Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

Pedaran pondok:

The Alat Patch Pupuk Dinamis Otomatis umumna nyoko kana skala éléktronik salaku alat mérek. Mesin utama dilengkepan ku alat PID anu tiasa diatur sareng fungsi alarm. Unggal hopper tunggal sacara otomatis dikontrol nyalira.   


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis?

Alat Patch Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun timbangan sareng dosis anu akurat kalayan bahan ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat.

1
2
3
4

Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis?

Alat Patch Pupuk Dinamis Otomatis cocog pikeun ngempelkeun kontinyu, sapertos bahan pupuk dina situs pupuk. Situs-situs ieu meryogikeun kontinuitas panambangan anu langkung luhur, umumna henteu ngijinkeun ayana panyandakan panengah tengah, proporsi sababaraha rupa bahan anu langkung ketat. The Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis ogé seueur dianggo dina semén, kimia, metalurgi sareng industri sanés

Kaunggulan Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

1) Cocog sareng 4 dugi 6 bahan

2) Unggal hopper tiasa dikontrol sacara mandiri sareng akurat

3) Bahan presisi ≤ ± 0,5%, bungkusan presisi ≤ ± 0,2%

4) Formula na tiasa dirobih iraha waé numutkeun kabutuhan produksi pangguna

5) Kalayan fungsi percetakan laporan, laporan tiasa dicitak iraha waé

6) Kalayan fungsi LAN atanapi sistem monitoring jauh, tiasa dihubungkeun sareng layar pikeun méréskeun bahan-bahan anu ayeuna.

7) Padumukan daérah alit (taneuh, semi-jero taneuh, jero taneuh), konsumsi énergi rendah, operasi saderhana.

Tampilan Video Mesin Pupuk Dinamis Otomatis

Pamilihan Modél Mesin Pupuk Dinamis Otomatis

Modél

YZPLD800

YZPLD1200

YZPLD1600

YZPLD2400

Kapasitas Silo

0,8m³

1,2 m³

1,6 m³

2,4 m³

Kapasitas

2 × 2 m³

2 × 2,2 m³

4 × 5 m³

4 × 10 m³

Produktivitas

48m³ / h

60m³ / h

75m³ / h

120m³ / h

Bahan Akurasi

± 2

± 2

± 2

± 2

Nilai Timbangan Maksimum

1500kg

2000kg

3000kg

4000kg

Jumlah silo

2

2

3

3

Jangkungna Dahar

2364mm

2800mm

2900mm

2900mm

Laju Beubeur

1,25m / s

1,25m / s

1.6m / s

1.6m / s

Kakuatan

3 × 2.2kw

3 × 2.2kw

4 × 5,5kw

11kw

Sakabéh beurat

2300kg

2900kg

5600kg

10500kg

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...