Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

Pedaran pondok:

The Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun utamina ngubaran limbah kalayan kandungan cai langkung ti 90%, éta mangrupikeun alat-alat kualitas luhur énggal anu utamina dianggo pikeun nyaring kandang sapertos babi, sapi, hayam, domba sareng sagala jinis ingon-ingon ageung sareng sedeng. Éta ogé tiasa dianggo dina dehidrasi sajumlah ageung eusi cai, sapertos résidu curd buncis, sareng kandungan cai ageung tina palung anggur. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Pamisah Sieving Padet-cair Pamisah?

Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun panggunaan pepelakan saatos fermentasi, sareng pupuk organik padet tiasa dianggo dina daérah kurangna pupuk anu tiasa ningkatkeun struktur taneuh. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tiasa didamel pupuk majemuk organik. Pompa cair pendukung dianggo pikeun ngirim cai kandang aslina ka separator, sareng bahan padet (kandang garing) diasingkeun sareng dipisahkeun ngalangkungan sumbu spiral anu ditempatkeun dina layar, sareng cairanana ngalir kaluar tina outlet ngaliwatan ayakan.

Struktur Séparasi Saringan Tipe Padet-cair Misahkeun

The Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun utamina didamel tina ayakan, spiral winch sareng spiral agul, anu didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel sareng paduan saatos prosés khusus. Cai mibanda résistansi korosi anu saé sareng tahan tahan. Éta gaduh 2-3 kali angkat jasa dibandingkeun sareng produk anu sami.

Fitur tina Scliring Sieving Solid-liquid Separator

Fungsi setting tina ayakan solid-cair separator condong lengkep sareng sasar. Desain mesin sadayana ngagabungkeun sistem pompa kandang, sistem geter, sistem ekstrusi sareng sistem siram otomatis, anu ningkatkeun kapasitas pangobatan sareng pangaruh pangobatan.

1. Mangrupikeun generasi anyar pakakas perlindungan lingkungan pembuangan limbah.

2. Épéktip ngubaran limbah kandang tina ingon-ingon sareng peternakan unggas pikeun pamisahan cairan padet.

Kaunggulan tina Scliring Sieving Solid-liquid Separator

1. Éta ngagaduhan fungsi nyortir sareng nyaring potongan ageung heula, sareng ngagabungkeun sababaraha fungsi sapertos transmisi, mencét, déhidrasi sareng ngaleungitkeun keusik pikeun méréskeun masalah pakakas palapis sampah sareng operasi kedap udara
2. Tingkat pamisah kumalayang, bahan anu ditunda sareng sédimén dina limbah langkung ti 95%, sareng eusi padet tina limbah langkung ti 35%.
3. Éta ngagaduhan fungsi kontrol tingkat cair otomatis, anu ngahémat langkung ti 50% konsumsi kakuatan tibatan alat-alat anu sami, biaya operasi anu handap.
4. Bagian alat dina kontak sareng médiés pamrosésan didamel tina stainless steel kualitas luhur sareng dipasihan ku acar.

Tampilan Sieving Solid-cair Pisahkeun Pidéo Video

Pamilihan Model Séparasi Pamisah-cair Pamisah

Parameter dasarna sapertos kieu:

Modél

Kapasitas (m³ / h)

Bahan

Kakuatan (kw)

Laju Slagging-off

20

20

SUS 304

3

> 90%

40

40

SUS 304

3

> 90%

60

60

SUS 304

4

> 90%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...