Baris produksi pupuk organik leutik.

Pedaran pondok 

Baris produksi pupuk organik leutik kami nyayogikeun hidayah pikeun téknologi produksi pupuk organik, téknologi sareng pamasangan.

Pikeun investor pupuk atanapi patani, upami anjeun gaduh sakedik inpormasi ngeunaan produksi pupuk organik sareng teu aya sumber nasabah, anjeun tiasa mimitian ti jalur produksi pupuk organik leutik.

Detil Produk

Dina taun-taun ayeuna, nagara parantos nyusun sareng ngaluarkeun serangkaian kawijakan preferensial pikeun ngadukung pamekaran industri pupuk organik. Beuki gedé paménta dahareun organik, beuki loba paménta. Ningkatkeun aplikasi pupuk organik henteu ngan ukur hakékat tiasa ngirangan panggunaan pupuk kimia, tapi ogé ningkatkeun kualitas pepelakan sareng daya saing pasar, sareng penting pisan pikeun pencegahan sareng kontrol polusi sumber non-titik tatanén sareng promosi pasokan tatanén reformasi struktural sisi. Dina waktos ayeuna, perusahaan akuakultur parantos janten tren ngadamel pupuk organik tina ékskreta, henteu ngan meryogikeun kabijakan perlindungan lingkungan, tapi ogé milarian poin kauntungan anyar pikeun pamekaran berkelanjutan di payun.

Kapasitas produksi garis produksi pupuk organik leutik beda-beda ti 500 kilogram dugi ka 1 ton per jam.

Bahan baku anu sayogi pikeun produksi pupuk organik

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2, limbah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5, sludge: sludge urban, sludge walungan, filter sludge, jsb.

Bagan aliran garis produksi

111

Kauntungannana

Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun sistem lini produksi pupuk organik lengkep, tapi ogé nyayogikeun hiji alat dina prosés numutkeun kabutuhan anu saleresna.

1. Garis produksi pupuk organik ngadopsi téknologi produksi canggih, anu tiasa ngalengkepan produksi pupuk organik dina hiji waktos.

2. Ngadopsi granulator khusus anyar anu dipaténkeun pikeun pupuk organik, kalayan tingkat granulasi tinggi sareng kakuatan partikel tinggi.

3. Bahan baku anu dihasilkeun pupuk organik tiasa janten limbah tatanén, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng limbah doméstik perkotaan, sareng bahan baku anu lega adaptasi.

4. kinerja stabil, résistansi korosi, tahan maké, konsumsi énergi low, umur panjang jasa, pangropéa merenah tur operasi, jsb.

5. Efisiensi tinggi, manpaat ékonomi anu saé, bahan sakedik sareng régulator.

6. Konfigurasi lini produksi sareng kaluaran tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.

111

Prinsip Gawe

1. Campuran sumbu ganda

Campuran sumbu dobel ngagunakeun bahan bubuk sapertos abu garing sareng diaduk ku cai pikeun merata asupan bahan bubuk abu garing, janten bahan anu di lembab henteu naék lebu garing sareng henteu ngaleyepan titik-titik cai, janten mempermudah transportasi ngamuat lebu baseuh atanapi ngalih ka alat-alat pangiriman anu sanés.

Modél

Modél bantalan

Kakuatan

Ukuran bentukna

YZJBSZ-80

UCP215

11KW

4000 × 1300 × 800

2. granulator pupuk organik énggal

Granulator pupuk organik anyar anu dipaké pikeun granulasi tai hayam, kandang babi, tai sapi, karbon hideung, liat, kaolin jeung partikel séjén. Kandungan organik partikel pupuk tiasa ngahontal 100%. Ukuran partikel sareng keseragaman tiasa disaluyukeun numutkeun kagancangan relay.

Modél

Kapasitas (t / h)

Babandingan granulasi

Daya motor (kW)

Ukuran LW - luhur (mm)

FY-JCZL-60

2-3

+ 85%

37

3550 × 1430 × 980

3. Mesin roller

Mesin pengering dipaké pikeun ngagaringkeun partikel pupuk anu dicetak. Pelat angkat internal teras-terasan angkat sareng ngalungkeun partikel cetakan, sahingga bahan na tiasa kontak pinuh sareng hawa panas pikeun ngahontal tujuan pangeringan seragam.

Modél

Diaméterna (mm)

Panjang (mm)

Saatos dipasang

Ukuran bentuk (mm)

Kecepatan giliran (r / mnt)

Motor listrik

Modél

Kakuatan (kw)

YZHG-0880

800

8000

9000 × 1700 × 2400

6

Y132S-4

5.5

4. Roller cooler

Roller cooler mangrupikeun mesin ageung anu mendingan sareng manaskeun partikel pupuk anu dicetak saatos garing. Nalika ngirangan suhu partikel pupuk anu dicetak, kandungan cai ogé dikirangan. Mangrupikeun mesin ageung pikeun ningkatkeun kakuatan partikel pupuk anu dicetak.

Modél

Diaméterna (mm)

Panjang (mm)

Saatos dipasang

Ukuran bentuk (mm)

Kecepatan giliran (r / mnt)

Motor listrik

Modél

Kakuatan

(Kw)

YZLQ-0880

800

8000

9000 × 1700 × 2400

6

Y132S-4

5.5

5. coét strip seragam

Crusher ranté nangtung ngadopsi ranté karbida-tahan amadium kakuatan gancang sareng kecepatan sinkron dina prosés grinding, anu cocog pikeun grinding bahan baku produksi pupuk sareng refuels.

Modél

Ukuran partikel maksimum feed (mm)

Saatos naksir ukuran partikel bahan (mm)

Daya motor (kw)

Kapasitas produktif (t / h)

YZFSLS-500

≤60

<0.7

11

1-3

6. Ayakan roller

Modél

Kapasitas (t / h)

Kakuatan (kW)

Kecondongan (°)

Ukuran LW - luhur (mm)

FY-GTSF-1.2X4

2-5

5.5

2-2.5

5000 × 1600 × 3000

Ayakan mesin ayakan roller digunakeun pikeun misahkeun partikel pupuk standar sareng partikel pupuk substandard.

7. Mesin bungkus otomatis

Anggo mesin bungkus pupuk otomatis pikeun mungkus partikel pupuk organik sakitar 2 dugi 50 kilogram per kantong.

Modél

Kakuatan (kW))

Tegangan (V)

Konsumsi sumber udara (m3 / h)

Tekanan sumber udara (MPa)

Bungkusan (kg)

Bungkus léngkah / méter

Akurasi bungkusan

Ukuran sakabéh

LWH (mm)

DGS-50F

1.5

380

1

0.4-0.6

5-50

3-8

± 0,2-0,5%

820 × 1400 × 2300