Lini produksi pupuk majemuk 20.000 ton

Pedaran pondok 

Garis produksi taunan 20.000 ton pupuk majemuk mangrupikeun gabungan peralatan canggih. Biaya produksi murah sareng efisiensi produksi tinggi. Garis produksi pupuk majemuk tiasa dianggo pikeun granulasi sababaraha bahan baku komposit. Akhirna, pupuk majemuk kalayan konsentrasi sareng formula anu bénten-bénten tiasa disiapkeun numutkeun kabutuhan anu saleresna, sacara efektif ngeusian gizi anu diperyogikeun ku pepelakan, sareng méréskeun kontradiksi antara paménta pepelakan sareng pasok tanaga.

Detil Produk

Lini produksi pupuk komposit tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk pekat anu sedeng, sedeng sareng handap pikeun sagala rupa pepelakan. Garis produksi henteu kedah garing, kalayan investasi alit sareng konsumsi énergi rendah.

Roller tina garis produksi pupuk komposit tiasa didesain kana sababaraha bentuk sareng ukuran anu béda pikeun memeres sareng ngahasilkeun partikel anu bénten ukuranana.

Sacara umum, pupuk majemuk ngandung sahenteuna dua atanapi tilu nutrisi (nitrogén, fosfor, kalium). Éta ngagaduhan ciri eusi nutrisi tinggi sareng sababaraha efek samping. Pupuk majemuk ngagaduhan peran penting dina pembuahan saimbang. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi pembuahan, tapi ogé ngamajukeun hasil panén anu stabil sareng luhur.

Salaku produsén panerapan peralatan lini produksi pupuk, kami nyayogikeun palanggan kalayan alat produksi sareng solusi anu paling cocog pikeun kabutuhan kapasitas produksi anu béda sapertos 10.000 ton per taun dugi ka 200,000 ton per taun.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk kalebet urea, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha liat sareng pangeusi sanés.

1) Pupuk nitrogén: amonium klorida, amonium sulfat, amonium thio, uréa, kalsium nitrat, jst.

2) Pupuk kalium: kalium sulfat, jukut sareng lebu, jst.

3) Pupuk fosfor: kalsium perphosfat, kalsium beurat perphosfat, kalsium magnesium sareng pupuk fosfat, bubuk bijih fosfat, jst.

1111

Bagan aliran garis produksi

11

Kauntungannana

Lini produksi pupuk komposit 1 gaduh karakteristik konsumsi énérgi rendah, kapasitas produksi ageung sareng manpaat ékonomi anu saé.

2. Garis produksi ngadopsi granulasi garing, ngaleungitkeun prosés panyeringan anu garing sareng pisan ngirangan input biaya pakakasna.

3. Garis produksi pupuk majemuk kompak sareng wajar, ngaliput daérah alit.

4. Dina prosés produksi, aya sakedik konsumsi énergi sareng henteu aya tilu limbah. Garis produksi pupuk komposit ngagaduhan performa anu stabil, kualitas anu dipercaya sareng umur jasa anu panjang.

5. Garis produksi pupuk majemuk tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha bahan baku pupuk majemuk. Sareng tingkat granulasi cukup luhur.

6. Garis produksi pupuk majemuk tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk dina konsentrasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda.

111

Prinsip Gawe

Sacara umum, garis produksi pupuk komposit umumna diwangun ku bagian-bagian ieu: prosés campuran, prosés granulasi, prosés naksir, prosés panyaringan, prosés pelapis sareng prosés kemasan.

1. Dinamis Patching Machine:

Bahan anu langkung ti tilu bahan tiasa dilaksanakeun. Mesin batching ngagaduhan langkung ti tilu silo, sareng tiasa saéna ningkatkeun sareng ngirangan silo numutkeun kabutuhan pelanggan. Dina kaluar unggal silo, aya panto éléktronik pneumatik. Dina handapeun silo, éta disebatna corong, anu hartosna bagian handap corong mangrupikeun conveyor sabuk. Disebutkeun yén corong hopper sareng conveyor sabuk digantung dina hiji ujung tuas transmisi, ujung uas anu sanésna dihubungkeun sareng sénsor tegangan, sareng sénsor sareng bagian kontrol pneumatik disambungkeun kana komputer. Mesin ieu ngadopsi timbalan timbangan éléktronik, anu sacara otomatis dikawasa ku pengendali batching, sareng babandingan timbangan unggal matéri réngsé dina gilirannana. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, akurasi bahan tinggi, operasi saderhana sareng panggunaan anu dipercaya.

2. nangtung Chain Crusher:

Ngagabungkeun bahan komposit anu béda dina proporsi anu pasti teras lebetkeun kana crusher ranté nangtung. Bahan baku na bakal ditumbuk kana partikel leutik pikeun nyumponan kabutuhan prosés granulasi saterasna.

3. feeder disk nangtung:

Saatos bahan baku ditumbuk, éta dikirim ka feeder disk nangtung, sareng bahan baku dicampur sareng diaduk rata dina mixer. Pinding jero tina mixer nyaéta polipropilén atanapi pelat waja stainless. Bahan baku sapertos anu gaduh korosi tinggi sareng viskositas henteu gampang ditempelkeun. Bahan campuran bakal lebet kana granulator kendang.

4. Roll Extrusion Granulator:

Nganut téknologi ékstrusi garing, prosés pangeringan dileungitkeun. Utamana ngandelkeun kana tekanan éksternal, sahingga bahanna kapaksa dikomprés kana duaan ngaliwatan dua clearance roller sabalikna. Kapadetan bahan anu saéna tiasa ningkat ku 1,5-3 kali, sahingga ngahontal standar kakuatan anu tangtu. Utamana cocog pikeun tempat-tempat pikeun ningkatkeun beurat tumpukan produk. Élastisitas operasi sareng seueur adaptasi tiasa disaluyukeun ku tekanan cair. Alat-alatna sanés ngan ukur ilmiah sareng wajar strukturna, tapi ogé ngagaduhan sakedik invesasi, dampak gancang sareng kauntungan ékonomi anu saé.

5. Layar Rotary Drum:

Hal ieu utamina dianggo pikeun misahkeun produk réngsé tina bahan didaur. Saatos ayakan, partikel anu mumpuni dieusian kana mesin bungkus, sareng partikel anu henteu minuhan dieusian kana crusher ranté nangtung pikeun ngadamel granulated deui, sahingga sadar klasifikasi produk sareng klasifikasi seragam produk réngsé. Mesin ngadopsi layar anu dikombinasikeun pikeun gampang dijagaan sareng diganti. Struktur na saderhana sareng kacau. Operasi anu merenah sareng stabil mangrupikeun alat anu peryogi pisan dina produksi pupuk.

6. Mesin Bungkus Kuantitatif Éléktronik:

Saatos partikelna diayak, éta rangkep ku mesin bungkus. Mesin bungkus ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, ngahijikeun timbangan, jahitan, bungkus sareng transportasi, anu sadar bungkusan kuantitatif gancang sareng ngajantenkeun prosés bungkusan langkung épisién sareng akurat.

7. Sabuk conveyor:

Conveyor maénkeun peran anu penting pisan dina prosés produksi, sabab éta nyambungkeun bagian anu béda tina sadaya garis produksi. Dina lini produksi pupuk majemuk ieu, kami milih pikeun nyayogikeun anjeun conveyor sabuk. Dibandingkeun sareng jinis konveyor anu sanés, conveyor sabuk gaduh cakupan anu ageung, ngajantenkeun prosés produksi anjeun langkung épisién sareng ekonomis.