Mesin Pakét Otomatis

Pedaran pondok:

Kalayan "gancang, akurat, stabil" na, éta mesin bungkusan otomatis ngagaduhan kisaran kuantitatif sareng presisi tinggi, cocog sareng alat angkat sareng mesin jahit kanggo ngalengkepan prosés pamungkas dina jalur produksi pupuk organik komérsial sareng pupuk majemuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pakét Otomatis?

Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng akurasi kuantitatif anu cukup luhur anu sahandapeun 0,2%.

Kalayan "gancang, akurat sareng stabil" - éta parantos janten pilihan kahiji pikeun bungkus dina industri produksi pupuk.

1. bungkusan lumaku: cocog pikeun kantong nyulam, kantong kertas karung, kantong lawon sareng kantong plastik, jsb.

2. Bahan: 304 stainless steel dianggo dina bagian kontak tina bahan, anu ngagaduhan résistansi korosi tinggi.

Struktur Mesin Pakét Otomatis

Amesin bungkus utomatik mangrupikeun generasi énggal mesin bungkusan calakan anu dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta utamina diwangun ku alat timbang otomatis, ngalantarankeun alat, ngaput sareng alat bungkus, kontrol komputer sareng opat bagian sanésna. Modél utiliti ngagaduhan kaunggulan tina struktur anu wajar, penampilan anu saé, operasi anu stabil, hemat énergi sareng beurat anu beurat. Mesin bungkusan otomatis dipikanyaho ogé salaku skala kemasan kuantitatif komputer, mesin utama nyoko gancang, sedeng sareng lambat tuang tilu-gancang sareng nyampur khusus nyampur struktur. Éta nganggo téknologi konversi frékuénsi digital canggih, téknologi ngolah sampling sareng téknologi anti gangguan pikeun ngawujudkeun kompénsasi kasalahan otomatis sareng koréksi.

Aplikasi tina Mesin Bungkusan Otomatis

1. Kategori tuangeun: siki, jagong, gandum, kedele, sangu, soba, wijen, jst.

2. Kategori pupuk: partikel eupan, pupuk organik, pupuk, amonium fosfat, partikel ageung uréa, poros amonium nitrat, pupuk BB, pupuk fosfat, pupuk potas sareng pupuk campuran sanésna.

3. Kategori kimia: pikeun PVC, PE, PP, ABS, poliétilén, polipropilén sareng bahan butiran sanés.

4. Kategori kadaharan: bodas, gula, uyah, tipung sareng kategori kadaharan anu sanés.

Kaunggulan Mesin Pembungkus Otomatis

(1) Laju bungkusan gancang.

(2) Presisi kuantitatif sahandapeun 0,2%.

(3) Struktur terpadu, pangropéa gampang.

(4) Kalayan mesin jahit conveyor kalayan kisaran kuantitatif anu lega sareng akurasi tinggi.

(5) Ngadopsi sensor impor sareng impor aktuator pneumatik, anu tiasa dianggo andal sareng gampang dijaga.

Fitur tina Loading & Mesin Dahar

1. Éta ngagaduhan kapasitas angkutan anu ageung sareng jarak transportasi anu panjang.
2. Operasi anu stabil sareng éfisién pisan.
3. Seragam sareng teras-terasan nyéépkeun
4. Ukuran hopper sareng modél motor tiasa disaluyukeun numutkeun kapasitasna.

Mesin Pakét Otomatis Pidéo Video

Pamilihan Modél Mesin Pakét Otomatis

Modél YZBZJ-25F YZBZJ-50F
Bobot beuratna (kg) 5-25 25-50
Akurasi (%) ± 0,2-0,5 ± 0,2-0,5
Laju (kantong / jam) 500-800 300-600
Kakuatan (v / kw) 380 / 0.37 380 / 0.37
Beuratna (kg) 200 200
Ukuran Sakabéh (mm) 850 × 630 × 1840 850 × 630 × 1840

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...