Ihtisar Mesin Runtah Organisasi Crawler Titik Ihtisar Turner

Pedaran pondok:

Crawler Turner Organik Runtah Kompos Turner nyaéta mesin profesional pikeun kompos kandang sareng fermentasi bahan organik sanés. Éta ngadopsi sistem operasi hidrolik anu maju, narik operasi setir kakuatan rod sareng mékanisme jalan-jinis crawler.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Ihtisar Mesin Runtah Organisasi Crawler Titik Ihtisar Turner

Mesin Crawler Tipe Komposén Sampah Organisasi Turner kagolong kana modél fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ditumbuk dina interval anu biasa ku mesin puter, sareng dékomposisi zat organik bakal aya dina kaayaan aerobik. Éta ogé ngagaduhan fungsi anu rusak, anu ngahémat pisan waktos sareng tanaga tanaga gawé, ngajantenkeun épisiénsi produksi sareng kualitas produk pepelakan pupuk organik ningkat sacara signifikan, sareng biayana ngirangan pisan. 

Naon anu digunakeun pikeun Mesin Turner Komposisi Sampah Organik Crawler?

Mesin Crawler Tipe Komposén Sampah Organisasi Turner mangrupikeun perlengkapan anu penting pisan dina produksi pupuk organik. Éta ngadopsi desain transmisi anu dilacak, anu tiasa dioperasikeun ku hiji jalma. Operasi tiasa réngsé henteu ngan ukur di daérah terbuka, tapi ogé di bengkel atanapi rumah kaca. Nalika étaMesin Crawler Tipe Komposén Sampah Organisasi Turner dianggo, sludge, kandang sato caket sareng bahan sanésna tiasa diaduk kalayan jamur sareng bubuk jarami, nyiptakeun lingkungan aérobik anu langkung saé pikeun fermentasi bahan. Éta henteu ngan ukur ferment langkung gancang tibatan jinis alur anu jero, tapi ogé sacara efektif nyegah produksi gas anu ngabahayakeun sareng bau sapertos hidrogén sulfida, gas amina sareng indol nalika fermentasi, anu saluyu sareng sarat panyalindungan lingkungan.

Kauntungannana Crawler Tipe Composting Turner Mesin

Salah sahiji terobosan téknis tina Mesin Crawler Tipe Komposén Sampah Organisasi Turner nyaéta ngahijikeun fungsi naksir bahan dina tahapan fermentasi engké. Kalayan gerak teras-terasan bahan, poros péso sacara efektif tiasa naksir lump anu dibentuk dina prosés fermentasi bahan baku. Henteu aya penghancur tambihan anu diperyogikeun dina produksi, anu ningkatkeun pisan efisiensi damel sareng ngirangan biaya.

(1) Kakuatan nyaéta mesin solar nangtung 38-55KW nangtung, anu gaduh kakuatan anu cekap, épisiensi tinggi sareng konsumsi bahan bakar rendah.

(2) Produk ieu parantos dibalikkeun sareng dipisahkeun ku cara ngamimitian anu lemes. (Produk doméstik anu sanés tina jenis anu sami nganggo beusi pikeun kopling keras beusi, anu ngagaduhan ruksakna serius kana ranté, bantalan sareng aci).

(3) Sadaya operasi fleksibel sareng saderhana. Saluyukeun jarak antara aci péso sareng taneuh ku sistem hidrolik.

(4) Dipasang plat push hidrolik payun, janten teu kedah sacara manual nyandak sakabeh tumpukan.

(5) AC opsional.

(6) Mesin kompos kalayan langkung ti 120 horsepower disaluyukeun numutkeun sarat pangguna.

Témpél Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Video Display

Pilihan Model Crawler Type Composting Turner Machine

    Modél

YZFJLD-2400

YZFJLD-2500

YZFJLD-2600

YZFJLD-3000

Ngaktipkeun Lebar

2,4M

2,5M

2,6M

3M

Tihang Jangkungna

0.8M -1.1M

0.8M -1.2M

1M -1.3M

1M -1.3M

Ngarobih Jangkungna

0,8-1m

0,8-1m

0,8-1m

0,8-1m

Kakuatan

R4102-48 / 60KW

R4102-60 / 72KW

4105-72 / 85kw

6105-110 / 115kw

Kuda Kuda

54-80 kakuatan kuda

80-95 kakuatan kuda

95-115 kakuatan kuda

149-156 kakuatan kuda

Laju maksimal

2400 r / mnt

2400 r / mnt

2400 r / mnt

2400 r / mnt

Dipeunteun laju kakuatan

2400 giliran / skor

2400 giliran / skor

2400 giliran / skor

2400 giliran / skor

Laju Nyupiran

10-50 m / mnt

10-50 m / mnt

10-50 m / mnt

10-50 m / mnt

Laju Gawé

6-10m / mnt

6-10m / mnt

6-10m / mnt

6-10m / mnt

Péso Vane Diaméterna

/

/

500mm

500mm

Kapasitas

600 ~ 800 alun-alun / H

800 ~ 1000 alun-alun / H

1000 ~ 1200 alun-alun / H

1000 ~ 1500 alun-alun / H

Ukuran Sakabéh

3.8X2.7X2.85 méter

3.9X2.65X2.9 méter

4.0X2.7X3.0 méter

4.4X2.7X3.0 méter

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...