Garis Produksi Granulasi Cakram

Pedaran pondok 

Proses lini produksi granulasi disk anu lengkep sareng beragam mangrupikeun salah sahiji kautamaan utama Henan Zheng Heavy Industries. Éta tiasa nyayogikeun solusi lini produksi anu lengkep sareng dipercaya numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna.

Kami gaduh pangalaman dina perencanaan sareng jasa sababaraha lini produksi pupuk. Kami henteu ngan ukur fokus kana unggal tautan prosés dina prosés produksi, tapi ogé teras-terasan nangkep detil unggal prosés dina garis produksi sareng hasil ngahontal interlinking.

Detil Produk

Garis produksi granulator disk utamina dianggo ngahasilkeun pupuk organik. Pupuk organik tiasa didamel tina ingon-ingon sareng kandang unggas, limbah tatanén sareng limbah padet kota. Runtah organik ieu kedah diolah deui sateuacan dirobih janten pupuk organik komersil anu nilai komérsial pikeun dijual. Investasi pikeun ngarobah limbah kana kabeungharan leres-leres berharga.

Garis produksi pupuk organik granulated disc cocog pikeun:

  • Pembuatan pupuk organik dung sapi
  • Pabrik pupuk organik kandang babi
  • Pabrik hayam sareng bebek pupuk organik
  • Pupuk domba pabrik pupuk organik
  • Pabrik pupuk organik tina lumpur kota

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

1. kandang sato: kandang hayam, kandang babi, kandang domba, kandang sapi, kandang kuda, kandang kelenci, jsb.

2. limbah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5. sludge: sludge urban, sludge walungan, filter sludge, jsb.

Bagan aliran garis produksi

1

Kauntungannana

Garis produksi granulasi disk maju, épisién sareng praktis, struktur pakakasna kompak, otomatisasi tinggi, sareng operasi saderhana, anu merenah pikeun produksi masal pupuk organik.

1. Bahan tahan korosi sareng tahan kaén dipakena dina sadaya alat lini produksi. Henteu aya tilu émisi limbah, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Éta ngalir ajeg sareng gampang dijaga.

2. Kapasitas produksi tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan. Tata perenah sadaya garis produksi kompak, ilmiah sareng wajar, sareng téknologi na maju.

111

Prinsip Gawe

Peralatan lini produksi granulasi disk kalebet gudang bahan → blénder (sirring) → mesin granulasi disk (granulator) → mesin saringan roller (ngabédakeun produk anu teu baku tina produk bérés) → crusher ranté nangtung (ngabobol) → mesin bungkus otomatis (bungkus) → conveyor sabuk ( nyambungkeun kana sababaraha prosés).

Catetan: lini produksi ieu kanggo rujukan hungkul.

Aliran prosés garis produksi granulasi disk biasana tiasa dibagi kana:

1. prosés bahan bahan baku

Babandingan bahan baku anu ketat tiasa mastikeun efisiensi pupuk anu luhur. Bahan baku kalebet tai sato, buah buruk, mesék, sayuran atah, pupuk héjo, pupuk laut, pupuk tegalan, tilu limbah, mikroorganisme sareng bahan baku limbah organik anu sanés.

2. prosés campuran bahan baku

Sadaya bahan baku dicampur sareng diaduk rata dina campuran.

3. prosés rusak

Crusher ranté nangtung ngahancurkeun potongan-potongan bahan ageung kana potongan leutik anu tiasa nyumponan sarat granulasi. Teras conveyor sabuk ngirimkeun bahan kana mesin granulasi disk.

4. prosés granulasi

Sudut disk tina mesin granulasi disk ngadopsi struktur busur, sareng laju ngabentuk bola tiasa ngahontal langkung ti 93%. Saatos bahanna lebet kana pelat granulasi, ngalangkungan rotasi disk granulasi teras-teras sareng alat panyemprot, bahanna dihijikeun sareng merata pikeun ngahasilkeun partikel kalayan bentuk anu seragam sareng bentuk anu éndah.

5. prosés Screening

Bahan anu diseuseuh diangkut kana mesin ayakan roller kanggo disaring. Produk anu mumpuni tiasa lebet gudang réngsé ngalangkungan conveyor sabuk, sareng tiasa langsung dibungkus. Partikel anu henteu kualifikasi bakal balik deui ka regrainate.

6. prosés bungkusan

Pakét mangrupikeun prosés terakhir lini produksi pupuk organik. Produk réngsé dibungkus ku mesin bungkusan kuantitatif pinuh otomatis. Darajat otomatisasi sareng efisiensi tinggi henteu ngan ukur ngahontal beurat anu akurat, tapi ogé ngalengkepan prosés akhir. Pamaké tiasa ngendalikeun kagancangan feed sareng nyetél parameter laju numutkeun sarat anu saleresna.