No-drying Extrusion Sanyawa Pupuk Sanyawa Extrusion

Pedaran pondok 

Kami gaduh pangalaman lengkep dina garis produksi granulasi extrusion henteu garing. Kami henteu ngan ukur fokus kana unggal tautan prosés dina prosés produksi, tapi ogé teras-terasan ngartos rinci prosés unggal lini produksi sareng suksés ngahontal interlinking. Prosés produksi lengkep mangrupikeun kaunggulan utami kerjasama anjeun sareng YiZheng Heavy Machinary Co., Ltd Kami nyayogikeun solusi lini produksi khusus numutkeun kabutuhan pelanggan anu saleresna.

Detil Produk

No-drying Extrusion Sanyawa Pupuk Sanyawa Extrusion tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk konsentrasi tinggi, sedeng sareng rendah pikeun sagala rupa pepelakan. Garis produksi henteu kedah garing, kalayan investasi alit sareng konsumsi énergi rendah.

Roller tanpa drying extrusioning granulasi bisa dirancang kana partikel tina bentuk sareng ukuran anu béda sareng tiasa diasingkeun pikeun ngahasilkeun ukuran anu bénten-bénten.

Sacara umum, pupuk majemuk ngandung sahenteuna dua atanapi tilu nutrisi (nitrogén, fosfor, kalium). Éta ngagaduhan ciri eusi nutrisi tinggi sareng sababaraha efek samping. Pupuk majemuk ngagaduhan peran penting dina pembuahan saimbang. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi pembuahan, tapi ogé ngamajukeun hasil panén anu stabil sareng luhur.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk kalebet urea, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha liat sareng pangeusi sanés.

1) Pupuk nitrogén: amonium klorida, amonium sulfat, amonium thio, uréa, kalsium nitrat, jst.

2) Pupuk kalium: kalium sulfat, jukut sareng lebu, jst.

3) Pupuk fosfor: kalsium perphosfat, kalsium beurat perphosfat, kalsium magnesium sareng pupuk fosfat, bubuk bijih fosfat, jst.

Bagan aliran garis produksi

Kami nyayogikeun saperangkat garis produksi granulasi ekstrusi henteu garing anu henteu kedah garing. Peralatan lini produksi utamina kalebet mixer sareng disk feeder, mesin granulasi ekstrusi roller, mesin ayakan roller, conveyor belt, mesin bungkusan otomatis sareng alat bantu sanésna.

1

Kauntungannana

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan kalayan alat produksi sareng solusi anu paling cocog pikeun kabutuhan kapasitas produksi anu béda sapertos 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun.

1. granulasi tekanan mékanis dianggo tanpa pemanasan atanapi asor bahan baku.

2. Cocog sareng bahan baku anu sénsitip, sapertos amonium bikarbonat

3. Henteu kedah garing prosésna, kalayan kirang investasi sareng konsumsi énergi rendah.

4. Teu aya cai limbah, émisi gas buang, teu aya polusi lingkungan.

5. Sebaran ukuran partikelna seragam, sareng teu aya pamisahan sareng aglomerasi.

6. Tata perenah kompak, téknologi canggih, operasi stabil sareng pangropéa anu merenah.

7. Gampang dioperasikeun, gampang pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis, sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

8. Aya rupa-rupa aplikasi bahan baku tanpa syarat kinerja khusus.

111

Prinsip Gawe

Granulator ékstrusi anu henteu garing kalebet bahan otomatis, conveyor sabuk, mixer biaxial, feeder disc, mesin granulasi ekstrusi, saringan roller, gudang réngsé, mesin bungkusan otomatis, jst

1. Mesin Batching Dinamis

Mesin bahan otomatis tuang bahan baku numutkeun unggal babandingan rumus, anu sacara otomatis tiasa ngalengkepan prosés ngempelkeun sareng akurasi sareng efisiensi anu luhur, supados mastikeun kualitas pupuk. Saatos bahanna, bahan na diangkut kana adun sumbu ganda.

2. Campuran Pupuk Ganda Ganda

Campuran disk nganggo perédam roda jarum cycloid pikeun nyetir spindle, teras ngajalankeun panangan aduk pikeun muter sareng aduk. Kalayan flip teras-terasan sareng aduk agul-agul dina panangan pergaulan, bahan baku campuran lengkep. Bahan campuran dikaluarkeun tina outlet di handapeun. Disk na ngadopsi pelat polipropilén atanapi lapisan stainless steel, anu henteu gampang nempel sareng saderhana sareng praktis.

3. Roller extrusion granulator

Bahan baku campuran diangkut tina conveyor sabuk ka feeder disk, anu merata ngirimkeun bahan kana opat extruder roller handapeun feeder ngalangkungan hopper. Mesin memeres bahan kana potongan kana rohangan anu rusak handapeun roller ngalangkungan roller voltase tinggi anu muter, teras misahkeun partikel anu diperyogikeun nalika rod huntu serigala dobel muter. Rollerna didamel tina bahan paduan tahan-tahan, tahan tahan sareng dampak tahan anyar.

4. Layar Rotary Drum

Partikel granulasi anu diperparah diangkut ka saringan roller ngalangkungan conveyor sabuk, sareng partikel substandard ngalir kaluar tina outlet partikel ageung di sisina ngalangkungan liang layar, teras diangkut ka feeder disk kanggo granulasi sekundér, sareng partikel anu mumpuni dihasilkeun tina outlet tungtung handap sareng diangkut ka daérah bérés.

5. Bungkusan Kuantitatif Éléktronik

Ngaliwatan corong, partikel mumpuni ditimbang sacara kuantitatif, teras dibungkus ku mesin bungkus otomatis.