Tangki Fermentasi Horisontal

Pedaran pondok:

Desain anyar Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi digunakeun pikeun fermentasi aérobik suhu luhur ku ngagunakeun téknologi baktéri biologis, kalayan konsumsi énergi anu murah sareng biaya operasional anu handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Tangki Fermentasi Horisontal?

Suhu luhur Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu luhur kandang ternak sareng unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu henteu bahaya, stabil, dikurangan sareng sumber daya.

Kumaha damel Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi?

Mimiti, nempatkeun bahan pikeun difermentasi kana Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi ti port feed ngaliwatan conveyor sabuk. Nalika nempatkeun bahanna, mimitian motor utama, sareng peredam speed motor nyetir gawang utama pikeun ngamimitian nyampur. Dina waktos anu sasarengan, agul-agul spiral dina aci aduk ngahurungkeun bahan sasatoan, janten bahan na kontak sareng hawa, sahingga bahan anu bakal difermentasi mimiti ngalaman fermentasi aérobik.
Kadua, sistem pemanasan batang pemanasan listrik di handapeun dikawasa ku kotak listrik pikeun ngamimitian manaskeun minyak mindahkeun panas dina panganteur awak fermentasi. Nalika manaskeun, suhu awak férméntér dikawasa ku sénsor suhu pikeun ngendalikeun suhu férméntor di stasiun férméntasi. Kaayaan anu diperyogikeun. Saatos fermentasi bahan réngsé, bahan na dikaluarkeun tina bak pikeun léngkah salajengna.

Struktur tina Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi tiasa dibagi kana:

1. Sistem dahar

2. Sistem fermentasi tank

3. Sistem campuran kakuatan

4. Sistem ngecas

5. Sistem pemanasan sareng pelestarian panas

6. Bagian pangropéa

7. Sistem kontrol listrik pinuh otomatis

Kaunggulan Tangki Campuran Runtah & Kutu

(1) Alat-alat na ukuranana leutik, tiasa dipasang di luar ruangan, sareng henteu meryogikeun gedong pabrik. Éta pabrik pamrosésan sélulér, anu ngajawab masalah biaya tinggi tina ngawangun pepelakan, transportasi jarak jauh sareng pamrosésan terpusat;

(2) Disegel pangubaran, déodorisasi 99%, tanpa polusi;

(3) Isolasi termal anu saé, henteu diwatesan ku usum tiis, tiasa difermentasi sacara normal di lingkungan di handapeun dikurangan 20 derajat Celsius;

(4) Bahan mékanis anu saé, ngarengsekeun masalah asam korosi sareng korosi alkali, umur panjang;

(5) Operasi sareng manajemén saderhana, bahan baku input sapertos kandang sato, sacara otomatis ngahasilkeun pupuk organik, gampang diajar sareng ngaoperasikeun;

(6) Siklus fermentasi sakitar 24-48 jam, sareng kapasitas ngolahna tiasa ningkat numutkeun kabutuhan.

(7) Konsumsi énergi anu handap, ngirangan pisan biaya ngahasilkeun listrik;

(8) Spésiés aérobik tiasa hirup sareng baranahan dina -25 ℃ -80 ℃. Bakteri anu nguntungkeun anu kabentuk tiasa maéhan baktéri anu ngabahayakeun dina bahan baku. Fitur ieu ngajantenkeun pupuk organik anu sanés tiasa dibandingkeun sareng sajabina.

Tampilan Video Campuran Runtah & Kutu Fermentasi Campuran

Pamilihan Modél Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi

Modél spésifikasi

YZFJWS-10T

YZFJWS-20T

YZFJWS-30T

Ukuran alat (L * W * H)

3,5m * 2.4m * 2.9m

5.5m * 2.6m * 3.3m

6m * 2.9m * 3.5m

Kapasitas

> 10m³ (kapasitas cai)

> 20m³ (kapasitas cai)

> 30m³ (kapasitas cai)

Kakuatan

5,5kw

11kw

15kw

Sistem manaskeun

Pemanasan listrik

Sistem Aerasi

Alat-alat aerasi kompresor hawa

Sistem Kontrol

Hiji set sistem kontrol otomatis

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...