Ganda Screw Extruding Granulator

Pedaran pondok:

Mesin Screw Extruding Granulator Ganda ngagaduhan kaunggulan kinerja anu dipercaya, tingkat ngabentuk granula anu luhur, adaptasi lega pikeun bahan, suhu damel anu rendah sareng henteu aya ruksakna nutrisi bahan. Hal ieu seueur dianggo dina pelet pakan, pupuk sareng industri sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator?

Ganda-Screw Extrusion mesin granulasi mangrupikeun téknologi granulasi énggal béda ti granulasi tradisional, anu tiasa seueur dianggo dina pakan, pupuk sareng industri sanés. Granulasi mangrupikeun prosés anu penting hususna pikeun bubuk garing bubuk. Éta henteu ngan ukur ngan ukur massa pupuk butiran, tapi ogé aya hubunganana sareng kualitas sareng biaya produk pupuk.

Prinsip Gawe Mesin Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin

Fungsi pelletizing ieu tina Mesin Screw Extrusion pupuk Granulator Mesin sacara nyata ditingkatkeun ku kaayaan mékanis ngalir khusus sareng struktur di jero zona extruding. Mimiti, ku gulung sabalikna tina screw dua kali, bahan-bahan dina daérah ékstrusi kalayan ngagosok kuat gancang-gancang sareng sering nyukur pikeun ningkatkeun kamungkinan silih ngagabungkeun antara molekul bahan. Kadua, bahan tabrakan sengit sareng ngagosok di daérah ékstrusi, janten tekanan ékstrusi naék sareng tetep stabil dina kaayaan tekanan tinggi. Suhu bagian tekanan tinggi daérah ékstrusi tiasa naék di luhur 75 ℃ gancang. Dina hiji sisi, tekanan bahan sareng suhu sapinuhna minuhan kaayaan granulasi. Di sisi anu sanésna, pangaruh homogén anu kuat ngarobih struktur molekul bahan, sahingga ningkatkeun kualitas sareng kakuatan granula ku mindahkeun panas sareng ékstraksi tekanan tinggi pikeun kéngingkeun produk pupuk anu langkung saé.

Kaunggulan Mesin Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator

(1) Kinerja anu dipercaya sareng tingkat granulasi tinggi, kakuatan granul anu hadé sareng kapadetan massal anu luhur

(2) Adaptasi lega kana bahan baku.

(3) Henteu aya pangaruh anu merusak kana komposisi bahan kalayan suhu operasi anu handap.

(4) Granulasi réngsé ku tekanan, teu kedah aya pengikat, éta tiasa ngajangjikeun kasucian produk.

(5) granulator ngagaduhan struktur kompak, gampang pikeun dirawat sareng diropea

(6) Bagian-bagian nyetir utami didamel tina bahan paduan kualitas luhur, stainless steel, titanium, kromium sareng sajabana, anu bukti-abrasi, korosi-buktina, suhu-buktina tinggi, sareng umur panjang jasa.

Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin Pidéo Video

Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin Pilihan Modél

Modél

Kakuatan

Kapasitas

Diaméter Liang Maot

Ukuran Sakabéh (L × W × H)

YZZLSJ-10

18.5kw

1t / jam

Ф4.2

2185 × 1550 × 1900

YZZLSJ-20

30kw

2t / jam

Ф4.2

2185 × 1550 × 1900

YZZLSJ-30

45kw

3t / jam

Ф4.2

2555 × 1790 × 2000

YZZLSJ-40

55kw

4t / jam

Ф4.2

2555 × 1790 × 2000

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cyclone Powder Dust Collector

      Sikker Bubuk Siklon Siklon

      Bubuka Naon siklik Debu Bubuk Kolektor? Siklon Bubuk Debu Kolektor mangrupikeun jinis alat panyabutan lebu. Kolektor lebu ngagaduhan kamampuan koléksi anu langkung luhur pikeun lebu kalayan gravitasi khusus anu langkung ageung sareng partikel anu langkung kandel. Numutkeun kana konsentrasi lebu, kandel partikel lebu tiasa dianggo salaku debu primér ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Large Angle Vertical Sidewall Belt Conveyor

      Angle ageung nangtung nangtung Sidewall Sabuk Conveyor

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Conveyor Sabuk Besar Sudut nangtung nangtung? Conveyor Beubeur Angle Gedong Angle Ieu cocog pisan pikeun kisaran produk produk ngalir dina dahareun, pertanian, farmasi, kosmétik, industri kimia, sapertos makanan ringan, makanan beku, sayuran, buah, confectionary, bahan kimia sareng anu sanésna. ..

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...