Loading & Mesin Dahar

Pedaran pondok:

The Loading & Mesin Dahar digunakeun salaku bahan baku corong nalika ngolah bahan sareng éta cocog pikeun bahan beban treuk forklift. Pelepasan seragam sareng kontinyu henteu ngan ukur ngahémat biaya tenaga kerja, tapi ogé ningkatkeun éfisiénsi damel.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Masih & Dahar?

Pamakéan tina Loading & Mesin Dahar salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Parabot ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan massal langkung ti 1cm. Éta ngagaduhan adaptabilitas anu kuat sareng kapasitas ngirimkeun anu tiasa disetel sareng seragam kontinyu ngalantarankeun sababaraha bahan. Alat-alatna dilengkepan jaring anti smashing, alat anti blokir geter, alat pangaturan laju konversi frekuensi, tiasa ngahontal debit seragam sareng kontrol anu akurat tina volume debit.

Naon anu dianggo pikeun Mesin Loading & Dahar?

Salaku hiji prosés, éta Loading & Mesin Dahar dipaké pikeun ngamuat bahan tina forklift. Ieu seueur dianggo pikeun nyayogikeun bubuk, granul atanapi bahan blok alit, biasana éta tiasa dianggo sareng mesin anu sanés. Éta tiasa ngahontal debit anu seragam sareng kontinyu pikeun ngahémat tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi damel dina lini produksi pupuk.

Karakteristik Kinerja

1. Plat slot ngadopsi pelat busur ganda pikeun sacara efektif nyegah kabocoran. 

2. Ranté traksi ngadopsi struktur dimana bantalan beban sareng daya tarik dipisahkeun, anu ningkatkeun kamampuan pakan piring pikeun nahan beban dampak. 

3. Alat tegangan buntut disayogikeun sareng cinyusu cakram, anu tiasa ngirangan beban pangaruh tina ranté lalaunan sareng ningkatkeun kahirupan jasa tina ranté éta. 

4. The plate plate feeder diwangun ku lima bagian: alat drive sirah, alat kabayang buntut, alat tegangan, plat ranté sareng bingkai. 

5. Buntutna ngagaduhan nyerep kejutan pikeun nyerep kejutan, sareng tengahna ngagaduhan dukungan roller absorber kejutan khusus kanggo ningkatkeun blok ageung. Bahanna kapangaruhan ku pangaruh rol sareng pelat alur dina dua sisi pikeun ningkatkeun kahirupan bagian anu ngalir.

Prinsip Gawe

Loading & Mesin Dahar diwangun ku sistem timbangan, mékanisme ngirimkeun piring rantai, silo sareng pigura; numana piring ranté, ranté, pin, roller sareng anu sapertos mékanisme pangiriman anu ngagem bagian sareng kakuatan sareng frekuensi anu béda. Pakéan sareng cimata deformasi anu pangpayunna meryogikeun pangropéa anu biasa sareng ngagentos; feeder pelat ranté gaduh kaku anu luhur sareng tiasa adaptasi sareng bahan anu ageung ku granularitas anu tangtu. Volume corong ageung, anu sacara épéktip tiasa tiasa nyingkat waktos tuang forklift, tapi dina waktos anu sami laju transmisi pelat ranté lambat, ngagaduhan kamampuan anu hébat.

Fitur tina Loading & Mesin Dahar

1. Éta ngagaduhan kapasitas angkutan anu ageung sareng jarak transportasi anu panjang.
2. Operasi anu stabil sareng éfisién pisan.
3. Seragam sareng teras-terasan nyéépkeun
4. Ukuran hopper sareng modél motor tiasa disaluyukeun numutkeun kapasitasna.

Pidéo Mesin Tuang & Dahar

Pilihan Modél Loading & Dahar Mesin

Modél

Kakuatan

Kapasitas (t / h)

Diménsi (mm)

YZCW-2030

Daya campuran: 2.2kw

Daya geter: (0.37kw

Kaluaran kaluaran: konvérsi frékuénsi 4kw

3-10t / jam

4250 * 2200 * 2730

YZCW-2040

Daya campuran: 2.2kw

Kakuatan geter: 0.37kw

Kaluaran kaluaran: konvérsi frékuénsi 4kw

10-20t / jam

4250 * 2200 * 2730

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...