Garis Produksi Granulasi Cakram

Pedaran pondok 

Proses lini produksi granulasi disk anu lengkep sareng beragam mangrupikeun salah sahiji kautamaan utama Henan Zheng Heavy Industries. Kami gaduh pangalaman dina perencanaan sareng jasa sababaraha lini produksi pupuk. Kami henteu ngan ukur fokus kana unggal tautan prosés dina prosés produksi, tapi ogé teras-terasan nangkep detil unggal prosés dina garis produksi sareng hasil ngahontal interlinking. Kami nyayogikeun solusi lini produksi anu lengkep sareng dipercaya numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna.

Detil Produk

Garis produksi granulator disk utamina dianggo ngahasilkeun pupuk majemuk. Sacara umum, pupuk majemuk ngandung sahenteuna dua atanapi tilu nutrisi (nitrogén, fosfor, kalium). Éta ngagaduhan ciri eusi nutrisi tinggi sareng sababaraha efek samping. Pupuk komposit ngagaduhan peran anu penting dina pembuahan saimbang. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi pembuahan, tapi ogé ngamajukeun hasil panén anu stabil sareng luhur. Garis produksi granulator disk mangrupikeun solusi anu saé pikeun ngahontal produktivitas pupuk sanyawa kualitas luhur sareng luhur. Garis produksi tiasa ngahasilkeun pupuk NPK, pupuk DAP sareng partikel pupuk majemuk lainnya.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk majemuk

Bahan baku pikeun produksi pupuk majemuk nyaéta uréa, amonium klorida, amonium sulfat, amonia cair, amonium monofosfat, diammonium fosfat, kalium klorida, kalium sulfat, kalebet sababaraha liat sareng pangeusi sanés.

1) Pupuk nitrogén: amonium klorida, amonium sulfat, amonium thio, uréa, kalsium nitrat, jst.

2) Pupuk kalium: kalium sulfat, jukut sareng lebu, jst.

3) Pupuk fosfor: kalsium perphosfat, kalsium beurat perphosfat, kalsium magnesium sareng pupuk fosfat, bubuk bijih fosfat, jst.

Bagan aliran garis produksi

1

Kauntungannana

Garis produksi granulator disk maju, épisién sareng praktis, struktur pakakasna kompak, otomatisasi tinggi, operasi saderhana, sareng merenah pikeun produksi batch pupuk majemuk.

1. Sadaya alat didamel tina bahan tahan-korosi sareng tahan kaén.

2. Kapasitas produksi tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan.

3. Henteu aya tilu émisi limbah, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Éta ngalir ajeg sareng gampang dijaga.

4. Garis produksi pupuk majemuk henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk konsentrasi anu sedeng, sedeng sareng handap, tapi ogé ngahasilkeun pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnét, sareng sajabana Laju granulasi tinggi.

5. Tata ruang sadaya garis produksi kompak, ilmiah sareng wajar, sareng téknologi na maju.

111

Prinsip Gawe

Peralatan lini produksi granulator disk kalebet gudang bahan → mixer (campuran) → disk granulator (granulator) → mesin tabung drum (jarak antara produk anu teu cocog sareng produk jadi) → crusher ranté nangtung (ngarusak) → mesin bungkus otomatis (bungkus) → conveyor sabuk (sambungan tina sababaraha prosés) sareng alat-alat sanésna. Catetan: lini produksi ieu kanggo rujukan hungkul.

Aliran prosés garis produksi granulator disk biasana tiasa dibagi kana:

1. prosés bahan bahan baku

Mimiti, ngadistribusikaeun bahan baku sacara ketat dina proporsi. Bahan baku kalebet uréa, amonium nitrat, amonium klorida, amonium sulfat, amonium fosfat (amonium fosfat, diammonium fosfat, kalsium monofosfat, kalsium karbonat), kalium klorida, kalium sulfat, sareng sajabana babandingan bahan baku anu ketat tiasa mastikeun efisiensi pupuk anu luhur.

2. prosés campuran bahan baku

Sadaya bahan baku dicampur sareng diaduk rata dina campuran.

3. prosés rusak

Crusher ranté nangtung ngahancurkeun potongan-potongan bahan ageung kana potongan leutik anu tiasa nyumponan sarat granulasi. Teras conveyor sabuk ngirimkeun bahan kana mesin granulasi disk.

4. prosés granulasi

Sudut disk tina mesin granulasi disk ngadopsi struktur busur, sareng laju ngabentuk bola tiasa ngahontal langkung ti 93%. Saatos bahanna lebet kana pelat granulasi, ngalangkungan rotasi disk granulasi teras-teras sareng alat panyemprot, bahanna dihijikeun sareng merata pikeun ngahasilkeun partikel kalayan bentuk anu seragam sareng bentuk anu éndah. Disk granulator mangrupikeun perlengkapan anu peryogi pisan dina lini produksi pupuk majemuk.

5. prosés Screening

Bahan anu diseuseuh diangkut kana mesin ayakan roller kanggo disaring. Produk anu mumpuni tiasa lebet gudang réngsé ngalangkungan conveyor sabuk, sareng tiasa langsung dibungkus. Partikel anu henteu kualifikasi bakal balik deui ka regrainate.

6. prosés bungkusan

Bungkusan mangrupikeun prosés terakhir tina lini produksi pupuk majemuk. Produk réngsé dibungkus ku mesin bungkusan kuantitatif pinuh otomatis. Darajat otomatisasi sareng efisiensi tinggi henteu ngan ukur ngahontal beurat anu akurat, tapi ogé ngalengkepan prosés akhir. Pamaké tiasa ngendalikeun kagancangan feed sareng nyetél parameter laju numutkeun sarat anu saleresna.