NPK Sanyawa Pupuk Extrusion Granusion Line Produksi

Pedaran pondok 

Kami gaduh pangalaman lengkep dina garis produksi granulasi extrusion henteu garing. Kami henteu ngan ukur fokus kana unggal tautan prosés dina prosés produksi, tapi ogé teras-terasan ngartos rinci prosés unggal garis produksi sareng lancar ngahontal interlinking. Prosés produksi lengkep mangrupikeun kaunggulan utami kerjasama anjeun sareng Yizheng Heavy Industries. Kami nyayogikeun solusi lini produksi anu saluyu sareng kabutuhan pelanggan anu saleresna.

Detil Produk

Teu aya garis produksi granulasi ekstrusi drying anu tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk konsentrasi tinggi, sedeng sareng rendah tina sagala rupa pepelakan. Garis produksi henteu kedah garing, kalayan investasi alit sareng konsumsi énergi rendah.

Roller tanpa drying extrusioning granulasi bisa dirancang kana partikel tina bentuk sareng ukuran anu béda sareng tiasa diasingkeun pikeun ngahasilkeun ukuran anu bénten-bénten.

Pupuk majemuk ngagaduhan ciri granulasi seragam, warna cerah, kualitas stabil, sareng gampang dibubarkeun kanggo diserep ku pepelakan. Khususna, relatif aman pikeun siki melak pupuk. Cocog pikeun sagala jinis taneuh sareng gandum, jagong, melon sareng buah, kacang, sayuran, kacang, kembang, tangkal buah sareng pepelakan anu sanés. Éta cocog pikeun pupuk dasar, pupuk, pupuk ngudag, pupuk sareng irigasi.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk kalebet urea, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha lempung sareng pangeusi sanés. Rupa-rupa bahan organik ditambahan numutkeun kabutuhan taneuh:

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2. Runtah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5. Sludge: sludge urban, sludge walungan, sludge filter, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Kami nyayogikeun saperangkat garis produksi granulasi ekstrusi henteu garing anu henteu kedah garing. Peralatan lini produksi utamina kalebet mixer, disk feeder, roller extrusion machine granulation, roller mesin ayakan, conveyor belt, mesin kemasan otomatis sareng alat bantu sanésna.

对辊挤压造粒生产线(英)

Kauntungannana

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan sareng alat produksi sareng solusi anu paling cocog pikeun kabutuhan kapasitas produksi anu béda sapertos 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun.

1. granulasi tekanan mékanis dianggo tanpa pemanasan atanapi asor bahan baku.

2. Cocog sareng bahan baku anu sénsitip, sapertos amonium bikarbonat

3. Henteu kedah garing prosésna, kalayan kirang investasi sareng konsumsi énergi rendah.

4. Teu aya cai limbah, émisi gas buang, teu aya polusi lingkungan.

5. Sebaran ukuran partikelna seragam, sareng teu aya pamisahan sareng aglomerasi.

6. Tata perenah kompak, téknologi canggih, operasi stabil sareng pangropéa anu merenah.

7. Gampang dioperasikeun, gampang pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis, sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

8. Aya rupa-rupa aplikasi bahan baku tanpa syarat kinerja khusus.

111

Prinsip Gawe

Teu aya garis produksi granulasi ekstrusi drying kalebet tukang adu otomatis, conveyor sabuk, blénder sumbu ganda, feeder disc, mesin granulasi ékstrusi, mesin skrining roller, gudang réngsé, mesin bungkusan otomatis, jst.

1. Mesin Batching Dinamis

Mesin bahan otomatis tuang bahan baku numutkeun unggal babandingan rumus, anu sacara otomatis tiasa ngalengkepan prosés ngempelkeun sareng akurasi sareng efisiensi anu luhur, supados mastikeun kualitas pupuk. Saatos bahanna, bahan na diangkut kana adun sumbu ganda.

2. Campuran Pupuk Ganda Ganda

Campuran disk nganggo perédam roda jarum cycloid pikeun nyetir spindle, teras ngajalankeun panangan aduk pikeun muter sareng aduk. Kalayan flip teras-terasan sareng aduk agul-agul dina panangan pergaulan, bahan baku campuran lengkep. Bahan campuran dikaluarkeun tina outlet di handapeun. Disk na ngadopsi pelat polipropilén atanapi lapisan stainless steel, anu henteu gampang nempel sareng saderhana sareng praktis.

3. Roll Extrusion Granulator

Bahan baku campuran diangkut tina conveyor sabuk ka feeder disk, anu merata ngirimkeun bahan kana opat extruder roller handapeun feeder ngalangkungan hopper. Mesin memeres bahan kana potongan kana rohangan anu rusak handapeun roller ngalangkungan roller voltase tinggi anu muter, teras misahkeun partikel anu diperyogikeun nalika rod huntu serigala dobel muter. Rollerna didamel tina bahan paduan tahan-tahan, tahan tahan sareng dampak tahan anyar.

4. Layar Muter Rotary

Partikel granulasi anu diperparah diangkut ka saringan roller ngalangkungan conveyor sabuk, sareng partikel substandard ngalir kaluar tina outlet partikel ageung di sisina ngalangkungan liang layar, teras diangkut ka feeder disk kanggo granulasi sekundér, sareng partikel anu mumpuni dihasilkeun tina outlet tungtung handap sareng diangkut ka daérah bérés.

5. Mesin Bungkus Kuantitatif Éléktronik

Ngaliwatan corong, partikel mumpuni ditimbang sacara kuantitatif, teras dibungkus ku mesin bungkus otomatis.