Kompor hawa panas

Pedaran pondok:

Minyak-gas Kompor hawa panas sok dianggo sareng mesin pengering dina lini produksi pupuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Kompor Panas-hawa?

The Kompor hawa panas ngagunakeun suluh pikeun ngaduruk langsung, ngabentuk blast panas ngalangkungan perawatan pemurnian tinggi, sareng langsung ngontak bahan pikeun manaskeun sareng garing atanapi baking. Éta parantos janten produk ngagentos sumber panas listrik sareng sumber panas kakuatan uap tradisional di seueur industri.

1

Naon Kompor Panas-hawa dipaké pikeun naon?

Konsumsi bahan bakar tina Kompor hawa panas nyaéta sakitar satengah tina ngagunakeun uap atanapi pamanas henteu langsung sanés. Ku alatan éta, hawa panas pemurnian tinggi langsung tiasa dianggo tanpa mangaruhan kualitas produk garing.

 Bahan bakar tiasa dibagi kana:

 1 Bahan bakar padet, sapertos batubara sareng coke.

 Fuel Bahan bakar cair, sapertos solar, minyak beurat, bahan bakar berbasis alkohol

 ③ Bahan bakar gas, sapertos gas batubara, gas alam, sareng gas cair.

 Hawa panas anu dihasilkeun ku kontak réaksi pembakaran bahan bakar sareng hawa luar sareng campuran kana suhu anu tangtu, teras langsung asup kana mesin pengeringan, janten campuran hawa panas anu kontak pinuh sareng butiran pupuk kanggo ngusir beueus. Pikeun ngamangpaatkeun panas réaksi durukan, sakumpulan alat pembakaran bahan bakar kedah digarap, sapertos: pembakar batubara, pembakar minyak, pembakar gas, jst.

Prinsip Gawe Kompor Panas-hawa

Dina prosés pangeringan sareng prosés granulasi baseuh, kompor hawa panas peryogi alat-alat anu aya hubunganana, anu nyayogikeun sumber panas anu diperyogikeun pikeun sistem anu garing. Rangkaian kompor gas / minyak panas ngagaduhan fitur suhu tinggi, tekanan rendah, kontrol suhu anu akurat sareng pemanfaatan énergi panas anu luhur. Pra-manaskeun hawa disetél dina buntut kompor hawa panas ageung pikeun ningkatkeun efisiensi Kompor hawa panas. Permukaan pemanasan konvektif ngadopsi tingkat anu wajar dina dasar itungan anu ketat pikeun mastikeun perpindahan panas awak tungku sareng épisiensi termal tinggiKompor hawa panas.

Fitur tina Kompor Panas-hawa

Tés tina Kompor hawa panas ku pabrik pupuk majemuk ngabuktikeun yén daérah pemanasan cekap ageung sareng volume ledakan panas cekap, anu ngirangan pisan bédana suhu antara sirah sareng buntut buntut Rotary mesin garing silinder tunggal, Sangkan kandungan uap tina pupuk majemuk tiasa gampang dikontrol dina kisaran anu parantos ditangtoskeun. Kanyataanna ngabuktikeun yén panggunaanKompor hawa panas henteu ngan ukur tiasa ngendalikeun lembab tina butiran saatos garing, tapi ogé ngarengsekeun masalah ageung aglomerasi pupuk, sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan panggunaan agén anti caking kanggo ngirangan biaya produksi.

Témbok Kompor Panas-hawa

Pilihan Modél Kompor Panas-hawa

Modél

YZRFL-120

YZRFL-180

YZRFL-240

YZRFL-300

Dipeunteun suplai panas

1.4

2.1

2.8

3.5

Kekecapan Termal (%)

73

73

73

73

Konsumsi Batubara (kg / jam)

254

381

508

635

Konsumsi Daya (kw / h)

48

52

60

70

Volume suplai hawa (m3 / h)

48797

48797

65000

68000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • New Type Organic Fertilizer Granulator

      Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

      Bubuka Naon Tipe Organik Pupuk Granulator Anyar? Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar énggal seueur dianggo dina granulasi pupuk organik. Jinis anyar granulator pupuk organik, ogé katelah mesin granulasi agitasi baseuh sareng mesin granulasi agitasi internal, mangrupikeun granulat pupuk organik énggal ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Rotary Fertilizer Coating Machine

      Mesin Palapis Pupuk Rotary

      Bubuka Naon Mesin Pelapis Rotary Granular? Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating Machine khusus dirancang dina struktur internal numutkeun syarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis tiasa épéktip ...

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Fertilizer Urea Crusher Machine

      Pupuk Urea Crusher Mesin

      Perkenalan Naon Mesin Pupuk Urea Crusher? 1. Pupuk Urea Crusher Machine utamina ngagunakeun grinding sareng motong tina celah antara roller sareng plat cekung. 2. Ukuran clearance tangtoskeun tingkat naksir bahan, sareng kecepatan kendang sareng diameter na tiasa disaluyukeun. 3. Nalika uréa asup kana awak, h ...

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...