Palayanan

Komitmen jasa:
Jasa Pra-penjualan: nyayogikeun desain proyék, desain prosés, perencanaan peralatan anu cocog, numutkeun kabutuhan khusus anjeun, desain sareng ngadamel produk, ngalatih operator téknis pikeun anjeun.
Jasa anu dijual: ngiringan anjeun ngalengkepan panarimaan alat-alatna, ngabantosan nyusun rencana konstruksi sareng prosés anu lengkep.
Layanan saatos-penjualan: tiasa nyayogikeun pitunjuk dina situs kanggo instalasi alat, debugging di tempat sareng palatihan operator.

Tanggung jawab sosial:
Pangwangunan anu ramah lingkungan sareng berkelanjutan
YiZheng Heavy Machines Co., Ltd. mangrupikeun ahli dina alat produksi pupuk organik sareng alat produksi pupuk majemuk. Dimana waé ayana, perusahaan ngajadikeun "ngahargaan nilai sosial tradisional sareng tradisi" aturan kahijina.
Nalika ngalaksanakeun bisnis global sareng ngudag pertumbuhan kauntungan, Yizheng teras-terasan nempatkeun panyalindungan lingkungan sareng damel babarengan pikeun pangembangan berkelanjutan ékonomi global.
Urang bakal nyandak amal dugi ka tungtungna
Kalayan raos tanggung jawab sosial anu kuat, Yizheng nyandak filantropi salaku tujuan sanés perusahaan. Perbuatan nyumbangkeun sakola sareng ngabantosan jalma miskin sadayana nyarioskeun carita Yizheng.
Ti saprak 2010, Yizheng parantos nyumbangkeun sakola ka langkung ti 20 murangkalih di dua kampung lokal di Afrika, salian ti masihan artos unggal taun pikeun nyayogikeun kulawargana.

Pangwangunan:
Di pikahareupeun, perusahaan urang gaduh tekad sareng kayakinan, sareng konsep ilmiah, nyanghareupan nettle, narékahan pikeun kaunggulan, kami kalayan layanan anu bijaksana, téknologi anu hadé sareng produk kualitas pikeun milarian kerjasama win-win.
Kami nampi wilujeng sumping ka sadayana pikeun nganjang ka dieu pikeun milari kasempetan kerjasama anu langkung seueur.

service