Plat ranté Ngabuburit

Pedaran pondok:

The Mesin Ranté Pelat Kompos Turner ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, campuran seragam, péngkolan tuntas sareng jarak gerak anu jauh, sareng sajabana. Éta tiasa dicocogkeun sareng alat slot-shift pikeun ngawujudkeun péngkolan multi-slot.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Réngkol Piring Komposting Turner?

The Mesin Ranté Pelat Kompos Turner ngagaduhan rarancang anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, perédap gear raray anu saé pikeun transmisi, noise sareng efisiensi anu luhur. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat sareng nurunkeun, sareng jero omzet tiasa ngahontal 1,8-3 méter. Jangkungna ngangkat vertikal bahan tiasa ngahontal 2 méter, cicing dina hawa pikeun waktos anu lami, tanpa aerasi, bentuk dumper anu sanés tiasa ngalakukeun tilu bak fermentasi, nganggoMesin Ranté Pelat Kompos Turner, hiji cekap.

Naon anu Mesin Réngkén Piring Komposting Turner dianggo pikeun?

1. Ngagunakeun ranté drive, gulung dukungan struktur palét, tahan flip pikeun ngahémat énergi, cocog pikeun operasi alur anu jero.

2. Flip-up palét dilengkepan tegangan fléksibel sareng sistem damping elastis pikeun nangtayungan sistem drive sareng bagian damel sareng operasi éfisién.

3. Flip-lémparan palét dilengkepan agul huntu melengkung-tahan dilepas, kabisa naksir, pangaruh oksigén réaktor.

4. Bahanna cicing dina palet pikeun waktos anu lami, kasebar tinggi, sareng kontak hawa sareng présipitasi anu lengkep sareng gampang.

5. Kapindahan horizontal sareng vertikal tiasa dihontal dimana waé dina operasi flip slot, mobilitas fleksibel.

6. Bagian ngangkat nganggo sistem kontrol hidrolik, padamelan anu fleksibel, aman sareng éfisién.

7. Jarak jauh kadali jarak jauh tina pesawat maju, pergeseran horisontal, flip sareng gancang deui sareng operasi sanésna pikeun ningkatkeun lingkungan operasi.

8. Bahan pilihan slot feeder, paranti ngaleupaskeun otomatis, kamar fermentasi surya sareng sistem aerasi ventilasi.

9. Ngagabungkeun fungsi péngkolan bahan, ngatur porositas, nyayogikeun oksigén, sareng transposisi bahan.

10. Sistem kontrol otomatis ku saklar kaamanan sareng kadali jarak jauh.

11. Dilengkepan alat slot-shift tiasa ngawujudkeun mesin slotting operasi multi-slot, ngahémat investasi.

Prinsip Gawe Plate Composting Turner Mesin

Sistem ngajalankeun tina Mesin Ranté Pelat Kompos Turner ngadopsi régulasi kagancangan frékuénsi variabel, anu ngagaduhan adaptasi anu saé pikeun bahan anu béda, ngajalankeun anu stabil, épisiensi péngkolan luhur sareng operasi alur anu jero. Éta tiasa nyingkat periode fermentasi sareng ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk. Ngagunakeun sistem leumpang laju frékuénsi variabel, tiasa ogé adaptasi sareng parobihan padamelan.

Tampilan Ranté Piring Kompos Turner Mesin Pidéo

Pamilihan Ranté Pelat Composting Turner Mesin Modél

Henteu

Ngaran Parameter

Unit

Modél

YZFJLB-30

YZFJLB-40

YZFJLB-50

1

Kakuatan

kw

19

20.5

30

2

Lebar piring ranté

mm

3000

4000

5000

3

Laju digawé

m / h

Disaluyukeun

Disaluyukeun

Disaluyukeun

4

Kacepetan Henteu-beban

m / h

Disaluyukeun

Disaluyukeun

Disaluyukeun

5

Lebar tina bak fermentasi

mm

3380

4380

5380

6

Jangkungna tina bak fermentasi

mm

1500

1500

2000

7

Jangkungna bahan

mm

1300

1300

1800

8

Kamampuh ngarobah maksimum

m³ / h

 

 

 

9

Kapindahan bahan unggal péngkolan

m

4

4

4.5

10

Jangkungna ngangkat maksimum

m

2.5

2.5

3.4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...