Conveyor Beubeur Mobile Portabel

Pedaran pondok:

The Portabel Mobile Belt Conveyor enteng sareng portabel, mobilitas tiasa dianggo dina beban ageung, bungkusan angkutan sareng acara-acara sanésna, cocog sareng acara anu dirobih, sareng gampang dirawat. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu nganggo Portable Mobile Belt Conveyor dianggo?

Portabel Mobile Belt Conveyor tiasa seueur dianggo dina industri kimia, batubara, tambang, jurusan listrik, industri ringan, sisikian, departemen transportasi dll. Cocog pikeun nganteurkeun sababaraha bahan dina butiran atanapi bubuk. Kapadetan massal kedahna 0,5 ~ 2.5t / m3. Éta ogé tiasa dianggo dina ngirimkeun kantong anu dibungkus atanapi karton. 

Fitur tina Portable Mobile Belt Conveyor

(1) Aya 5 méter, 8 méter, 10 méter, 12 méter, 15 méter, 18 méter, 20 méter sareng spésifikasi sanés.

(2) Lebar sabuk tiasa sakumaha 500mm, 600mm, 650mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm ....

(3) Kandel sabuk tiasa sakumaha 8mm, 10mm, 12mm, 14mm ..... Anggo EP Sabuk kualitas luhur. 

(4) Pigura sakumaha baja karbon kuat.

(5) Laju lumpat tiasa dikontrol tina 0.3m / s-2.5m / s, Conveyor sabuk sélulér tiasa ngendalikeun kecepatan jalan pikeun minuhan sarat anu béda tina angkutan sareng bungkusan anu bénten.

(6) jangkungna tiasa diatur ku motor luhur jeung ka handap, gampang pisan dioperasikeun.

Sadaya mesin bakal disaluyukeun ku sarat anu sabenerna.

11

Témbok Konveyor Ponsel Sabuk Portabel

Pilihan Modél Conveyor Sabuk Seluler Portabel

Lebar Sabuk (mm)

Panjang Beubeur (m) / Kakuatan (kw)

Laju (m / s)

Kapasitas (t / h)

YZSSPD-400

≤12 / 1.5

12-20 / 2.2-4

20-25 / 4-7.5

1.3-1.6

40-80

YZSSPD-500

≤12 / 3

12-20 / 4-5.5

20-30 / 5.5-7.5

1.3-1.6

60-150

YZSSPD-650

≤12 / 4

12-20 / 5.5

20-30 / 7.5-11

1.3-1.6

130-320

YZSSPD-800

≤6 / 4

6-15 / 5.5

15-30 / 7.5-15

1.3-1.6

280-540

YZSSPD-1000

≤10 / 5.5

10-20 / 7.5-11

20-40 / 11-22

1.3-2.0

430-850


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Industrial High Temperature Induced Draft Fan

      Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Kipas Draf Induksi Suhu Tinggi Industrial? • Énergi sareng kakuatan: Pembangkit listrik termal, pembangkit listrik pembakaran sampah, pembangkit listrik bahan bakar Biomassa, alat pamulihan limbah industri. • Peleburan logam: Niup hawa tina bubuk bubuk mineral (mesin Sinter), produksi kokon tungku (Furna ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Fertilizer Urea Crusher Machine

      Pupuk Urea Crusher Mesin

      Perkenalan Naon Mesin Pupuk Urea Crusher? 1. Pupuk Urea Crusher Machine utamina ngagunakeun grinding sareng motong tina celah antara roller sareng plat cekung. 2. Ukuran clearance tangtoskeun tingkat naksir bahan, sareng kecepatan kendang sareng diameter na tiasa disaluyukeun. 3. Nalika uréa asup kana awak, h ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...