Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher

Pedaran pondok:

Mesin Crusher Ranté-poros ganda Pupuk Crusher mangrupikeun parangkat ngarusak propésional pikeun bahan baku anu réa, éta seueur dianggo dina kompos ferméntasi bio-organik, kompos limbah padet kotamadya, limbah jarami désa, limbah organik industri, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng bahan prosés biologis-férméntasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros?

The Mesin Crusher Ranté-poros ganda Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi pelat ranté MoCar anu kuat

Komponén utama ranté crusher kalebet ranté waja, tungtung ranté kalayan rotor anu dihubungkeun sareng ujung sanés sanésna nyaéta sirah anu nganggo ranté aman tina baja. Ranté crusher kagolong dampak crusher, rotasi gancang-gancang tina ranté dampak gob pulverized.

Dina kisaran 28 ~ 78m / s. Dina raraga nyegah bahan gesekan nempel awak waja, awak dijejeran ku pelat karét, aya panto muka gancang dina awak, aktuator dipasang dina dasar anu didamel tina waja pikeun mastikeun operasi anu stabil.

1
2
3

Larapna Ganda-poros Ranté Pupuk Crusher

1. Runtah Pertanian: jarami, tuangeun kapas, résidu supa, résidu gas-gas jsb.

2. Runtah Industri: résidu cuka, résidu gula, lees jsb.

3. Kandang Sato atanapi Sludge: kandang hayam, kandang sapi, kandang kuda, sludge drainase, sludge walungan jsb.

4. Sampah Rumah Tangga: limbah dapur, limbah tuangeun, sampah réstoran jsb.

5. Anu Mesin Crusher Ranté-poros ganda Pupuk Crusher cocog pikeun naksir bahan sateuacan sareng saatos granulasi pupuk sanyawa, atanapi penghancuran volume ageung kontinyu tina bahan baku anu dikempelkeun.

Fitur Mesin Ganda-Pupuk Rantai Pupuk Crusher

(1) Bahan anu ditumbuk seragam sareng rupa.

(2) Struktur saderhana sareng wajar sareng gampang dibersihkeun.

(3) Tingkat rusak tinggi, hemat énergi. 

(4) Leutik kapangaruhan ku kontén eusi uap, 

(5) No noise damel di handapeun 75 débél (db), kirang polusi lebu. 

(6) Cocog pikeun naksir bahan anu keras sareng keras.

Ganda-poros Ranté Pupuk Crusher Mesin Pidéo Video

Ganda-poros Ranté Pupuk Crusher Mesin Modél Pilihan

Modél

Bantalan Tipe

Kakuatan (KW)

Diménsi (mm)

YZFSSZ-60

6315

15 × 2

1870 × 1500 × 1360

YZFSSZ-80

6318

22 × 2

2020 × 1820 × 1700

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...

    • Disc Mixer Machine

      Mesin Mixer Disc

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Disc? Mesin Campuran Pupuk Disc nyampur bahan baku, diwangun ku cakram campuran, panangan campuran, pigura, bungkus gearbox sareng mékanisme transmisi. Karakteristikna nyaéta aya silinder anu disusun di tengah diskor, tutup silinder disusun dina ...

    • New Type Organic Fertilizer Granulator

      Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

      Bubuka Naon Tipe Organik Pupuk Granulator Anyar? Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar énggal seueur dianggo dina granulasi pupuk organik. Jinis anyar granulator pupuk organik, ogé katelah mesin granulasi agitasi baseuh sareng mesin granulasi agitasi internal, mangrupikeun granulat pupuk organik énggal ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Linear Vibrating Screener

      Screener Geter Linear

      Bubuka Naon Mesin Screening Linear Vibrating? Screener Linear Vibrating (Linear Vibrating Screen) nganggo éksitasi motor geter salaku sumber geter pikeun ngajantenkeun bahanna oyag dina layar sareng maju dina garis lempeng. Bahan na lebet kana port tuang mesin skrining sacara merata tina ...