeuna, perusahaan akuakultur parantos janten tren ngadamel pupuk organik tina ékskreta, henteu ngan meryogikeun kabijakan perlindungan lingkungan, tapi ogé milarian poin kauntungan anyar pikeun pamekaran berkelanjutan di payun.

Kapasitas produksi garis produksi pupuk organik leutik beda-beda ti 500 kilogram dugi ka 1 ton per jam.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk kalebet urea, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha liat sareng pangeusi sanés.

1) Pupuk nitrogén: amonium klorida, amonium sulfat, amonium thio, uréa, kalsium nitrat, jst.

2) Pupuk kalium: kalium sulfat, jukut sareng lebu, jst.

3) Pupuk fosfor: kalsium perphosfat, kalsium beurat perphosfat, kalsium magnesium sareng pupuk fosfat, bubuk bijih fosfat, jst.

1111

Bagan aliran garis produksi

1

Kauntungannana

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan kalayan alat produksi sareng solusi anu paling cocog pikeun kabutuhan kapasitas produksi anu béda sapertos 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun.

1. Bahan baku lega adaptasi sareng cocog pikeun granulasi pupuk majemuk, ubar, industri kimia, pakan sareng bahan baku sanésna, sareng tingkat granulasi produk tinggi.

2. Résiko produksi tiasa ngahasilkeun sababaraha konsentrasi, kalebet pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnét, sareng sajabana) pupuk majemuk.

3. béaya rendah, jasa anu saé. Pabrik urang ngadamel sareng ngical nyalira salaku ngajual langsung kanggo nyayogikeun kauntungan pelanggan maksimal dina harga anu pangsaéna. Salaku tambahan, upami pelanggan ngagaduhan masalah téknis atanapi patarosan majelis, aranjeunna ogé tiasa komunikasi sareng kami dina waktosna.

4. Pupuk sanyawa anu dihasilkeun dina jalur produksi ieu ngagaduhan volume nyerep Uap anu alit, gampang disimpen, sareng khususna merenah pikeun aplikasi mékanis.

5. Garis produksi pupuk sanyawa sadayana parantos akumulasi mangtaun-taun pangalaman téknis sareng kapasitas produksi. Ieu mangrupikeun lini produksi pupuk sanyawa anu épisién sareng lemah tanaga anu parantos dirobih, dirobih sareng dirarancang, hasil méréskeun masalah épisiensi rendah sareng biaya tinggi di bumi sareng luar negeri.

111

Prinsip Gawe

Aliran prosés lini produksi pupuk majemuk biasana tiasa dibagi kana: bahan bahan baku, pergaulan, granulasi, pangeringan, panyejukan, klasifikasi partikel, palapis réngsé, sareng bungkus bérés akhir.

1. bahan bahan baku:

Numutkeun paménta pasar sareng hasil tekad taneuh lokal, uréa, amonium nitrat, amonium klorida, amonium tiofosfat, amonium fosfat, diammonium fosfat, kalsium beurat, kalium klorida (kalium sulfat) sareng bahan baku sanés disebarkeun dina proporsi anu tangtu. Aditif sareng unsur tilas dianggo salaku bahan dina proporsi anu tangtu ngalangkungan timbangan sabuk. Numutkeun babandingan rumus, sadaya bahan bahan baku rata-rata dialirkeun tina sabuk kana mixer, prosés anu disebat premixes. Éta mastikeun akurasi formulasi sareng sadar bahan épisién sareng kontinyu sareng éfisién.

2. Bahan baku campuran:

Adun horisontal mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun pikeun produksi. Éta ngabantosan bahan baku campuran deui sareng nyiapkeun pondasi pikeun pupuk granular anu épisiensi tinggi sareng kualitas luhur. Kuring ngahasilkeun campuran sumbu horizontal sumbu sareng campuran sumbu ganda anu tiasa dipilih.

3. Granulasi:

Granulasi mangrupikeun bagian inti tina garis produksi pupuk majemuk. Pilihan granulator penting pisan. Pabrik urang ngahasilkeun disk granulator, drum granulator, roller extruder atanapi pupuk sanyawa anyar granulator. Dina lini produksi pupuk komposit ieu, urang milih granulator drum Rotary. Saatos bahan dicampurkeun rata, konveyor sabuk diangkut kana mesin granulasi drum Rotary pikeun ngarengsekeun granulasi.

4. Saringan:

Saatos mendingan, zat bubuk janten tetep dina produk anu parantos réngsé. Sadaya partikel anu hadé sareng ageung tiasa diayak ku ayakan roller urang. Bubuk halus anu diayak diangkut tina conveyor sabuk ka blénder pikeun ngagaur bahan baku deui pikeun ngadamel granulasi; sedengkeun partikel ageung anu henteu minuhan standar partikel kedah diangkut pikeun ditumbuk ku rantas penghancur sateuacan granulasi. Produk réngsé bakal diangkut kana mesin palapis pupuk majemuk. Ieu ngabentuk siklus produksi lengkep.

5. Bungkusan:

Prosés ieu ngadopsi mesin bungkusan kuantitatif otomatis. Mesinna diwangun ku mesin beurat otomatis, sistem conveyor, mesin panyegelan, sareng sajabana anjeun ogé tiasa ngonpigurasi hoppers numutkeun sarat konsumén. Éta tiasa ngawujudkeun bungkusan kuantitatif bahan masal sapertos pupuk organik sareng pupuk majemuk, sareng parantos seueur dianggo di pabrik ngolah kadaharan sareng lini produksi industri.