Mesin Conveyor Sabuk Karét

Pedaran pondok:

The Mesin Conveyor Sabuk Karét tiasa dianggo pikeun ngangkut boh bahan masal sareng produk réngsé. Éta ogé tiasa digarap ku sababaraha prosés produksi industri, sareng ngabentuk lini produksi wirahma.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét?

The Mesin Conveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng bongkar barang di darmaga sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé.

Mesin Conveyor Sabuk Karét ogé cocog pikeun produksi sareng transportasi pupuk. Mangrupikeun mesin gesekan anu ngangkut bahan terus-terusan. Éta utamina diwangun ku raka, sabuk conveyor, roller, alat tegangan sareng alat transmisi.

Prinsip Gawe Mesin karét Sabuk Konveyor

Prosés mindahkeun matérial kabentuk antara titik feed awal sareng titik debit final dina garis anu ditepikeun. Éta henteu ngan ukur tiasa ngalaksanakeun transportasi bahan anu sumebar, tapi ogé ngalaksanakeun transportasi barang-barang bérés. Salaku tambahan kana transportasi matérial anu saderhana, éta ogé tiasa gawé bareng sareng persyaratan prosés téknologi sababaraha perusahaan industri pikeun ngawangun jalur transportasi operasi aliran ritme. 

Fitur Mesin Karét Sabuk Konveyor

1. Canggih sareng saderhana strukturna, gampang dijaga.

2. kapasitas mindahkeun tinggi na jarak mindahkeun panjang.

3. Seueur dianggo dina industri pertambangan, metalurgi sareng batubara pikeun mindahkeun bahan keusik atanapi lump, atanapi bahan rangkep.

4. Éta mangrupikeun komponén anu penting pisan pikeun mesin anu teu standar dina kaayaan khusus.

5. Éta tiasa ngaropea.

Pidéo Sabuk Karét Témbok Mesin Tembongkeun Video

Pilihan Modél Mesin Konveyor Sabuk Karét

Lebar Sabuk (mm)

Panjang Beubeur (m) / Kakuatan (kw)

Laju (m / s)

Kapasitas (t / h)

YZSSPD-400

≤12 / 1.5

12-20 / 2.2-4

20-25 / 4-7.5

1.3-1.6

40-80

YZSSPD-500

≤12 / 3

12-20 / 4-5.5

20-30 / 5.5-7.5

1.3-1.6

60-150

YZSSPD-650

≤12 / 4

12-20 / 5.5

20-30 / 7.5-11

1.3-1.6

130-320

YZSSPD-800

≤6 / 4

6-15 / 5.5

15-30 / 7.5-15

1.3-1.6

280-540

YZSSPD-1000

≤10 / 5.5

10-20 / 7.5-11

20-40 / 11-22

1.3-2.0

430-850


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Disc Organic & Compound Fertilizer Granulator

      Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

      Bubuka Naon ari Disc / Pan Organic & Compound Fertilizer Granulator? Rangkaian cakram granulasi ieu dilengkepan ku tilu cangkem pelepasan, mempermudah produksi kontinyu, ngirangan intensitas tanaga kerja sareng ningkatkeun épisiénsi tanaga gawé. Perédit sareng motor nganggo sabuk drive anu fleksibel pikeun ngamimitian lancar, ngalambatkeun pangaruhna pikeun ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator Machine

      Pupuk Organik & Sanyawa Anyar Anyar ...

      Bubuka Naon Tipe Bahan Organis & Senyawa Pupuk Granulator Anyar? Mesin Granulator Tipe Organik & Senyawa Anyar Ngamangpaatkeun kakuatan aerodinamika anu dihasilkeun ku gaya aduk mékanis puter-speed tinggi dina silinder pikeun nyiptakeun bahan campuran anu kontinyu, granulasi, spheroidization, ...

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...

    • Rotary Fertilizer Coating Machine

      Mesin Palapis Pupuk Rotary

      Bubuka Naon Mesin Pelapis Rotary Granular? Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating Machine khusus dirancang dina struktur internal numutkeun syarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis tiasa épéktip ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...